Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Втори кръг Ендуро Шампионат гр.Хасково+впечатления и снимки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Поздравления и от мен за организаторите !!!
    Може би за първите да е било малко по-трудно да следват трасето, но съдейки по следите в тревата и по пътчетата, и пътеките, мога да кажа че никой не се е изгубил за повече от 100м. Много добра маркировка наистина.
    Публиката също остана много доволна. Поне такива бяха тези от тях с които съм разговарял.
    2010 CRF 250 R

Коментар

ЕЕЕЕх как благородно ви завиждаааам...исках и аз да дойда да направя сефте на състезание ама нямах транспорт за съжаление.
      Следващия път от по рано ще се подготвя че много мерак ми беше)) давайте снимки и видео ако има )
      [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Даа, супер беше!

Беше ми за първи път...
        То вярно боляло ама пък е страшен кеф

Мисля, че състезанието беше чудесно за новобранци. И също много ми хареса маркировката. Малко рано стартирах и нямаше много следи преди мене, губих се един-два пъти (но само в началото), значи трасето е било маркирано просто перфектно Макар че много падах, пластмасите си изпотроших, ауспуха кривих, гума пуках, фрийстайл тренирах ... и пак съм много доволен Както двамата Митко Митков-ци казват - на състезание трябва да се ходи - много неща се научават.

Та и аз научих разни неща. За следващия път ще внимавам повече
        Щото Жоро Хаджиев си го е казал - "Ендурото и сексът не са шега работа!"

Коментар

Румене, я пусни снимките на твоя мотор след състезанието.
          Аз поне останах силно впечатлен като ги гледах.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Трасето наистина беше супер....най вече маркировката
            Даже имаше и диви прасета за ориентир
            Перфектен беше и парка - чистачи,тоалетни,табели.....Браво!
            С излючение на суматохата около номерата,резултатите и обработката на данните.Просто по-голяма боза не бях виждал.Може да е трудно да се организират контроли и финиш но от това зависи крайния резултат.
            IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

R@MeH ти с кой състезателен номер караше.
              Искам и аз да изкажа големи благодарности на Ендуро МОТО клуб Хасково които се бяха погрижили доста добре за трасето и ендуро теста.
              Да се надяваме че занапред ще ни радват с още по-хубави неща.

Като цяло състезанието ми хареса много

Коментар

Втопри кръг

Колеги бозата с номерата се получи защото голяма част от вас не спазваха изобщо правилата за подаване на заявки и номерация на моторите. Според Вас как да се запише състезател, като информацията за него се носи на хвърчащ лист или салфетка на които пише: "Иван Петров - София", а за това кой номер е, от кой клуб е, с какъв мотор е, кой клас е, не се знае. Имаше състезатели, които даваха само едно име. Кажете как да не стане неразботрия?
                Получава се положение,че някои можеха да пристигнат дори и късно /последните заявки приехме около 01.30h /, други да се обадят по телефон и да дадат заявки за участие, в които има цялата нужна информация, а трети да се правят на луди до последният момент. И какво можехме да направим Ние?

Коментар

Принципно сте прави,вина имат и състезатели и организатори.....трябват още по строги правила,които обаче ДА СЕ СПАЗВАТ.Правилата са за това.Който се обадил и записал-това е.Тези който спазват правилата и в двата случая са прецакани за сметка на други.Иначе всичко си остава на ниво махленска сбирка.......но беше много хубаво все пак
                  IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Айде стига сте говорили, ами вземете да постнете снимков и видео маТРиал, че така само дразните тези, които нямахме възможност да дойдем
                    Hristo Draganov
                    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Супер състезание стана! Много се накефих, особено като се оказа че съм станал 1-ви в моят клас въпреки това че бях с мисия да снимам а не да се състезавам чак толкова Имам 2 часа снимани с камерата та ще можете да видите точно как се е получило това недоразумение

Според мен важното е че всеки кръг е стъпка напред в организацията. Няма как да не се допускат грешки, важното е да са все по малко и по малко. Това беше 1-вото състезание на което се стартира навреме от всички досега. Организаторите направиха компромис ЗА ПОСЛЕДНО относно записването, защото се оказа че много голяма група хора не бяха записани поради комуникационни проблеми.

Коментар

аз искам само да попитам на такива мероприятия работата на съдийте каква е ? Ако някой падне да размахат флага и да предупреди по този начин следващия състезател за опасноста ... а не да се минава по трасето за да се вдига даден състезател и така да се създава още по голяма опасност ... ами ако не беще 85см2 ами беше 450см2 а?
                        Иначе много добро състезание .. само моля кажете крайните резултати че така и не се разбра кой каде и как ?

Коментар

Групата от Еди Моторс запазихме цял хотел в Хасково

и цял тир в който натоворихме АТВ и мотори

тук взимаме номера

и този път имаме женско присъствие

Ето го старта

Този път нямаше кола и камъни само дървета /и винкели/

Първи при АТВ стартира Еди и Сашо

Сашо /аутбак/ и Дъко

Аз и Далаверата

Мишо и Елена

Тук първите мотори свършват първата обиколка

Светльо

Слави

А това е Боби яко копнал предната гума

Стамен - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
                          не можа да се включи във състезанието но беше добра асистенция

Тая кал беше гадничка

А това е Суйката

Росен

Десо

Това съм АЗ

тук завършвам първата обиколка и се давам толона с контролите и взимам нов

Кавазакито има нужда от храна

Далаверата с трепет за втората обиколка

Ели завърши успешно само с едно гмуркане в реката

И Сашо финишира с тлъсти мазоли по ръцете

Сашо вече е цивилен

Стамен тръгва по трасето за София

Мишо завършва

Имаше салто+затискане по трасето но всичко е наред

И аз финиширам

Малко релакс

Ала хасково тунинг

Коментар

краси тиймм
                            благодарим за снимките но влез и ги поредактирай
                            имаш няколко снимки пуснати по два пъти
                            както и няколко на които всъщност нищо не се вижда
                            оправи ги моля те
                            защото и без тва трафикът е бавен към много потребители и се оплакват а тези двойните го товарят допълнително

Коментар

Загубил съм си 2-3 часа да ги подреждам
                              имам и още но вече няма да се занимавам
                              Ако не те кефят съм качил и филмче

от горе 294МВ
                              https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...1%2005%202006/

Коментар

Еее от 50 000 снимки има само 10 на едуро и сички други са на АТВ-та Айде некои да качи снимчици на изтинските мащини че така не върви само некви ВАРШАЧКИ да гледам
                                Става дума за мотор- Хонда
                                Искаш ендуро- CRF 250 X

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X