Първоначално публикуван от Sofia
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шести кръг от ендурошампионата - Севлиево !
Свий
X
-
Ицо ще бъде на изложение тогава, а другият колега ще пътува за автосалона във Франкфурт и ще вземе фотоапарата, та се чудя има ли смисъл да идвам само да зяпам или вие направо да ми напишете репортаж?[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Имам разрешение на въпроса! Уволнявам HAGEN като фотограф и назначавам теб, а вечерта ще ти прехвърля кадрите от флаша на CD чрез лаптопа на КрасиПървоначално публикуван от SofiaИцо ще бъде на изложение тогава, а другият колега ще пътува за автосалона във Франкфурт и ще вземе фотоапарата, та се чудя има ли смисъл да идвам само да зяпам или вие направо да ми напишете репортаж?
Коментар
-
ОООО, напротив, след "близка среща с джипарите в естествената им среда" миналата седмица, вервай ми - вие сте БЛАГОДАТ! Мили и възпитани момчета, които не застрашават живота миПървоначално публикуван от mitkovЖоре според мен проблема е друг на София просто и е писнало от ендураджии
Наистина искам да дойда на Узана, но ще видя какви възможности има за превоз и ще потвърдя до четвъртък, че да не остана без президентския апартамент...[url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]
Коментар
-
Вземете ме и мен в караваната, че с тия ремонти се охарчих и може да нямам средства за легло в хижатаПървоначално публикуван от mitkovщте те взема в караваната не се притеснявай
много хубаво ще си изкараме
освен да дойда само с нея
то за кво ли да го мъкна само тоя мотор
то и без тва купите Жоро смята да ги събере пак всичките май
Колкото до купите, нямало да има такива, а щели да се раздават кочове
Мисля след състезанието да подкарам стадото към Зарата, за какво тренирахме толкоз на Зигзаг Трофито
Коментар
-
Да бе Жоре, баш така си е
тука само фенки покрай мен се въртят и искат автографи на дупетата
някой им казал че след това превъртане съм се приземил отново на 2 гуми и съм продължил, такъв номер за първи път се прави в света !!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар