Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "ХИСАР 2008" СНИМКИ, РЕЗУЛТАТИ И КОМЕНТАРИ

Първоначално публикуван от mitaka81 Преглед на мнение
    Мики отново се е справил чудно със снимките........
    И не само...този човек беше като многоръкия бог Шива. РЕСПЕКТ

Коментар

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
      позволявам си да оспамя темата, и не пускам нова такава, просто защото тази тема е много четена.

Вечерта на награждаването си забравих якето в лоби бара на хотел аугуста на третата маса от рецепцията кам ресторанта. Якето е скиорско, сиво с малко жълто марка Диел /супер описание нали/.
      Мо же би 30 мин. след награждаването се обадих на познати, които бяха още там, но те не го намериха. Обаждах се и на рецепцията на хотела, говориха и със служителките, които са били на смяна неделя вечерта. Видели са яке, било прибрано от някои от "моторджийте" според тях.
      А има друго синьо тънко яке забравено от някого по същото време.
      УМОЛЯВАМ ВИ, ако сте ми прибрали якето да се свържете с мен.

Още един път извинения за това че разводнявам темата.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        Явен е факта че много хора са афектирани от условията и с право.
        но и не може да се каже това "никой не е бутал сина ти или някой участник на сила да влиза в реката"
        това си е състезание и щом си тръгнал да караш ще караш, но според мен не е нужно за пореден път трасетата да се правят по начин който граничи с разума.
        Целта на ендуро шампионата е не да се доказват състезателите колко големи мъже са и че са готови на всичко само и само да завършат та ако ще и камъни да падат, а по-скоро да се покаже истинска битка в ендуро спорта, издържливост майсторство и съобразителност.
        Въпросната река бе отменена за класове джуниър,АТВ и жени още преди старта-Миро по собствено желание е влязъл, явно не е слушал брифинга,защото единствен той е наджапал от тези класове.За другите реки също помагахме и пренасочвахме,но за да предупредим всички трябваше да сме 100 човека по трасето сигурно.Нивото на реките се качи с 20-30 см буквално 1 час след старта на състезанието и нямаше никакво време за реакция.
        И не мога да разбера защо коментирате нещата, след като не сте били там и не сте преки свидетели.Никой от състезателите не мрънка , за разкика от вас.За да сте спокойни искам да ви кажа че и аз си удавих мотора накрая,ама някъде на 15-тото пресичане на Бяла река за да помагам на закъсали.Това е положението,тези неща не могат да се предвиждат на 100 %; за справка тазгодишното "Rainforest challenge".
        offroad фен
        1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
        TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
          Извън коментираното до сега, искам да попитам съдиите. Как номер 266 от Мотори Хоби го класирахте на първо място за вторият ден? Грешка ли е, или? Нямам лични претенции, защото поради технически причини неможах да завърша (обяснимо какви), но държа да получа отговор на този въпрос.
          Какви точно са ти претенциите? Уточни се

Коментар

Първоначално публикуван от VE LA Преглед на мнение
            Какви точно са ти претенциите? Уточни се
            Уточнявам се:
            Въпросният състезател го срещнахме по трасето, движише се в обратна на трасето посока. Спряхме до него и момчето попита, тъй като нямал GPS, дали може да кара с нас и продължихме заедно. Когато с моя съотборник аварирахме при последното преминаване на реката, той се отдели от нас и продължи с друг участник. Обяснете ми как така стана, че този състезател има 25т от вторият ден на състезанието?
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
              НЕ ЗНАМ ОТ КАДЕ ДА ЗАПОЧНА ТОЛКОВА МИСЛИ СЕ ВЬРТЯТ В ГЛАВАТА МИ
              ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ЗАВЬРША УСПЕШНО НО НЕ ЗНАМ АТВ В КАКВО СЬСТОЯНИЕ Е
              А КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАКВО ВИДЯХ НАПРАВО НЕ ЗНАМ ИСКАМ МНОГО РАБОТИ ДА СПОДЕЛЯ НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЯКОИ ЩЕ ГИ ЧУЕ
              ВЬЗМУТЕН САМ НАИ ВЕЧЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО НЕ ПОМАГАТ НА КОЛЕГИ ТЕ СИ
              ЗА ТЯХ КЛАСИРАНЕТО Е НА 1-ВО МЯСТО
              НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА НА КОЛЕГИТЕ САС БЛОКИРАЛИ ДВИГАТЕЛИ ИЛИ НА ТЕЗИ КОИТО НЕ МОЖАХА ДА ЗАПАЛЯТ И СТОЯХА МОКРИ ДО КОСТИ НА СТУДА
              АЗ БЯХ ОТ ПЬРВИТЕ КОИТО ПРЕМИНАВАХА РЕКИТЕ НО НИВОТО СЕ ПРОМЕНЯШЕ ВСЯКА МИНУТА ТАКА ЧЕ ТЕ МОЖЕ БИ НЯМАХА ШАНС
              ВСИЧКИ СЕ БОРЕХМЕ МЬЖКИ НО
              НЕ ОБВИНЯВАМ ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА ТЕЗИ УСЛОВИЯ ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ
              ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
              ДА СЕ ОТМЕНИ КЛЕСИРАНЕТО ОТ ХИСАР ТАКА ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВО И ЗА КОЛЕГИТЕ КОИТО НЕ УСПЯХА ДА ФИНИШИРАТ МОЖЕ ДА ГО КАРАМЕ ПАК ИЛИ ДА СЕ ДОБАВИ ДРУГ КРЬГ
              НЕПРЕМЕННО ДА СЕ ОТМЕНИ СЪСТЕЗАНИЕТО ПРИ ТОЗИ ГОЛЯМ БРОЙ НЕФИНИШИРАЛИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ЗАРАДИ КАПАНА В КОЙТО ПОПАДНАХА НА РЕКИТЕ! ! !ИСАКАМ ВСИЧКИ КОЙТО СА НА СЪЩОТО МНЕНИЕ ДА РЕАГИРАТ ВЕДНАГА.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                Въпросната река бе отменена за класове джуниър,АТВ и жени още преди старта-Миро по собствено желание е влязъл, явно не е слушал брифинга,защото единствен той е наджапал от тези класове.За другите реки също помагахме и пренасочвахме,но за да предупредим всички трябваше да сме 100 човека по трасето сигурно.Нивото на реките се качи с 20-30 см буквално 1 час след старта на състезанието и нямаше никакво време за реакция.
                И не мога да разбера защо коментирате нещата, след като не сте били там и не сте преки свидетели.Никой от състезателите не мрънка , за разкика от вас.За да сте спокойни искам да ви кажа че и аз си удавих мотора накрая,ама някъде на 15-тото пресичане на Бяла река за да помагам на закъсали.Това е положението,тези неща не могат да се предвиждат на 100 %; за справка тазгодишното "Rainforest challenge".
                Това е положението,тези неща не могат да се предвиждат на 100 %
                Мисля че се повтаря тази ситуация. 1-ви кръг пролетно време, вероятността то дъжд е голяма, не ви ли звучи познато ?
                Никой от състезателите не мрънка , за разкика от вас
                Много от състезателите мрънкат
                За да сте спокойни искам да ви кажа че и аз си удавих мотора накрая,ама някъде на 15-тото пресичане на Бяла река за да помагам на закъсали
                Надали някой ще се успокои от това че и твоя е удавен, и ще преглътне техника за над 10-15 хил. лв.

