Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Не знам по темата ли е но лично аз също си мисля , че Кокера дори и да не се е занимавал професионално(той кой ли в бг се е занимавал) , определено си е обръщал внимание -и то със стратегия.просто гледам Кокера и го сравнявам с Данчо-нали са в един отбор,да кажем, че тренират по еднакъв начин- е разликата е като Ферари и Голф,в полза на кокера, без да обидя някой -просто изказвам мнение, базирано и на други снимки и наблюдения.Особено снимката в която беше се хванал на едно дърво и беше""увиснал: перпендикулярно на него говори много за подготовката на Кокера.
    Иначе състезанието е много яко и като говорим за стратегия изобщо в спорта си е доказателство, че май именно тя заема начална позиция наред с другите качества. Лично за себе си-на това състезание аз видях кой кой е , то и за това драпах за повече инфо.Пак казвам:Споделям мое мнение.

И като говорим за изваяни тела: Просто няма как да не спомена техния синоним Вера Лагадова.(Това за разлика от горните е мнение и на още няколко мои френдове)

Коментар

Продължавам с победителите при тимовете.

Двойката Несута/ Катох (ОММА) победи най-вече благодарение на отказването на австриецът Килмайер, който беше в един тийм със Стоян Стоянов. Втори останаха Христов/Стефанов "Пастрана" (Риск Габрово), а трети - Славов/Димитров (MG Racing)

Тимове Мотоциклети "Експерт":
      1. Crazy Job - Тодоров/Йорданов 37:44:00
      2. 4Х4 Адвенчър - Йоцов/Малинов 42:42:36
      3. Моторекс Мотобум - Петров/ Янков 42:54:13

Тук вече батериите ми на сапунерката сдадоха багажа и нямам повече снимки до края на награждаването. Ако някой е направил такива, моля да ги пусне в темата !

ATV "Експерт":
      1. Еди Моторс - Цеков/Пенчев 32:06:09
      2. Crazy Job - Кънчев/ Георгиев 33:34:25
      3. Колев (Риск Габрово)/Брейчев (Еди Моторс) 40:53:12

АТV "Хоби":
      1. Еди Моторс - М.Бошняков/К.Бошняков
      2. Vromos - Атанасов/Червенков
      3. Риск Габрово - Ненов/Бутански

Е, всичко си има край, колкото и кофти да е то ! Приятелите ни от Desert Dream също си тръгват.
      Тази шестдневка понатежа не само на състезателите, но и на нас, организаторите. Това е огромен труд, който направо те съсипва най-вече психически, но след като сме се хванали на хорото ...
      На въпроса дали за догодина състезанието ще остане отново шестдневка, отговорих, че сигурно ще го върнем към стария, четиридневен формат. Май прибързано съм го казал, тъй като след отзивите на австрийците за Six Days Crazy Job шефа на австрийския съюз на ветераните в мотокроса и ендурото Карл Блеха е заявил, че на шестдневката през 2009 година ще изпрати голям брой състезатели от този съюз да карат предимно в категория "Хоби".
      Така че, ще видим. Сигурно и на нас, както и на Еди ще ни мине до догодина ?!

Дори днес, след като реших да си поотдъхна от напрежението, като направя една разходка с африката си по асфалт до Родопите открих, че не мога да го направя точно сега. Така бях свикнал с напрежението, че ми бе станало вече начин на живот.
      Луда работа, както сполучливо се е нарекъл един ендуро клуб !

Поздрави на всички състезатели и колеги от форума !
      Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 14-07-08, 12:07.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
        Не знам по темата ли е но лично аз също си мисля , че Кокера дори и да не се е занимавал професионално(той кой ли в бг се е занимавал) , определено си е обръщал внимание -и то със стратегия.просто гледам Кокера и го сравнявам с Данчо-нали са в един отбор,да кажем, че тренират по еднакъв начин- е разликата е като Ферари и Голф,в полза на кокера, без да обидя някой -просто изказвам мнение, базирано и на други снимки и наблюдения.Особено снимката в която беше се хванал на едно дърво и беше""увиснал: перпендикулярно на него говори много за подготовката на Кокера.
        Иначе състезанието е много яко и като говорим за стратегия изобщо в спорта си е доказателство, че май именно тя заема начална позиция наред с другите качества. Лично за себе си-на това състезание аз видях кой кой е , то и за това драпах за повече инфо.Пак казвам:Споделям мое мнение.

И като говорим за изваяни тела: Просто няма как да не спомена техния синоним Вера Лагадова.(Това за разлика от горните е мнение и на още няколко мои френдове)
        Zbytsam, прав си за всичко, ама Вера е снимана от долу нагоре, а мен са ме щракнали обратно, та от там е разликата в изваяността!
        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 15-07-08, 00:00.

Коментар

Използвам темата да поздравя и мойте хор:Ива,Данко и Ади.Данко ме научи как да минавам през дървета, като преди това аз го научих как се прави премятане напред от седнало положение на мотор.
          Макар че Иве-трябваше да ги омажеш лъв-д..а нелепата работа,само контузии.

