Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

    Румене с македонски лиценз кара Румен Манолов и това се знае от всички и то защото бе обиден за психо прегледа преди издавне на лицен.Нека бъдеме реалисти а не пупулисти във постовете си.Ако Зорница се откаже от наряда няма проблем това го казах и на г-н Христов ако не се откаже остава за състезанието.За останали те ралита Господа след като не сте информирани а имате до ваше знание догатки на 15-ти лица моля не правете изявления.Винаги съм бил на мнение, че човек трябва да бъде информиран поне от три достоверни но не за него источника и тогава да говори.Апропо не знате за положението на Галя Кирова Тодор Чанев или БФАС за да оценявате защо дадено състезание не се е състояло ако пък толкова ви интересува спорта отделете по 40000-50000лв. за въпросните организатори и им помогнете в организирането на състезанията.Румене подписът е моят казвам се Мртин Марков и за да се подпиша не ми трябват пет часа.Не пропускайте финансовата криза и липсата на кеш пари във споносори и рекламодатели това е първопричината за отпадане на състезания и отбори ако подръжката на отбор ти струва с амортизацията 30000 евра няма как БФАС да е виновна за това или пък да ти свали константните разходи това може да стане само след ограничаване на участията или подмяна на автомобила с такъв който е със по ниски експлоатационни разходи в конкретният случай Румене който ти визираш няма място този форум той е за рали форума, нека не бъркаме дисциплините.

    Коментар


    • #92
      До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

      Това с нарядите на Спортните Комисари не е интересно.Със или без титла аз върша една и съща работа.Откакто разбрах, че СК трябва само да наблюдават работата на другите и да се разкарват по цял ден от едно до друго място, предпочитам да съм в полза на организатора, а не в тежест.Офроуда няма нужда от СК, които нищо не вършат,че им се и плаща за това.
      А това ,че Зори и Ралица са непрекъснато на масата на Маринов и слушат безкрайните му лекции, е вярно.
      Зорница Кръстева да оттегли наряда си за това състезание, след като не е желана от организатора (без сексуални намеци).
      Вера Лагадова също не желае да е СК,след като БФАС преценява,че има конфликт на интереси.

      Коментар


      • #93
        До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

        За да бъда коректен спрямо всички, пускам и въпросния Допълнителен Регламент на състезанието, подаден от организатора, от който имам уверение, че ще го актуализира с достоверна информация към БФАС.






        Коментар


        • #94
          До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

          Аз досега никога не съм писал,отговарял,но реших и аз да се включа в темата.
          В офроуда съм от 2002г. и първото ни състезание беше София-Самоков.Но такава помия,която се изля върху офроуда миналата и тази година, не съм виждал.
          Имаше две зрънца,които винаги бяха недоволни,вечно мърморещи и пускащи контестации за щяло и нещяло.Едното зрънце се изтърколи тази година в чужбина да се състезава(на Дрезден-Бреслау) Доколкото знам само там не са писали контестации.Другото остана в Българския шампионат да се занимава с правилници, доноси и лакейство.И търси да създава проблеми ,там където ги няма.Не стига че останахме хора които се броим на прьсти,незнам колко ще останат за догодина и колко нови ще дойдат. А колко ще отидат на следващото състезание само господ знае... До колкото знам Маринов е организатор и като му се запишат двама трима участника какво ще прави ?
          Бил съм организатор на шест състезания и знам колко трудно се правят и колко средства отиват , а за това международно колко труд и средства са хвърлени....А някои хора искат с лека ръка да го провалят.
          Призовавам всички състезатели да изразят своето мнение във форума за да докажем ,че не сме съгласни с това решение.

          P.S.
          Да задам въпрос към г-н. Марков ,ако не беше пуснато това писмо от г-н Председателя, щеше ли да има такова МИГНОВЕНО решение на БФАС ?
          GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com