нищо лично към никого, просто казвам какво мисля.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                  Уточнявам се:
                  Въпросният състезател го срещнахме по трасето, движише се в обратна на трасето посока. Спряхме до него и момчето попита, тъй като нямал GPS, дали може да кара с нас и продължихме заедно. Когато с моя съотборник аварирахме при последното преминаване на реката, той се отдели от нас и продължи с друг участник. Обяснете ми как така стана, че този състезател има 25т от вторият ден на състезанието?
                  Аз искам да попитам ако това е вярно как може да се класира на 2-ро място без ГПС?
                  Мен лично ме интересува.
                  YAMAHA YZ426F

Коментар

Първоначално публикуван от Dobri-mobri Преглед на мнение
                    Аз искам да попитам ако това е вярно как може да се класира на 2-ро място без ГПС?
                    Мен лично ме интересува.
                    Може , но само ако е финиширал с този с когото е заявил че ще кара!
                    В мотори хоби могат да карат до 4 човека с 1 ГПС, но стартират и финишират заедно.
                    offroad фен
                    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Мисля че се повтаря тази ситуация. 1-ви кръг пролетно време, вероятността то дъжд е голяма, не ви ли звучи познато ?

Много от състезателите мрънкат

Надали някой ще се успокои от това че и твоя е удавен, и ще преглътне техника за над 10-15 хил. лв.

нищо лично към никого, просто казвам какво мисля.
                      Ами ако иска някой да е на 100% сигурен, просто взима пример от теб и не кара на състезания, а ходи на походи разходки и т.н. прояви!
                      offroad фен
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Може , но само ако е финиширал с този с когото е заявил че ще кара!
                        В мотори хоби могат да карат до 4 човека с 1 ГПС, но стартират и финишират заедно.
                        Как може да се провери дали е карал с някой или не?
                        YAMAHA YZ426F

Коментар

Първоначално публикуван от Dobri-mobri Преглед на мнение
                          Как може да се провери дали е карал с някой или не?
                          Елементарно,по-стартов списък!
                          offroad фен
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Днес източих една лейка вода от двигателя ама това мойто си е от простотия иначе съзтезанието беше много добре ако не беше дъжда за да се наводни така щеше да си е разходка и пак щеше да има мрънкане че е било много леко пък тогава, но пък лебедката ми се доказа че става и то много що народ извади още на първото по дълбоко преминаване на реката а и много благодарности на Ивчо от офис лан че последните 7-8км. ме додърпа до финала, общо взето обратно на повечето постове не мисля че не сме си помагали даже напротив всеки помагаше без да се познаваме, мотористите ми направиха голямо впечетление събираха се по трима четирима и си прекарваха заедно моторите, та като цяло имаше доста феър плей най неприятното беше ледения дъжд със силния вятър в комбинация като се съблякох на какви кючеци бях нема такова треперене
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Здравейте !
                              Най-после ето ме и мен на линия.
                              В денят след състезанието покарахме малко off road с джипове между х.Свжен и яз.Домлян за да се поразтоварим, а днес имах спешно пътуване до София, та затова се включвам едва сега.
                              Подготвил съм много снимков материал от "Хисаря 2008" и по-късно ще го пусна.
                              Тази вечер от 21:30 ще има предаване по Ринг ТВ.
                              Съветвам преди всичко "мъжете" от форума да го гледат, за да чуят и видят изказването на дамите в шампионата.
                              Както обещах вече, ще се включа по-късно отново.
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

Елементарно,по-стартов списък!
                                А този стартов списък,къде мога да го видя?Мерси за отговорите!
                                YAMAHA YZ426F

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X