Евала и на тях!

Коментар

Ето изявлението на австрийците след завръщането им дадено в Motorrad Magazin:
            "Най-общо казано "Six Days Crazy Job 2008" си беше едно абсолютно успешно Hard Enduro рали в покрайнините на Стара Загора и според всички участници е един хит в ежегодния off road календар на годината.
            Много приятна организация, силно любезни състезатели и запленяващия дух на Single-Trails в безконечните гори на България.
            Ние с радост очакваме отново нашето участие там и през следващата година с отбора на Erzberg OMMA Old Lions !"

В заключение искам да отбележа, че в момент на възторг, Карл Катох даде 5 безплатни визи за следващия "Ерзберг 2009" на българските състезатели, което си е едно голямо признание за нас !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
              Ето изявлението на австрийците след завръщането им дадено в Motorrad Magazin:
              "Най-общо казано "Six Days Crazy Job 2008" си беше едно абсолютно успешно Hard Enduro рали в покрайнините на Стара Загора и според всички участници е един хит в ежегодния off road календар на годината.
              Много приятна организация, силно любезни състезатели и запленяващия дух на Single-Trails в безконечните гори на България.
              Ние с радост очакваме отново нашето участие там и през следващата година с отбора на Erzberg OMMA Old Lions !"

В заключение искам да отбележа, че в момент на възторг, Карл Катох даде 5 безплатни визи за следващия "Ерзберг 2009" на българските състезатели, което си е едно голямо признание за нас !
              Вие, господин Хаджиев трябва да станете шеф на федерацията по мотоциклетизъм. Направили сте уникално зрелище и нещо много на ниво. Красива изпипана до най - малък детайл работа.Не че Ви казвам нещо ново , просто съм впечатлен. Харесва ми че виждам направени на ниво неща в България.Само мога да гадая какви средства и време ви коства всичко това на вас както и на колегите Ви. Кеф ми е че сме така високо и като организация и като състезатели в този мотоспорт.

Коментар

Благодаря ти, приятелю ! Надявам се не говориш сероизно нали ?
                Искам да те помоля и друго. Викай ми просто Жоро ! (хубаво, българско име)
                Искам да кажа сега и няколко думи за организацията.
                Всички знаете, че ако нещо е хубаво направено, то похвала заслужават всички, а ако има грешки, те са на главния организатор, което си е напълно в реда на нещата. При сглобяването на Х-трака много помогна целия клуб. Вечерта от четвъртък всички почти бяха на "обекта" и редяха препятствие след препятствие. Е, някои се наложи да ги пререждаме по два пъти, но закрепването на тънките греди ни озори много. Бяха ползвани над 1000 метални скоби, които след тренировката се извадиха и в събота срещу неделя трябваше да търсим различни варианти за закрепването им. Важното е, че по време на състезанието всичко мина добре !
                Нямаше да изброявам никого за заслуги, но се налага да отлича няколко човека, които хвърлиха огромен труд. Това са:
                Кокера, който бачкаше навсякъде и дори не мина нито веднъж Х-трака предварително. Той закъсня и за опознавателните обиколки, защото имаше друга работа, а не както обичайно заради разсеяност.
                Иван (бащата на Мирко) свърши толкова много ценна работа, че ако не беше той, нямаше да се справим цял месец !
                Жасмин пък си спеше направо на старт/фанала на хладно.
                Иван Новозагорски, Данчо, Бучката, Сифона и много от новите членове на клуба свършиха също много работа !
                Благодарим на Вальо - управителят на ресторант "Верея", който осигури храната и бара на старт/финала, а чужденците му благодарят най-много за бирата след финала !
                Лично благодаря на колегата от Комисия Ендуро - Гълъбин Колев за помощтта ! С него, като казах вече изсякохме хиляди бурени в гората, за да направим нови пътечки и намерихме няколко нови улея в Стара Планина, по които не беше стъпял човешки крак.
                Благодарности и на управителката на хотел "Верея", която си свърши перфектно работата на базата на дадените от състезатели, съдии и журналисти преди това резервации !
                Накрая искам да благодаря на всички фирми, спонсорирали състезанието, като повечето от тях бяха на членове на клуба и са изписани на паното пред което бяха наградени състезателите !
                Огромна и ценна помощ буквално в последния момент ни оказаха фирмите "ВИП КОНСУЛТ" и оторизираният дилър на Mitsubishi за Стара Загора "ИТА СЕРВИЗ", чийто шеф е голям фен на ендурото и когото лично поздравявам за жеста !
                Благодарим и на агенция "Алфамаркет" за скоростно свършената работа !
                Искам да благодаря специално на всички състезатели, които този път бяха изключително дисциплинирани и точни ! Нямаше бръмчене около старт/финала, а всеки спокойно си чакаше реда за стартиране и след финала си загасяше машината до пейките с бирата , та дори не се налагаше да ползваме техническата зона, където мислехме първоначално да ги изолираме и която оградихме с метална мрежа, имайки горчивия опит от предишни кръгове.
                Няма как при състезание с маршрути над 600 км да не се получат грешки в траковете, особено, когато са правени след като се разлисти гората. В най-гъстите храсталаци имаше макар и много рядко отклонения с повече от 20 метра, които на места стигаха и до 40 метра. На повечето такива места сложихме с колегата Гълъбин маркери, но не успяхме навсякъде. Така в един кратък участък всички се налагаше да си пробиват път направо през храстите, а ATV-тата на друго място дори не успяха да ги пробият, но пък това е част от ендурото, да минеш навсякъде и да стигнеш до целта влагайки много находчивост и импровизация. В края на краищата мисля, че стана едно добро състезание, в което всички усетиха авантюристичния и приключенски дух на ендурото, каквото то е в действителност в реални условия !
                Знам, че имаше недоволни предимно от съдийски отсъждания, но комисията, която събирахме постоянно за да разглежда по-сложните ситуации безпристрастно отсъждаше всичко според правилника, а където нямаше точка по даден въпрос, гледахме не да накажем на всяка цена някого, а да има справедливо решение, за да не са ощетени останалите. Не сме правили изключение дори за чужденците. Карл Катох през третия ден ми обясняваше, че горивото му било пред свършване, а бензиностанцията, посочена на картата не работела, та ходил в някакво село за бензин, но аз му отговорих, че това си е негов проблем и ако някоя дама не си беше взела тампоните, пак ние ли щяхме да сме виновни. Той се усмихна, потупа ме по рамото и каза: "Да, примерът е много на място."
                И нека запомнят всички състезатели ! В ендурото има далеч повече ситуации за грешки, отколкото в другите спортове, защото почти нищо не се наблюдава пряко, но не е никак в реда на нещата да се занимава и опява на главите на съдиите ! Има си начин, посочен в правилника за това и той се казва Протест или Контестация. Цял свят работи така. Тогава, когато всичко се обясни свързано, аргументитано в писмен вид, всеки има далеч повече шансове !

