Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Тук искам да похваля и аз специално Станислав, който доказа, че и със "струг" може да се кара яко, ако си го можеш, но май предела на струга е някъде тука ...
    ... за по големи успехи от тук нататък - спортно ендуро !
    За другият сезон ще се постарая да съм по спортен...но дотогава ще забавлявам публиката с доминатора
    MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
      За другият сезон ще се постарая да съм по спортен...но дотогава ще забавлявам публиката с доминатора

Не е важно какво караш, важно е как го караш. Би се достоино в събота, и ие те гледахме с очудване!

Коментар

с закъснение и извинение към нашите най-малки представители от MG Racing - Андон Чулев(Ади) и Иван Митков Поздравления за първото място в клас джуниър Браво Ади постигна успех с много хъс и упоритост,всички много се радваме за теб,направи бойното си кръщене в едно от най-трудните състезания досега...успех и занапред

въобще джуниърите се биха добре,племенника Иван Митков също успя да завърши въпреки че на старта не му потръгна особено .... дори взе и третото място Браво !
        "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
        MG Racing Team

Коментар

Митак и ти Милко, време е да направите една отделна тема за нашият чисто нов клуб който още на първото си състезание завоюва златен медал /браво АДИ/ и спечели много точки...време е високобюджетните клубове да научат за НАС...

Коментар

Напомням Ви, да гледате и още едно предаване за Хисар 2008 - в неделя на 13-ти април в 13.30 ч. по ББТ. Обещаваме много забавни моменти.

Коментар

Анонса за "Хисар 2008" по "НОВА", ще запиша репортажа и ще го кача по-късно ...

Коментар

Жоре качи снимките от спасителната операция след Хисар 2008

Коментар

Целия репортаж по "НОВА" !

Коментар

Първоначално публикуван от plamen_tashkov Преглед на мнение
                    Жоре качи снимките от спасителната операция след Хисар 2008
                    ОК, Пламене !
                    Сори, бях ги забравил !
                    Ето как весело си прекарахме всички в Средна гора на Домлянската река в понеделник след състезанието в Хисаря !

В неделя вечер около четири часа Гълъбин и СО. чакаха на устието на Домлянската река, вливаща се в язовир Домлян, Михаил Митов да слезе по долината. Мишо беше счупил кормило, бе се върнал на старта, бе го сменил и тръгнал отново по трасето. За съжаление домлянската река от вадичка вече се бе превърнала в пълноводен и буен планински поток и още при първият си по-сериозен опит да я пресече, Мишо бе удавил мотора си. Това се е случило още в горното течение на реката, по мои сметки на около 10 км от яз. Домлян. Т.е. тези километри го чакаха да ги премине пеш, като пресича поне 6 пъти буйната река през нощтта и в проливен дъжд.
                    Вярвайте, не е лесно вечер да останеш в такава обстановка ! Знам го от собствен опит, когато миналата година ми се наложи същото нещо и пресякох няколко била на Стара Планина направо през гората в протежение на 12 км, светейки си само с дисплея на телефона и на изкачванията лазейки на четири крака.
                    Мишо е предприел същата тактика, като се е катерил по канарите покрай реката, само и само да не се налага да пресича буйната река, която е вдигнала нивото си вече на окло 2 метра.
                    Към 23:00 Гълъбин ми се обади, че Мишо благополучно е пристигнал до яз. Домлян и с осигурително въже са го прекарали през реката, защото иначе е щяла да го завлече !
                    Останалите, които стояхме на педал в ресторанта на хотела си отдъхнахме, похвалихме неуморимия Мишо за мъжеството и си поръчахме по една салата с риба плюс голяма ракия (няколко пъти).

На другия ден сутринта 3 мотора и едно ATV ни чакаха да бъдт извадени от различни места по течението на Домлянската река. Тъй като знаех кои от нашите вече скучаят и им е мъчно за неделния екшън, се обадих на Янчо Терзиев и бат Дак, които пристигнаха с моя джип и този на Янчо, тъй като машините бяха подготвени за по-тежък off road.
                    Вижте как изглеждаше денят в понеделник ! И помен нямаше от неделното скапано време, само по Стара Планина беше понатрупал доста сняг.

Мишо е отново на бойна нога, като че ли нищо не се бе случило.
                    С групата бяха още: Пламен Ташков, Жоро Митрев и още един френд, когото не познавах, но постоянно снимаше с камера, тъй че ако има клип от тогава, го призовавам да го пусне в темата.

ЦРФ-а на Мишо беше предвидливо зклещен между две дървета, та ако реката придойде още, да може да го дозаклещи, но да не го отнесе. Добре, че не се наложи да се провери на практика тази теория на Мишо !

