Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Снимки и коментари от "6 Days Crazy Job 2008"

Здравейте и от мен.
    Поздравления за хубавата организация и координация на съзтезанието. Малко бях разочарована от не толкова големия брой участници, но едно 6-дневно съзтезание изисква много свободно време не само за съзтезатели, но и за асистенция и организация. За 2та дни, през които присъствах, се насладих на изключително майсторско каране на траяла и на атрактивно дамско присъствие. Пожелавам на Жоро успех и по-силно международно участие на организираните от него съзтезанията - пролича си хъса и упоритоста му при създаването им.

Поздрави

Силва Панайотова

ПП: Прикачвам няколко снимки сега и малко по-късно други от траяла и втория ден, където засякохме съзтезателите на х. Българка. Повече снимки може да разгледате на www.photokp.com
    Прикачени файлове

Коментар

Страхотни попадения, Силвия !
      Много хубави моменти, браво !

Коментар

Първоначално публикуван от VIPphoto Преглед на мнение
        Здравейте и от мен.
        Поздравления за хубавата организация и координация на съзтезанието. Малко бях разочарована от не толкова големия брой участници, но едно 6-дневно съзтезание изисква много свободно време не само за съзтезатели, но и за асистенция и организация.

Не е важно количеството, а качеството... Иначе снимките са ти страшни

Коментар

Още малко снимки от мен. Надявам се да ви харесат. Извинете ме ако не съм отцелила на някой номера, но все още съм нова.
          Поздрави
          Очаквайте още утре
          Прикачени файлове

Коментар

Имам снимки и на останалите съзтезатели, но те ще се видят утре.
            Прикачени файлове

Коментар

Страхотни кадри !
              Сега няма да можеш да се отървеш от лични съобщения.

Коментар

За информация на тези, които се интересуват от състоянието на Сашо.

Връщам се току-що от болницата. Тези дни нашите пичове също са ходили няколко пъти.
                Сашо е все по-добре. Отначало беше накичен като коледна елха с герлянди, но му ги отстраняват един по един. Съжалявам за черния хумор, но ние така сме свикнали да коментираме тези неща !
                Чувства се вече много по добре. В понеделник сигурно ще го изпишат и ще продължи възстановяването вкъщи.

Пожелаваме му всички бързо възстановяване !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  За информация на тези, които се интересуват от състоянието на Сашо.

Връщам се току-що от болницата. Тези дни нашите пичове също са ходили няколко пъти.
                  Сашо е все по-добре. Отначало беше накичен като коледна елха с герлянди, но му ги отстраняват един по един. Съжалявам за черния хумор, но ние така сме свикнали да коментираме тези неща !
                  Чувства се вече много по добре. В понеделник сигурно ще го изпишат и ще продължи възстановяването вкъщи.

Пожелаваме му всички бързо възстановяване !
                  Дано се оправи по-бързо и да му предадете да си намери билката "Черен оман" от която да вари една част на чай и да сърба, а другата да вари много дълго,докато стане на каша и да маже раните.На мен това ми го каза един шопландец, дето дойде да ме вижда и реших да пробвам-ефекта е поразителен.

Коментар

Да се оправя по-бързо и да хване сезона на морето...там ще забрави най-бързо преживяното
                    Живей за всеки дъх!

Коментар

Тук можете да видите репортажа на колежката ни от Crazy Job и водеща в Хоби ТВ - Рени.
                      Само първо ще се наложи да половите малко риба !

http://hobbytv.bg/

Гледайте, докато не са сменили новините !
                      ... и няма да обръщате внимание на шибаните ми отговори в интервюто, бях твърде разконцентриран и на практика мислех за друго !

Коментар

Екстра си беше, като в духа на ген. линията на Партията. Те били голяма работа тия "Хобита" бреей!
                        Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                          Вие, господин Хаджиев трябва да станете шеф на федерацията по мотоциклетизъм. Направили сте уникално зрелище и нещо много на ниво. Красива изпипана до най - малък детайл работа.Не че Ви казвам нещо ново , просто съм впечатлен. Харесва ми че виждам направени на ниво неща в България.Само мога да гадая какви средства и време ви коства всичко това на вас както и на колегите Ви. Кеф ми е че сме така високо и като организация и като състезатели в този мотоспорт.
                          +1
                          Вече съм го казвал два пъти , но ще го кажа и трети.Старозагорците като цяло(и в частност ендуристите) все повече ми се издигат в очите. Перфектно състезание което издига имиджа на България на много високо ниво,страхотен стимул за младите,страхотен пример за подражание и от останалите клубове(въпреки че тази година имаше доста атрактивни състезания и извън Стара Загора),състезание което вдига летвата страшно всоко и с това вдига нивото на целия ни шампионат.
                          Най-после и в България да се направи нещо като хората!
                          Още веднъж БРАВО!!!!!
                          ПП.Искрено съжалявам , че не бях жив свидетел на състезанието!
                          Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                          Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            ... и няма да обръщате внимание на шибаните ми отговори в интервюто, бях твърде разконцентриран и на практика мислех за друго !
                            Едва ли някой обръща внимание - доста по-интересни неща има в кадъра
                            Bling bling, money ain't a thing :)

Коментар

Здравейте отново

Благодаря за положителните отзиви отностно снимките.
                              Благодаря Жоро за мнението - високо го отценявам.
                              Качвам ви още малко снимки от траяла.

Поздрави

Силва Панайотова
                              Прикачени файлове

Коментар

... и тъй като втория ден не бе чак толкова екстремен - поне за мен, ще ви кача малко шарени картинки.

Поздрави

Силва Панайотова
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X