          Коментар


          • #95
            До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

            Първоначално публикуван от josif lagadov Преглед на мнение
            Имаше две зрънца,които винаги бяха недоволни,вечно мърморещи и пускащи контестации за щяло и нещяло.Едното зрънце се изтърколи тази година в чужбина да се състезава(на Дрезден-Бреслау) Доколкото знам само там не са писали контестации.
            Браво бе Йосифе,
            Не те ли е срам! Нямаш ли малко достойство, поне да наречеш хората с истинските им имена?! Ние не сме „зрънца”, и сме доказали какво можем в офроуда, не само като състезатели, но и като организатори! Да, доказах ме го и на БРЕСЛАУ. Я ако можеш, да ама НЕ МОЖЕШ, и ти се „изтъркули” до Германия. Да ама не можеш!!!!
            И точно ти ли се нае да правиш квалификации, та нали зародиша на цялата тази помия се ЗАРОДИ на ВАШЕТО състезание 2006. Нали ВИЕ започнахте със създаването на „зрънца”, на т.н. „конфликт на интереси” – нали ме разбираш какво искам да ти кажа.
            Нали вече Ви оставихме да си правите състезания и да си карате! Е далече стигнахте! Но това не Ви стига, пак ровите и плюете! Просто сте си дребни души! И ще си останете тук и на това ниво! А нас не ни закачай, нали знаеш, „Не дърпай дявола за опашката!”
            Както ти казах, нас не ни мисли и не ни закачай! Ние ще ходим точно там където си искаме и една от причините е ,ЧЕ ТАМ НЯМА ОСНОВАНИЕ ЗА КОНТЕСТАЦИИ, НЯМА КОНФЛИКТ НА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ! А и там хората отиват да се състезават. Секса не е включен в регламента.
            А относно Иван Маринов и Красимир Илиев, ВИЕ си ги толерирахте и ВИЕ си ги избрахте! Сега им сърбайте попарата. Да Ви е сладко!

            Коментар


            • #96
              До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

              Първоначално публикуван от SHUSHI Преглед на мнение
              А относно Иван Маринов и Красимир Илиев, ВИЕ си ги толерирахте и ВИЕ си ги избрахте! Сега им сърбайте попарата. Да Ви е сладко!
              За това си МНОГО ПРАВА И СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ.
              GSM 0888 708 408 www.risk-gabrovo.com

              Коментар


              • #97
                До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                От Ленд Ровър Ентусиастс(Руслан Трифоноф/Руси Русев) ще караме на "Балкан Офроуд Маратон 2009".

                С какви ли не проблеми сме се справяли досега в живота,та за едни лицензи да се притесняваме!
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

                Коментар


                • #98
                  До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                  Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                  Чавдаре, ако е така, значи, че този, който държи печата не го интересува за мнението на другите от комисията.В такъв случей още по-малко би го интересувало мнението на състезателите.
                  ...
                  Струва ми се, че това е безспорен факт и то не от днес или вчера ...

                  Първоначално публикуван от dorikin Преглед на мнение
                  Уважаеми колеги време е и аз да взема отношение, защото спора се хипербулизира ...
                  Мартине, ако има нередности в документацията, не би ли било по-редно първо да се проведе едно заседание на комисия "Офроуд" (чийто член е и организаторът), на което да се обсъдят проблемните въпроси и чак тогава, ако не могат да бъдат решени, случаят да се отнесе до по-горната инстанция?
                  Както виждаш от изказаните дотук мнения, едва ли има много хора, които да вярват, че писмото е продиктувано от загриженост за правилата и безопасността на колегите от клас "Адвенчър" (който, между другото, миналата година на доста състезания си караше по същите трасета като "Експерт". В т.ч. и по-"маратонските" етапи на "Адвенчър 2008", но тогава това по някаква причина не беше проблем).
                  Както се казва, с цялото дължимо уважение към подписалия писмото, но отстрани цялата тази работа хич не изглежда лицеприятно и по-скоро прилича на опит за разчистване на лични сметки с помощта на БФАС ...

                  Прав си, че споровете са лични, но те вече ескалираха до такава степен, че определено засягат в по-голяма или по-малка степен и всички останали участници в шампионата. А освен това, доколкото БФАС се намесва по един или друг начин, такива грозни истории неизбежно бият и по нейния авторитет.
                  Ние не сме неутрални!

                  Коментар


                  • #99
                    До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                    Смятам, че трябва да се помисли, кой и какво се надява да постигне от един такъв комфликт

                    Ако някой ме обвини в престрастие.....да знае, че е прав.
                    Последно редактирано от OSLAR (ЦВЕТАН ПЕТРОВ); 20-08-09, 23:38.
                    Цветан Петров
                    "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
                    0888865583