Макар, че не вдигах повече от 100, докато го дърпах, моторът на няколко пъти полягваше на платформата, като че ли го беше страх да гледа напред. Обърнахме го обратно и се успокои.

Понеже е бърза, реката се бе отекла доста през нощтта.

Там, където потокът е тесен, там дълбочината му беше около метър.

ATV-то беше издърпано с джипа, тъй като нямаше от къде да го прекараме без отново да го удавим.

То си преплува по реката без да докосва дъното, тъй като Янчо не му остави такава възможност !

Пламен внимателно разглоби мотора, смени му 16 пъти маслото , накрая го лъсна, подсуши и след като ни скъса нервите, тогава тръгна спокоен. Само дето май се оказало, че биелата му е вързана на възел ?! Все пак си е друго да е лъснат отвън !

"Мислителят".
                    Да, наистина си мислех и се ядосвах как може тази невинна рекичка да придойде толкова, след като след четвъртъчния и петъчния дъжд беше само четири пръста дълбока !

В края на краищата двата мотора и ATV-то бяха подкарани на ход, а мишовия си остана на платформата, тъй като капакът му беше пострадал от удар в камък.
                    Цялата група си прави снимка за спомен !

По пътя разбрахме защо групата, която преспа в съседно на Калофер село не е била гладна, когато е пристигнала в селската кръчма !

Много е палав този Пламен бе ! Докато пътувахме обратно, непрекъснато си търсеше траялчета да тренира.

Слизайки от Средна гора се откриваше чудесна гледка към заснежените върхове на Стара Планина. Защо не беше и в неделя така ?!

Това е положението. Искахме да направим един много красив кръг с прекрасна навигация и тя щеше да е запоняща се, но Господ реши друго !
                    Отивам утре да запаля най-голямата свещ в църквата, че кой знае с каква простотия съм го ядосал пак !

Поздрави на цялата спасителна група !
                    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 15-04-08, 23:37.
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

ОК,....................
                      Това е положението. Искахме да направим един много красив кръг с прекрасна навигация и тя щеше да е запоняща се, но Господ реши друго !
                      Отивам утре да запаля най-голямата свещ в църквата, че кой знае с каква простотия съм го ядосал пак !

Поздрави на цялата спасителна група !
                      Запали, ама да ти кажа за свещта стар габровски лаф: Баща и син излезли в морето с лодка, но излезла много силна буря. Започнал бащата да се моли господу: Пожали ме Господи, пожали и мен и синчето ми че е младо и не е видяло от живота....
                      ...Ако ме пожалиш, Господи ще запаля за теб свещ голяма калкото мачтата...
                      А сдетето дръпнало баща си за ръкава и попитало: Тате ти откъде ще намериш такава голяма свещ като мачтата?
                      Бащата ядосано отговорил: Мълчи, бе серсемино, той нека господ ни пожали, да излезем един път от водата, а после ще му мислим...

Та колеги извинявайте за спама, ама си мислех да попитам: свещта каква марка трябва да е, че да не се намокри?
                      Извини ми господи, че така се халосвам и благодаря ти и аз, че завърших и не се удавих, а още не съм Ти запалил дори тъъничка свещичка...
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Запали, ама да ти кажа за свещта стар габровски лаф: Баща и син излезли в морето с лодка, но излезла много силна буря. Започнал бащата да се моли господу: Пожали ме Господи, пожали и мен и синчето ми че е младо и не е видяло от живота....
                        А сдетето дръпнало баща си за ръкава и попитало: Тате ти откъде ще намериш такава голяма свещ като мачтата?
                        Бащата ядосано отговорил: Мълчи, бе серсемино, той нека господ ни пожали, да излезем един път от водата, а после ще му мислим...

Та колеги извинявайте за спама, ама си мислех да попитам: свещта каква марка трябва да е, че да не се намокри?
                        Извини ми господи, че така се халосвам и благодаря ти и аз, че завърших и не се удавих, а още не съм Ти запалил дори тъъничка свещичка...
                        Ей за Габровци или добро или нищо,че ще има и в Габрово кръг и да не го ядете намазан и в Габрово.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение

Светльо, бегом да палиш една ем голяма, ем дебела, че виж и габровци как ти се канят !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Много хубави снимки си барнал Жоре. Като го гледам това дере все още се чудя как съм го минал дори с извадено рамо Скоро няма да се видим по съзтезания защото ръката ми е зле , но ще гледам да се пусна на някой кръг отново .Успех на теб и всички в ендурото
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Светльо, бегом да палиш една ем голяма, ем дебела, че виж и габровци как ти се канят !
                              Ще те послушам, ще ида в църква, че от тези хисарски "минерални" води още не са ми изсъхнали новите ботушки, а каската ми се е вмирисала.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Ботушите напълни с вестници, а каската в миялната машина за съдове
                                DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X