От извесно време гледам и се чудя!Защо всички си намират поводи да се карат за нещо?Понеже тук са главно организационни въпроси а аз съм просто зрител на тези мероприятия (за сега).Та не може ли вместо да има два отделни шампионата организаторите да се разберат за съставянето на един в който да бъдат поместени повече и по атрактивни състезания!Сега някой критик ще се обади и ще каже че в българия това е невъзможно!Аз лично смятам че до сега има отделни състезания който поне за мен са нещо истинско.Като примери имам състението в Габрово организирано от Вера и ДЖИП ТРАЯЛ 2004 организирано от OFFROAD-BULGARIA.Толкова ли е трудно да се постигне някакво съгласие и да се направи един качествен шампионат?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнения за състезанията през 2005
Свий
X
-
Първоначално публикуван от DJDAVELОт извесно време гледам и се чудя!Защо всички си намират поводи да се карат за нещо?Понеже тук са главно организационни въпроси а аз съм просто зрител на тези мероприятия (за сега).Та не може ли вместо да има два отделни шампионата организаторите да се разберат за съставянето на един в който да бъдат поместени повече и по атрактивни състезания!Сега някой критик ще се обади и ще каже че в българия това е невъзможно!Аз лично смятам че до сега има отделни състезания който поне за мен са нещо истинско.Като примери имам състението в Габрово организирано от Вера и ДЖИП ТРАЯЛ 2004 организирано от OFFROAD-BULGARIA.Толкова ли е трудно да се постигне някакво съгласие и да се направи един качествен шампионат?RB Patrol Team
Коментар
-
diavol koleda
Хора малко са ентусиастите като нас които вярват в обединението на БГ.оффроуда дано стане от това ще има само полза убеден съм че и доктора и братя петрови са разбрани и разумни хора и дано няо ден седнат на масата за преговори да има наи накрая стиснати съце защото иначе смисъла се губи вобще всеки ще казва моито си е най-хубаво и най-добро убеден съм че би моголо да има компромис и от двете страни и оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНОДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Re: diavol koleda
Първоначално публикуван от diavol koledaХора малко са ентусиастите като нас които вярват в обединението на БГ.оффроуда дано стане от това ще има само полза убеден съм че и доктора и братя петрови са разбрани и разумни хора и дано няо ден седнат на масата за преговори да има наи накрая стиснати съце защото иначе смисъла се губи вобще всеки ще казва моито си е най-хубаво и най-добро убеден съм че би моголо да има компромис и от двете страни и оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНОRB Patrol Team
Коментар
-
съвсем нормално е да има различни офроуд клубове и те да си правят различни състезания. така даже е по - добре защото има конкуренция и се мисли повече за състезателите и за публиката. така всеки се стреми да привлече зрители и участници и има развитиеdrive alive
Коментар
-
Първоначално публикуван от go go goсъвсем нормално е да има различни офроуд клубове и те да си правят различни състезания. така даже е по - добре защото има конкуренция и се мисли повече за състезателите и за публиката. така всеки се стреми да привлече зрители и участници и има развитиеRB Patrol Team
Коментар
-
Абе не знам кой е дошъл ама знам кои си тръгнаха ( Йоцов, Кралев, Вушев, Близнаците, Ковачев се появява много рядко,гледам и Терзиев се е запътил в тая посока)! Ако всичките тези хора участваха, според мен щеше да бъде доста по-интересно! А за публиката! До сега не е имало инциденти с публиката на Trial-те и мисля, че не идват просто, защото няма кои знае какво интересно да видят (хората обичат сеир - някои да закъса, да се обърне да има ВЪРТЕНЕ на гуми), а напоследък се предлагат Trial-и подобни на рали България!RB Patrol Team
Коментар
-
траялите са опасни за състезателите, не за публиката. ако на едно състезание всички коли се потрошат, кой ще иде на следващотозатова сигурно рядко ги има
а за състезателите ... истина е, че има отлив но това е нормално, все пак спорта беше нов, много хора се захванаха с него, но не всички продължиха. след още някоя друга година ще се обособят хората, които са истински състезатели, а не аматьори с много пари. това си е нормално. въпроса е накрая все пак някой да остане та да има български състезания, а не да се налага да обикаляме по света зада покарамеdrive alive
Коментар
-
Първоначално публикуван от diavol koledaоффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНОStop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Първоначално публикуван от munchoПървоначално публикуван от diavol koledaоффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНО
go go go искам да ти кажа и на теб нещо първо да съвсем нормално е да има различни клубове но не и "двеста хиляди" федерации нали
второ любителски клас се увеличава ами много ясно оффрода е як кеф ама има хора на които им се иска само да мината да се накефят защо да плащата като така ии иначе не искат точки но ми се ще да има клас в които да участват подготвени машини като за състезателен клас но да минат по трасето на състезателите или пне да ползват тяхната пътна книга то е все едно защото и сред любителския клас има подготвени машини
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от go go goтраялите са опасни за състезателите, не за публиката. ако на едно състезание всички коли се потрошат, кой ще иде на следващотозатова сигурно рядко ги има
а за състезателите ... истина е, че има отлив но това е нормално, все пак спорта беше нов, много хора се захванаха с него, но не всички продължиха. след още някоя друга година ще се обособят хората, които са истински състезатели, а не аматьори с много пари. това си е нормално. въпроса е накрая все пак някой да остане та да има български състезания, а не да се налага да обикаляме по света зада покараме
За по бавно загряващите се ще дам пример:
Отиваш в ресторант и те отравят с гадна храна, ходиш ли пак там???
Е ние ходихме много-много пъти, защото нямаше други ресторанти, но вече има! Ама били оправили кухнята ... не мерси!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар