Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
    ....Малко е прекалено с тези реки, но нали това е ендурото...
    Е аз не мисля че точно това е ендурото да пресичаш реки по 30 метра и по метър дълбоки. Това става за пореден път и мисля че вече трябва да се помисли занапред и да се прекрати със такива дълбоки преминавания.
    Не си спомням в световния ендуро шампионат да се гази до кръста и да се троши техника за по 10-20 хил. лв.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз се накефих мноооооооооого...времето беше както си го поръчах...но мотора ме предаде и сега съм му обиден...другият път повече
      MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Е аз не мисля че точно това е ендурото да пресичаш реки по 30 метра и по метър дълбоки. Това става за пореден път и мисля че вече трябва да се помисли занапред и да се прекрати със такива дълбоки преминавания.
        Не си спомням в световния ендуро шампионат да се гази до кръста и да се троши техника за по 10-20 хил. лв.
        Все се каня да питам точно това-а бе в тая вода ако засмуче как си требе вода мотора не ви ли е страх от воден удяар и смяна на двигател или няма проблеми?

Коментар

НЕ ЗНАМ ОТ КАДЕ ДА ЗАПОЧНА ТОЛКОВА МИСЛИ СЕ ВЬРТЯТ В ГЛАВАТА МИ
          ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ЗАВЬРША УСПЕШНО НО НЕ ЗНАМ АТВ В КАКВО СЬСТОЯНИЕ Е
          А КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАКВО ВИДЯХ НАПРАВО НЕ ЗНАМ ИСКАМ МНОГО РАБОТИ ДА СПОДЕЛЯ НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ЩЕ ГИ ЧУЕ
          ВЬЗМУТЕН САМ НАИ ВЕЧЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО НЕ ПОМАГАТ НА КОЛЕГИ ТЕ СИ
          ЗА ТЯХ КЛАСИРАНЕТО Е НА 1-ВО МЯСТО
          НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА НА КОЛЕГИТЕ САС БЛОКИРАЛИ ДВИГАТЕЛИ ИЛИ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ЗАПАЛЯТ И СТОЯХА МОКРИ ДО КОСТИ НА СТУДА
          АЗ БЯХ ОТ ПЬРВИТЕ КОИТО ПРЕМИНАВАХА РЕКИТЕ НО НИВОТО СЕ ПРОМЕНЯШЕ ВСЯКА МИНУТА ТАКА ЧЕ ТЕ МОЖЕ БИ НЯМАХА ШАНС
          ВСИЧКИ СЕ БОРЕХМЕ МЬЖКИ НО
          НЕ ОБВИНЯВАМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ
          ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
          ДА СЕ ОТМЕНИ КЛЕСИРАНЕТО ОТ ХИСАР ТАКА ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ЗА КОЛЕГИТЕ КОИТО НЕ УСПЯХА ДА ФИНИШИРАТ МОЖЕ ДА ГО КАРАМЕ ПАК ИЛИ ДА СЕ ДОБАВИ ДРУГ КРЬГ

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
            ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
            ДА СЕ ОТМЕНИ КЛЕСИРАНЕТО ОТ ХИСАР ТАКА ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ЗА КОЛЕГИТЕ КОИТО НЕ УСПЯХА ДА ФИНИШИРАТ МОЖЕ ДА ГО КАРАМЕ ПАК ИЛИ ДА СЕ ДОБАВИ ДРУГ КРЬГ
            +1
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
              Все се каня да питам точно това-а бе в тая вода ако засмуче как си требе вода мотора не ви ли е страх от воден удяар и смяна на двигател или няма проблеми?
              Въпрос на късмет, може би ако е на високи обороти и влезе изведнъж много вода, която да не е угасила искрата на свеща може и да се потроши двг. Ако загасне при ниски обороти обикновенно няма проблеми, но после е хубаво първо да се отвори пробката на филтърната кутия и се източи водата, изцеди през ауспуха и после леко да се завърти с манивела или леко с почукване на стартера. В никакъв случай да не се дърпа. А ако смеси вода и масло..."това е друга бира".
              Аз омаслих здраво филтъра преди състезанието и макар, че на 2 пъти фаровете на работното атв светеха под водата се отървах, и двата пъти източвах по малко вода от филтърната кутия, после на няколко пъти поглеждах дали не дими бяло, но имах късмет.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