Накрая още веднъж искам да благодаря на всички състезатели, които жертваха част от отпуска или работата си и взеха участие в това наистина маратонско състезание !
                Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 14-07-08, 12:05.

Коментар

Жоро предполагам има достатъчно видео материал от състезанието.
                  Някой изявил ли е желание да направи филм който мисля ще е много интересен за много любители на ендурото не само в БГ а и в Европа?
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Жоро предполагам има достатъчно видео материал от състезанието.
                    Някой изявил ли е желание да направи филм който мисля ще е много интересен за много любители на ендурото не само в БГ а и в Европа?
                    Има Краси и Ирис обеща да направи клип. Решил съм да я гоня до дупка за това си обещание.
                    Предполагам и екипа на Емо Доцов ще се постарае много, защото си превърнах паркетника отново на off road джип, за да стигнем до най-интересните места по трасето.
                    Между другото, благодаря за помощта и на вашата група в събота !

Коментар

Еееии, Жоро пак ме е забравил. Ама верно, че и аз не снимах много от състезанието. Все пак един репортаж вече мина, а тази вечер е втория. 21,30 по Ринг започва предаването, значи след 22 е ендуро темата с някои от главните герои в 6 дни Лудории
                      Живей за всеки дъх!

Коментар

Десо,ела на Девня на състезание,където има транспондери и всичко се вижда и няма къде да сечеш и да видим,ще имаш ли конкоренция.

Коментар

Първоначално публикуван от roumen5 Преглед на мнение
                          Еееии, Жоро пак ме е забравил. Ама верно, че и аз не снимах много от състезанието. Все пак един репортаж вече мина, а тази вечер е втория. 21,30 по Ринг започва предаването, значи след 22 е ендуро темата с някои от главните герои в 6 дни Лудории
                          Значи ще е днес предаването така ли ?
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Румене, извинявай, ама ти беше на части в Стара Загора !
                            Дано да имаш достатъчно метериал за репортажа. Ще пуснеш ли интервюто с Катох, че ми е интересно какво е казал ?

Коментар

Даа- Катох беше много впечатлен, особено от приятелската атмосфера тук. Каза, че тук ендураджиите са едно семейство и за него е било огромно удоволствие да бъде част от това семейство. каза, че ще тренира кокера за Ерцбиерг догодина и още други неща, които са си тайна, но при добра оферта мога да разбуля. Става дума за Девид найт и новите модели на КТМ. Ще има още интервюта с Кокера , Пламен , малчуганите и др.
                              Живей за всеки дъх!

Коментар

Даа- Катох беше много впечатлен, каза, че ще тренира кокера за Ерцбиерг догодина и още други неща, които са си тайна, но при добра оферта мога да разбуля.
                                Наблюдавах го с интерес на състезанието,става дума за Катох. Не ми е ясно какво ще покаже точно той на Кокера , доста посредствено се представи и той и Несута.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X