                    Коментар


                    • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                      Първоначално публикуван от dorikin Преглед на мнение
                      Румене с македонски лиценз кара Румен Манолов и това се знае от всички и то защото бе обиден за психо прегледа преди издавне на лицен.Нека бъдеме реалисти а не пупулисти във постовете си.Ако Зорница се откаже от наряда няма проблем това го казах и на г-н Христов ако не се откаже остава за състезанието.За останали те ралита Господа след като не сте информирани а имате до ваше знание догатки на 15-ти лица моля не правете изявления.Винаги съм бил на мнение, че човек трябва да бъде информиран поне от три достоверни но не за него источника и тогава да говори.Апропо не знате за положението на Галя Кирова Тодор Чанев или БФАС за да оценявате защо дадено състезание не се е състояло ако пък толкова ви интересува спорта отделете по 40000-50000лв. за въпросните организатори и им помогнете в организирането на състезанията.Румене подписът е моят казвам се Мртин Марков и за да се подпиша не ми трябват пет часа.Не пропускайте финансовата криза и липсата на кеш пари във споносори и рекламодатели това е първопричината за отпадане на състезания и отбори ако подръжката на отбор ти струва с амортизацията 30000 евра няма как БФАС да е виновна за това или пък да ти свали константните разходи това може да стане само след ограничаване на участията или подмяна на автомобила с такъв който е със по ниски експлоатационни разходи в конкретният случай Румене който ти визираш няма място този форум той е за рали форума, нека не бъркаме дисциплините.
                      1.Ако Р. Манолов е бил обиден, то сега ще има обидени за други неща.
                      2. Аз говоря принципно, че календарът като цяло на БФАС върви зле, именно защото няма пaри, а в случая някой прави нещо и друг се опитва да спъва нещата.
                      БФАС би трябвало на да прави проблеми , а да се опитва да ги решава и подпомага.
                      3 Никъде в документа не пише, че това е твой подпис , а е редно. Аз примерно си помислих, че е на Г. Янакиев и ми се стори странно. Не съм криптограф.
                      4 Точно за кризата говорим и за тези хора, които цяла година се готвят за това дълго рали. Те са го съобразили с отпуски, с подготовка на колите и т.н да не изброявам
                      5. Не бих казал, че е за рали форум... нали всичко е под една шапка или грешно си ме разбрал
                      Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 21-08-09, 10:10.
                      Живей за всеки дъх!

                      Коментар


                      • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                        Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                        От Ленд Ровър Ентусиастс(Руслан Трифоноф/Руси Русев) ще караме на "Балкан Офроуд Маратон 2009".

                        С какви ли не проблеми сме се справяли досега в живота,та за едни лицензи да се притесняваме!

                        Аз изобщо не считам, че лиценза е нещото ,заради което съм в офроуда. Просто ми харесва и това е! Винаги мога да намеря начин и място да карам.Не мога да разбера само , ако се стигне до санкция, кой ще кара (лицензиран) на следващото състезание. Това е някакъв абсурд.
                        И имам един принципен въпрос - до сега на почти всички състезания трасето за "хоби" клас съвпадаше с това на "експерт". Автомобилите им не покриват (поне някои от тях) изискванията за безопасност. Защо чак сега се обръща внимание на този наистина сериозен проблем? А да не говорим и колко други трески за дялане има.

                        Коментар


                        • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                          Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                          Чавдаре, ако е така, значи, че този, който държи печата не го интересува за мнението на другите от комисията.В такъв случей още по-малко би го интересувало мнението на състезателите.
                          Аз приветствам загриженоста за безопастноста на състезателите,особенно на тези от клас "адвенчър".
                          Но заради тях да забраняват да караме в Македония и Гърция е тъпо.
                          Те утре може да забранят и в Германия да караме.

                          Май състезателите в Адвенчър могат сами да решават (между тях има и умни най-вероятно)...а и нещо грам не ми пука кой си мисли, че може да ми забрани да карам кадето аз си искам.
                          Ако е въпрос на ЛИЦЕНЗ да го връщам??? А и нещо много взе да се усложнява цялата схема и вместо да се популяризира този доста скъп ( лично за мен) спорт , вие май се опитвате да го закопаете?!
                          Последно редактирано от tnt1111; 21-08-09, 10:25.
                          ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

                          Коментар


                          • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                            Според мен не е правилно,двама организатори като визирам Иван Маринов и Тодор Христов,да си мерят.... и за това да страдат останалите състезатели!Защо когато бяхме април месец на Баха Саксония не се появи забрана от БФАС да участваме а се появава точно сега?


                            П.с. Аз и моят навигатор ще участваме в това състезание,и ще си понесем последствията за това каквито и да са те!

                            Коментар


                            • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                              Да разбираме ли,че ще карат само Руслан, Жоро, Виктор,Йоско,Близнаците и tnt1111.
                              [B][SIZE=3][FONT=Georgia]"[/FONT][FONT=Comic Sans MS]БОТЕВГРАД РЕЙСИНГ ПАРТИ ТИЙМ"[/FONT][/SIZE][/B]

                              Коментар


                              • До: ВЪПРОСИ ЗА "БАЛКАН ОФФРОУД МАРАТОН 2009" 18-23 СЕПТЕМВРИ

                                Първоначално публикуван от СОНЯ-БУБОВА Преглед на мнение
                                Да разбираме ли,че ще карат само Руслан, Жоро, Виктор,Йоско,Близнаците и tnt1111.
                                Ние също мисли да караме тъкмо се запалихме ушихме се яко а сега стоп и кво.

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X