Аз съм много доволен от състезанието, а и времето беше с нас калничко, като за 4Х4 идеално.
Тодор е направил страхотни снимки и моите бледнеят, но искам да похваля ето този участник за куража и желанието да кара и стартира със ето това нещо
евала пич
А тук се уча да карам на 2 гуми предни , че задните винаги свършват преди тях.
Много хоби много ATV
Пресичането на реките си беше борба за живот и едва ли някой му е дошло на ум да снима, но ако има такъв ще е много интересно да видим от къде сме преплували.
И понеже Краси Илиев-Долфи ми е слабост и е в ярко червен екип "Can-Am" направо се изкушавам да му спретна едно фото-разказче за атрактивното му каране
На изкачването на скалите премина мноооого спокойно
После направи няколко почетни обиколки за публиката преди да атакува големия дънер
Разбира се, всички онемяха и даже някои забравиха да снимат
А на други им се зави свят от обиколките и чак им се доспа...
Но той си поддържаше стила и нямаше сила, която да го спре
А "Мислителят" на Роден от Хисаря се чудеше,
"Аджаба, туй момче що не си кара джипката ами носи туй тежкото желязо...?!? "
И докато си го помисли човека, от местния Оффроуд клуб "8х8+4х2 дъ ОффроЙд Клуб" веднага му докараха возило със същите като неговите фарове, ама W Power
\
Да, ама Долфи си искаше мотора и Ендурото, щото в Оффроуда няма такива хубави екипи, а и да има, няма кой да ги види в джипа...
Нямам информация за представянето на Долфи днес, но ако "докопам" отнякъде снимки, веднага ще му спретна една историйка...
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 07-04-08, 00:32.
Причина: Добавяне на снимка !
Ето и класиранията за различните дни, без АТВ "ЕКСПЕРТ" за втория ден
СПОРЕД НОВИЯ ПРАВИЛНИК ЗА 2008 ГОДИНА НЕЗАВЪРШИЛИТЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ТОЧКИ ! В случая при клас "ЖЕНИ" Габриела Мартинова и Марияна Димитрова няма да получат точки за Шампионата ! Същото ще важи и за НЕЗАВЪРШИЛИТЕ през вчерашния ден във всички класове !
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 07-04-08, 10:03.
На трасето - тЕди догодина направо ще скача в експерта
Тук всички хобита взеха виза за експерт,а останалите бяха покръстени
Ден втори - прогнозата бе събота дъжд в неделя слънце.
Най голям риск при правене на трасетата са реките.Организаторите отмениха няколко пресичанки на реки и прекараха почти всички класове по близки мостове.Никой не очакваше толкова силен валеж.
Имаше доста пресечено масло
Почти всички експерти посмяли да щурмуват реката върху мотора падаха.
Ако слезеш от мотора от дясната му страна не бе никакъв проблем преминаването.
Имаше и кофти маршрути
Вижте двамата са на 50см един от друг а единия водата му е над седалката
Отиваме към друга интересна точка
Теди водеше група младежи
Още едно пресичане на река тук беше безпроблемно
На финала цареше разруха,вятъра беше срутил всичко...
Преди час се върнахме от състезанието.Ще коментирам само джуниърите защото и моя син участваше там .Първо поздравления за Ади че успя да победи и двата дни.Баща му беше взел много правилно решение да кара днес с него защото при преминаването на реката е можело да стане сериозна бела . Самото състезание имаше много добра организация.Но отчитам като сериозна грешка от страна на организаторите преминаването на реката три пъти в разстояние на няколко километра.За жени и деца това е доста рисковано.При положение че валя цяла нощ се знаеше че реката може да придойде.Сина ми разказва за жена която е викала за помощ и са я вадили от водата.А АТВ-то заминало надоло по реката.
Надявам се в бъдеще да се предвижда корекция на траковете.
..........
И моят син участва в клас джуниър /малката възраст/, и аз се записах за участие, защото имах идея да разходя сина си по хоби трасето, но по-добре че не се осъществи желанието ми. Имам няколко сериозни, които забележки не почиват на примерно моя състезателен опит, тъй като нямам никакъв, а просто на нормални житейски критерии, забележки към организацията и регламента на едно такова състезание на национално ниво, а именно:
1. В събота се кара на затворено трасе и имаше час и половина размотаване от времето в което бяхме вкарали машините в затворената зона, старта нещо се забави. Както Тодор Христов правилно отбеляза заради това, че някой искали да минават само с 1 нощувка на състезание са размемени затворено трасе и навигация, а тези които пътуват по над 300 - 400 км. в едната посока натоварени с бусове и платформи, така или иначе трябваше да дойдат в петък и заради късния чес на свършване на мероприятието награждаването завърши в 20.40 мин. да си тръгнат в понеделник. Така че се губи повече време и средства с тази схема. А часовете предварително отбелязани в програмата масово не се спазват, като за това имат вина и участици и организатори, тъй като ако знам, че няма да ме допуснат да стартирам няма да си пия кафето в хотела, а другите участници да ме чакат строени на слънцето или под дъжда.