НЕ ЗНАМ ОТ КАДЕ ДА ЗАПОЧНА ТОЛКОВА МИСЛИ СЕ ВЬРТЯТ В ГЛАВАТА МИ
                ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ЗАВЬРША УСПЕШНО НО НЕ ЗНАМ АТВ В КАКВО СЬСТОЯНИЕ Е
                А КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАКВО ВИДЯХ НАПРАВО НЕ ЗНАМ ИСКАМ МНОГО РАБОТИ ДА СПОДЕЛЯ НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ЩЕ ГИ ЧУЕ
                ВЬЗМУТЕН САМ НАИ ВЕЧЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО НЕ ПОМАГАТ НА КОЛЕГИ ТЕ СИ
                ЗА ТЯХ КЛАСИРАНЕТО Е НА 1-ВО МЯСТО
                НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА НА КОЛЕГИТЕ САС БЛОКИРАЛИ ДВИГАТЕЛИ ИЛИ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ЗАПАЛЯТ И СТОЯХА МОКРИ ДО КОСТИ НА СТУДА
                АЗ БЯХ ОТ ПЬРВИТЕ КОИТО ПРЕМИНАВАХА РЕКИТЕ НО НИВОТО СЕ ПРОМЕНЯШЕ ВСЯКА МИНУТА ТАКА ЧЕ ТЕ МОЖЕ БИ НЯМАХА ШАНС
                ВСИЧКИ СЕ БОРЕХМЕ МЬЖКИ НО
                НЕ ОБВИНЯВАМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ
                ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
                ...И като говорим за това че си възмутен от другите ти лично скочи в една от реките преди аз да съм излязал бутна ме и започнах да се нося по течението, ЗАЩО не ми помогна а гледаше как да ме изпревариш защо не ми върза лебедката а Еди доиде да я върже. След като ти казах че нямаш контрола започна да ставаш много морален а преди това нали знаеш как караше!!!

Коментар

Поста ми с № 29 беше излезнал 2 пъти и затова го редактирам.

Пък и да добавя нещо хубаво: Като цяло ми хареса уйкенда под мотото "ХИСАР 2008". Приличен хотел, голям паркинг /не че пак не ни беше тясно за платформите/ разкошен басейн, големи просторн фоаета и ресторант. И най-вече ми хареса масовото участие. Много хора бяха дошли в Хисаря просто да погледат състезанието и да покарат. Дъжда ги пропъди, ама няма как - божия работа. На затворения кръг стана голямо шоу за зрителите, имаше и много майсторски и много комични изпълнения. Много материал за фотографите, За сега Тодор Христов се е изявил най-добре, също и Керкелов. Само не знам кога Ви остана време да снимате, нали се състезавате?
                  Апарата на Жоро Хаджиев също щракаше на често, ама нещо си пази този път снимките за себе си, или може би ги подрежда в момента.
                  Последно редактирано от s_s1; 07-04-08, 15:13. Причина: пост № 29 излезе 2 пъти тук
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

десо с риск да спамим темата
                    ти като гузен негонен бяга
                    не сьм споменавал имена в коментара си и не това ми беше целта
                    а за вапросното място имаше място да мина но варнах гаста заради тебе и се вадих с лебедка излязох преди тебе и можех да трьгна но не го направих питах те работи ли ти атв и видях че си добре и отидох да вадя Геле и Жасмин ти излезе и трьгна
                    а за контролата ти от каде си сигурен че я нямах да не си станал контрола
                    истината е че покарахме страхотно ТИ ,Еди,още едно момче от вас не го познавам ,и АЗ
                    искефих се страхотно орентиране на Еди и Теб но в един момент сьстезанието заприлича на борба за оцеляване
                    няма нужда да се надхващаме кои колко кара ние се познаваме добре и се знаем
                    така че идеята е да се разтоварим от ежедневието сас спортен характер но нещо напоследьк не се получава
                    сьстезанията вече не са това което бяха преди
                    а ако мислиш че искам отмяна на сьстезанието защото нямам според теб контрола значи не ме познаваш
                    моята идея е да карам за удоволствие а не за титла
                    ако исках титла нямаше да карам в Шумен преди 2 години и щях да сам шампион
                    не ми се коментира повече може да се чуем по тел. ако не ще се видим на следващото састезание да не спамим темата с глупости защото ние докато си пишем пред пс-то някои още не са си прибрали моторите от гората а за организаторите не ми се мисли дали са спали изобщо а ти се дьвчеш за класиране

