Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Първоначално публикуван от Dobri-mobri Преглед на мнение
    А този стартов списък,къде мога да го видя?Мерси за отговорите!
    Висеше във фоайето на х.Аугуста

Изчакайте малко скоро ще има справедливо решение на БФМ-комисия Ендуро,което вероятно ще обезсмисли всякакви спорове

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
      Съветвам преди всичко "мъжете" от форума да го гледат, за да чуят и видят изказването на дамите в шампионата.
      евала на жените ама на една от тях май ще и за първи и последен път не я познавам ама си беше удавила бомбандера насредата на реката и на брега голем рев ама Момчил и метна въжето и я извади после по натам не знам какво и е се случило защото на последното и най дълбоко преминаване не знам как се е оправила
      Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
        евала на жените ама на една от тях май ще и за първи и последен път не я познавам ама си беше удавила бомбандера насредата на реката и на брега голем рев ама Момчил и метна въжето и я извади после по натам не знам какво и е се случило защото на последното и най дълбоко преминаване не знам как се е оправила
        Аз отидох да и помогна точно преди вас и викам ще отида да и дръпна лебедката и на първата крачка в реката бях почти до врата във водата...после доидохте вие и я издърпахте...така че това ми беше най-сериозното къпане за деня...Те това е състезание...(аз си обичам такива надпревари тип Last man standing)Яко беше
        MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
          Аз отидох да и помогна точно преди вас и викам ще отида да и дръпна лебедката и на първата крачка в реката бях почти до врата във водата...после доидохте вие и я издърпахте...така че това ми беше най-сериозното къпане за деня...Те това е състезание...(аз си обичам такива надпревари тип Last man standing)Яко беше
          х10, яко беше и запомнящо се съзтезание
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

За състезанието в София съм поръчал да е още по "Запомнящо се"
            MG RACING

Коментар

Съзтезанието лично на мен ми хареса.Не беше много тежко,но дъжда го направи поносимо.Съжалявам много за всички които си удавиха моторите и АТВтата,но нек не обвиняват за това другите.Някак си не е честно.Тези хора си скъсват г---те за да си правим ние кефа и сега дай да ги оплюваме.Преди всяко състезание всеки се подписва собственоръчно на декларация.Там си пише разни неща
              Иначе за пустите му реки....Благодаря на Пламен(Трипер) за това ,че си е купил такава хубава лебедка пък и работи дажеВсеки помагаше на всеки с каквото може.Имаше феър плей определено.
              [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8870"][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][/B][/URL]

Коментар

Иии, някой дали ще може да го рипне това предаване по Ринг, ще му бъда много благодарен, а и вярвам не само аз
                Hristo Draganov
                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

.......Те това е състезание...(аз си обичам такива надпревари тип Last man standing)Яко беше
                  За състезанието в София съм поръчал да е още по "Запомнящо се"
                  Станиславе ти сигурен ли си, че медицинското ти е истинско или е ....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Станиславе ти сигурен ли си, че медицинското ти е истинско или е ....
                    ....Истинско е "ЖЪЛТО"
                    MG RACING

Коментар

Наказана съм за трак и две контроли, при условие че имам втората контрола. С Теди Деведжиева и Ади от джуниърите пристигнахме заедно на тази контрола. Би трябвало да е отбелязано в списъка, имам и свинска опашка на мотора.
                      Последно редактирано от iva_kx; 08-04-08, 21:23.
                      DCRT®

Коментар

+2
                        Според Ади:
                        "...Много яко, голям кеф..." ( в интерес на истината, имаше моменти когато той с джипиеса така ме откъсваше, толкоз се беше нахъсал, че направо се притесних за себе си къде съм и как ще се върна, ако го загубя някъде напред...Добре, че се поспирваше и ме изчакваше на 2 пъти.)
                        Също така ми се оплака, че му се карали повече от 1 обиколка на пролога...
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                          Тази вечер от 21:30 ще има предаване по Ринг ТВ.
                          Кратко точно и ясно
                          Супер беше

Коментар

Беше в 22:30

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV Преглед на мнение
                              Беше в 22:30
                              предаването почна в 21:30 но чак кам 22:30 почнаха да дават за офроуда..

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X