Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шести кръг от ендурошампионата - Севлиево !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Sofia
    С президентския апартамент ще ме изкушиш... сега вече зависи дали ще си уредя транспорт
    Браво! Свържи се с The Twins, Гълъбин, Вася или дори Събин, който май се канеше да идва само да гледа, че нали му коваха китката скоро с пирони?!

Коментар

Жоре прати един от твоите самолети да забере София де ти джентълмент ли си или какво
      а и като не дойде няма да има кой да снима като взимаш купите
      София все някой ще те вземе
      ама що ми се струва че ицо се отказа нещо от ендурото май

Коментар

Ицо ще бъде на изложение тогава, а другият колега ще пътува за автосалона във Франкфурт и ще вземе фотоапарата, та се чудя има ли смисъл да идвам само да зяпам или вие направо да ми напишете репортаж?
        [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
          Жоре прати един от твоите самолети да забере София де ти джентълмент ли си или какво
          С удоволствие, но нямам гориво.Свършиха брикетите

Коментар

Първоначално публикуван от Sofia
            Ицо ще бъде на изложение тогава, а другият колега ще пътува за автосалона във Франкфурт и ще вземе фотоапарата, та се чудя има ли смисъл да идвам само да зяпам или вие направо да ми напишете репортаж?
            Имам разрешение на въпроса! Уволнявам HAGEN като фотограф и назначавам теб, а вечерта ще ти прехвърля кадрите от флаша на CD чрез лаптопа на Краси

Коментар

Жоре според мен проблема е друг на София просто и е писнало от ендураджии
              дано краси я покани че иначе няма да и се идва май

Коментар

Жоре според мен проблема е друг на София просто и е писнало от ендураджии
                ОООО, напротив, след "близка среща с джипарите в естествената им среда" миналата седмица, вервай ми - вие сте БЛАГОДАТ! Мили и възпитани момчета, които не застрашават живота ми
                Наистина искам да дойда на Узана, но ще видя какви възможности има за превоз и ще потвърдя до четвъртък, че да не остана без президентския апартамент...
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

щте те взема в караваната не се притеснявай
                  много хубаво ще си изкараме
                  освен да дойда само с нея
                  то за кво ли да го мъкна само тоя мотор
                  то и без тва купите Жоро смята да ги събере пак всичките май

Коментар

Ами той само Краси май не я е канил ?! От както стана звезда във фристайла почнаха да му се хвърлят като мухи на ... мед, пък ти се късаш да караш на задна и предна гума по съборите
                    Айде, аз отивам да бачкам, че ако не посвърша това-онова, може и в събота да не дойда да карам

Коментар

щте те взема в караваната не се притеснявай
                      много хубаво ще си изкараме
                      освен да дойда само с нея
                      то за кво ли да го мъкна само тоя мотор
                      то и без тва купите Жоро смята да ги събере пак всичките май
                      Вземете ме и мен в караваната, че с тия ремонти се охарчих и може да нямам средства за легло в хижата
                      Колкото до купите, нямало да има такива, а щели да се раздават кочове Мисля след състезанието да подкарам стадото към Зарата, за какво тренирахме толкоз на Зигзаг Трофито

Коментар

кви ремонти бе жоре
                        и как така няма да имаш средства
                        да не е настъпила трета световна
                        па и караваната да не е дядовата ръкавичка

вече сериозно-няма да идвам сигурно с караваната ами ще трябва и на мен да запазите място

Коментар

па и караваната да не е дядовата ръкавичка
                          Е, нали има две малки легла? София ще спи ту при единият, ту при другият, че да няма ощетен
                          Хайде, нали е дама, тя ще спи сама на едното легло, а ние ще се гушнем с теб

Коментар

Ако няма да ме гушкате, хич няма и да дойда

Коментар

и двамата ме изненедахте
                              я аз да оставя караваната дома
                              запазете ми стая /ако може по близо до "президентския"/

Коментар

Да бе Жоре, баш така си е тука само фенки покрай мен се въртят и искат автографи на дупетата

някой им казал че след това превъртане съм се приземил отново на 2 гуми и съм продължил, такъв номер за първи път се прави в света !!!
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X