Коментар

десо с риск да спамим темата
                      ти като гузен негонен бяга
                      не сьм споменавал имена в коментара си и не това ми беше целта
                      а за вапросното място имаше място да мина но варнах гаста заради тебе и се вадих с лебедка излязох преди тебе и можех да трьгна но не го направих питах те работи ли ти атв и видях че си добре и отидох да вадя Геле и Жасмин ти излезе и трьгна
                      а за контролата ти от каде си сигурен че я нямах да не си станал контрола
                      истината е че покарахме страхотно ТИ ,Еди,още едно момче от вас не го познавам ,и АЗ
                      искефих се страхотно орентиране на Еди и Теб но в един момент сьстезанието заприлича на борба за оцеляване
                      няма нужда да се надхващаме кои колко кара ние се познаваме добре и се знаем
                      така че идеята е да се разтоварим от ежедневието сас спортен характер но нещо напоследьк не се получава
                      сьстезанията вече не са това което бяха преди
                      а ако мислиш че искам отмяна на сьстезанието защото нямам според теб контрола значи не ме познаваш
                      моята идея е да карам за удоволствие а не за титла
                      ако исках титла нямаше да карам в Шумен преди 2 години и щях да сам шампион
                      не ми се коментира повече може да се чуем по тел. ако не ще се видим на следващото састезание да не спамим темата с глупости защото ние докато си пишем пред пс-то някои още не са си прибрали моторите от гората а за организаторите не ми се мисли дали са спали изобщо а ти се дьвчеш за класиране
                      - Koлев ама изобщо не съм гузен. А за твоето преминаване, Еди тъкмо излизаше от реката когато аз бях в нея и течението почети не ме отнесе. И двамата ти викахме да не тръгваш защото ще се поднесеш. Да, върна газта защото се одари в мене и двете ATV-та се заклещиха. През цялото време даваше газ дори когато се одариха двата мотора и аз ти крещях че няма да стане. Единствения вариант да изляза беше някои да вземе въжето и да ме върже за дървото, но ти непожела. Остави мотора си в/у моя и започна да разпъваш лебедка. Добре че беше Еди да ми помогне. Та моля те неговори колко си озадачен от някои състезатели! И най-малко си мисля че става въпрос за мен.
                      - Не съм станал контрола Колев. Когато отидохме на контролата теб те нямаше, човека ни каза да се върнем и да минем по моста. Отиването до контролата и връщането до моста е успореден. Когато ние тръгнахме да се връщаме и да се качваме на моста те видяхме как слизаше от пътя и тръгна по нас без да отидеш до контролата! Нетрябваше да ти казвам за контролата за да видим как щеше да караш до края!!!
                      - Момчето е от crazy jobs Вилхем, Но за разлика от теб тои ми помогна на едно място когато пак бяхме 4-та.
                      - Не е борба за оцеляване а яко каране което правя постоянно дори и в разходките си.
                      - Маи ти си гузният, не съм ти казвал в поста си че искаш отмяна заради това че нямаш контрола!!!
                      Последно редактирано от Desislav Cekov; 07-04-08, 16:34.

Коментар

Жоро ще се включи по-късно,защото току що са приключили с ваденето на моторите.Данчо,Янчо и Жоро заедно с Пл.Ташков, М. Митов и Жоро с "Бетата" са извадили от гората 3 -те мотора и едно ATV.Всички са добре.Няма вече машини в гората.

Искам да благодаря на Михаил Митов,Десислав Лещаров,Деведжиев и всички,които са помогнали на Дида и Биби да се оправят в критични ситуации.Да поздравя изобщо всички,които са помагали на други.Да ви кажа още един път ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО!!!Браво!!!!
                        Последно редактирано от VE LA; 07-04-08, 16:43.

Коментар

ок Десо да спрем до тук

Коментар

Имам въпрос към модераторите,в събота писах в темата и качих снимки ,но до днес още не са се появили,какво става с тях,защото празното ми пространство във форума е запълнено точно от тях?
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            RR Classic

Коментар

ок Десо да спрем до тук
                              Явно и двамата сте изнервени и търсите под вола теле ! Всички знаем, че сте от добрите, скрийте томахавките !!! В моя пост имах впредвид някои мотоциклетисти, но явно в адреналина от вчера вие сте наложили ситуацията !!!

Коментар

Още малко снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X