Тва за кърък на кръга е интересна идея ... ами Радко с който кара Амбарев още в началото спука двете си гуми ... смени ги и след няма и 10-тина км и тях спука и накрая завърши с 2 спукани !!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шести кръг от ендурошампионата - Севлиево !
Свий
X
-
Пропусна да кажеш че си изгуби и телефона междувременноПървоначално публикуван от AmbarevТва за кърък на кръга е интересна идея ... ами Радко с който кара Амбарев още в началото спука двете си гуми ... смени ги и след няма и 10-тина км и тях спука и накрая завърши с 2 спукани !!!
!
offroad фен
1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
TOYOTA Hilux 3.0 D-4D
Коментар
-
А ето и малко снимки от състезанието, но без коментар, тъй като не съм ги правил аз.
Фотограф: София Семчева

Искам все пак да отбележа, че фотографът има много добри попадения, но има и такива, за които ще го наказвам яко!
Още снимки+тези в резолюция 1200/800 dpi има на:
https://htftp.offroad-bulgaria.com/J...%201200%20dpi/
Коментар
-
Вярно е! Като караш по-бавно обикновено и аз тогава карам и все не мога да те нацеля свястно, но догодина на старозагорският кръг обещавам, че ще го направя свястно, ако ти пък обещаеш да караш бавно
Колкото до София, нуждае се още от няколко курса, макар че има усет да търси обекти и я похвалих за това. Ех, как само е издебнала голия задник
Май това почна да става модерно
Коментар
-
Жоре как да кара бавно човека като е нисичък и ако трябва нейде да се подпре мож да падне
та затуй си кара бързо
па и жена му го чака на финала и му казала да не се мота много щот не и се чака
добре че митака го води от време на време из разни деренца та да мож да разгледа природата малко
иначе с тая скорост дето кара кво ша види ...
незнам
а ний с тебе като отявлени природо любители кааарааамее бааавниичко и се оооглеееждаамее
па и жените ни ги няма на финала
за къде да бързаме
майтап
да не се засяга никой че ми писна от сърдити
Коментар
-
въпроса е не каде а с кого май
ма както и да е
БЕЗ РЕКЛАМАТА В ЕКСТРЕМНИТЕ СПОРТОВЕ
РЕД БУЛ Е ПРОСТО ЕДНА КУТИЯ С ЛИМОНАДА
сега сума пари са дали на телевизиите за тъпи анимационни клипчета
ма те си знаят
квото посеят тва и ще пожънат
а имат поле за сеене
шампионата има поне още две издания за тая година
както и може би екстремен зимен кръг в гората на кактусите
ако се намери кой да помогне щото аз сам ще ми е трудно а и не желая да го правя ако ще съм сам
поне за административните неща трябва някой да помогне
но ...както и да е тва е друга тема
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар