Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
    Десо,ела на Девня на състезание,където има транспондери и всичко се вижда и няма къде да сечеш и да видим,ще имаш ли конкоренция.
    Гледаи сега нали знаеш тая поговорка "На крив х.и капута му е виновен" Все се чуствате пре.ани.
    С удоволствие ще доида, но това не са моите състезания! Аз съм насочен повече към ендурото а не към кроса! Определно би трябвало да си по добре подготвен от мен на подобни трасета защото такъв стил тренирате, машините ви също са кросови. Как си представяш че с 240кг. АТV ще успея да карам по крос писта?
    Нека не спамиме хубавата тема за 6-дневката!

Коментар

абе този Николен ATV голям (цензурирано).все някой му крив.
      Последно редактирано от kinex; 14-07-08, 22:20.

Коментар

Нека покажа какво се случваше след всеки ден навигация. Налагаше се всяка вечер да го разглабям и да го почиствам!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
          ....
          Определено има много талантливи деца и трябва да се помисли за школа скоро съвсем сериозно.....
          Жоро , помислете по тази тема наистина сериозно.Ходим по трасетата и гледаме за да се учим вместо да има кой да обясни ,да покаже това онова.Мисля че ще има доста кандидати за школа.Направте я ,ако ще от типа на летен лагер.
          ПП Естествено не говоря за себе си ,а за малкия.
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
            Гледаи сега нали знаеш тая поговорка "На крив х.и капута му е виновен" Все се чуствате пре.ани.
            С удоволствие ще доида, но това не са моите състезания! Аз съм насочен повече към ендурото а не към кроса! Определно би трябвало да си по добре подготвен от мен на подобни трасета защото такъв стил тренирате, машините ви също са кросови. Как си представяш че с 240кг. АТV ще успея да карам по крос писта?
            Нека не спамиме хубавата тема за 6-дневката!
            Пробвай се пък кой знае. Втвърди малко ЕЛКАТА и газ. Междодругото ми хареса как кара на затвореното трасе при Еди затова ти казвам. Малко правилен тренинг и може да излезе нещо. Неказвам че ще си следващия Doug Gust но и мотокроса си е голям фън що да не пробва човек.
            It's not the Ride, It's the RIDER

Коментар

Какво става с Сашо Боровец,как е кога ще го изпишат.Званя му не ми вдига

Коментар

Сашо е все още в болницата. Оправя се.
                Травмиран е най-вече психически от операцията, но ще му мине. Няма как толкова навит пич да не се отърси от шока.
                Ще мине време ...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Сашо е все още в болницата. Оправя се.
                  Травмиран е най-вече психически от операцията, но ще му мине. Няма как толкова навит пич да не се отърси от шока.
                  Ще мине време ...
                  Сега ме е яд, че не отидохме да го видим в болницата, но не знаехмедали е удобно . Дано да се възстанови безпроблемно.

Коментар

Ако някой е пропуснал първото предаване Victory Xtreme от ендуро Стара Загора, може да го гледа тук:

http://www.victoryxtreme.com/index.p...d=49&Itemid=34

Коментар

Готино е , но като че ли сте се престарали с текста и сте го напълнили с измишльотини, които го разводняват за сметка на съществена информация. сниманото е ОК.

Коментар

Репортажът е хубав, браво !

... а това дето Кокера щял да кара по-мощната Ямаха е направо вълнуващо !

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=411
                        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 15-07-08, 21:49.

Коментар

Червената Ямаха още в събота я извадихме от сандъка и я сглобихме..То стана като вица за компютрите и компотите.
                          В репортажа ми направи неприятно впечатление когато коментатора се изръси . че ако се повреди GPS-а на Кокера ще трябва да кара по памет.Надявам се че е от некомпетентност.
                          Последно редактирано от pimax; 15-07-08, 20:17.
                          ........................
                          Иван Маринов
                          CRF 250 X
                          Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
                            ...В репортажа ми направи неприятно впечатление когато коментатора се изръси...
                            Това да е само "изръсването", с мед да го мажеш... А за некомпетентност...то се знае
                            Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 15-07-08, 21:32.

Коментар

Аиде, аиде. И без това са само двама които отразяват състезанията, аз съм благодарен и на двамата! Това не значи че не трябва да сме саркастични към тяхната работа, но не и да се заяждаме!

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                                Аиде, аиде. И без това са само двама които отразяват състезанията, аз съм благодарен и на двамата! Това не значи че не трябва да сме саркастични към тяхната работа, но не и да се заяждаме!
                                Понякога е полезно да чуем къде грешим. Така ако можем ще подобрим нещата.
                                Живей за всеки дъх!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X