2. За класа на джуниърите не е правилно АТВ и мотоциклети да са в 1 клас, понеже имат предимство мотоциклетите, няма стимул за децата да карат АТВ-та. Всички от горния клас джуниъри караха мотори /или може би греша/. Нека стартират заедно, като са малко деца, но да се измерва времето отделно. /На "златното руно" говорих с едно момче Вильо о т Търново 12 г. Той също по-рано е карал АТВ, но се е "преквалифицирал" на мотор за да има шансове за победа. Много добре кара Вильо, много ми хареса.
3. В събота беше едно и също трасето и за АТВ хоби и експерт, мислех си само, че хобито ще правят 2 обиколки, а експерта-3. Но и двата класа правиха по 2 обиколки по едно и също трасе без разлика. Но за мотоциклети хоби трасето се оказа много непосилно за тези, които нямат натрупан голям опит, доста хора се отказаха още на опознавателната обиколка и не знам дали ще се престрашат на следващия кръг. С такава сложност на трасе "новаците" няма да посмеят да се запишат отново за старт.
4. За ориентирането в неделя с оглет "валежните" прогнози за целия уйкенд трябваше да се предвиди рисковата ситуация и поне да бъдат изпратени групи за помощ от организаторите на бедстващите и пострадали състезатели. АТВ-тата масово се "давеха", а участниците, стартирали за първи път, особено гледайки веселите снимки за приятните разходки в мотоциклетен клас хоби си мислеха, че река с такова силно течение може да се премине на ход. Много се радвам,че освен загуби в техника няма такива и в "жива сила" Може би трябва за такива ситуации за всички участници да се предвиждат обходни маршрути за придошлите реки, като за това състезателите да се информират още на старта.
И пак да се повторя, че моите забележки не са от гледната точка на състезател, защото не се считам за такъв, а от човешка гледна точка.
Последно редактирано от s_s1; 07-04-08, 12:57.
Причина: дописване на 3-та и 4-та точки.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Нормално е да се получават подобни разтакавания и да се нарушава програмата. Все пак това е 1-ви кръг и е изцяло с нова програма, която никои няма опит. Ако се спазва програма няма да има награждаване в 20.00ч а в 17.00ч. (мисля че така беше). Нарушаването на часовете 2-я ден мисля че доиде наи вече от времето както всички видяха! На мен лично ми харесва формата и ако се спазва програмата няма да има нерви, но това зависи от всички не само от организатори и съдии. Надявам се другите кръгове да се движат по график!
Иначе състезанието беше доста тежко особено през 2-я ден. Бяхме някакви амфибии. Всички бяхме мокри до кости. Малко е прекалено с тези реки, но нали това е ендурото. Много се радвам че не се одавих като имах доста добри възможности, и много съжалявам за тези които се одавиха. Маи няма как да се предвиди всичко!
Искам да изкажа благодарности и респект към състезателите, които жертваха класирането си и помагаха на колегите си Адмирации и благодарности специално към Янчо Терзиев и колегите му от "Луда Работа" за изваждането от течението на реката на Пламен Йоцов
Респект и уважение към Михаил Митов, единствения слязъл в дерето да извади Диляна Лагадова и Габриела Мартинова Там той счупва дръжката на мотора и снощи се прибира пеша, а днес му вадят мотора
Поздравления и за Краси Колев, който въпреки, че трудно изважда своята четириколка, помага и на колегите си мотористи Жасмин да почерпи другата седмица на "Минералните бани" ...
Респект и уважение и за Десислав Лещаров,който водеше 15 км. две от жените с мотори и опитваше дълбочината на реките с АТВ-то си, за да могат те да минат ! Благодарности към Стоян Добрев-асистенция на клуба от Троян, който извади 3 четириколки от реките !!! Респект и за всички други, които са помагали, сигурен съм, че има още такива ...
Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 07-04-08, 11:52.
Коментар