Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за състезанията през 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От извесно време гледам и се чудя!Защо всички си намират поводи да се карат за нещо?Понеже тук са главно организационни въпроси а аз съм просто зрител на тези мероприятия (за сега).Та не може ли вместо да има два отделни шампионата организаторите да се разберат за съставянето на един в който да бъдат поместени повече и по атрактивни състезания!Сега някой критик ще се обади и ще каже че в българия това е невъзможно!Аз лично смятам че до сега има отделни състезания който поне за мен са нещо истинско.Като примери имам състението в Габрово организирано от Вера и ДЖИП ТРАЯЛ 2004 организирано от OFFROAD-BULGARIA.Толкова ли е трудно да се постигне някакво съгласие и да се направи един качествен шампионат?
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

той форума е за офроуд като цяло, но канала за състезания е зает само с ендуро, защото почти никой от 4х4 състезателите неще да пише тук ... незнам каква е причината
      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
        той форума е за офроуд като цяло, но канала за състезания е зает само с ендуро, защото почти никой от 4х4 състезателите неще да пише тук ... незнам каква е причината
        Митко "Фулдата" е един от "писателите" тук и един от Шампионите-състезатели

Коментар

не казах че няма, просто сме малко
          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
            От извесно време гледам и се чудя!Защо всички си намират поводи да се карат за нещо?Понеже тук са главно организационни въпроси а аз съм просто зрител на тези мероприятия (за сега).Та не може ли вместо да има два отделни шампионата организаторите да се разберат за съставянето на един в който да бъдат поместени повече и по атрактивни състезания!Сега някой критик ще се обади и ще каже че в българия това е невъзможно!Аз лично смятам че до сега има отделни състезания който поне за мен са нещо истинско.Като примери имам състението в Габрово организирано от Вера и ДЖИП ТРАЯЛ 2004 организирано от OFFROAD-BULGARIA.Толкова ли е трудно да се постигне някакво съгласие и да се направи един качествен шампионат?
            Абсолютно те подкрепям! Явно повечето публика, която има желание по-нататък да стане и участник, е на това мнение! Надявам се, да не се пише напразно, а някои хора да прочетат и да вземат това в предвид!
            RB Patrol Team

Коментар

diavol koleda

Хора малко са ентусиастите като нас които вярват в обединението на БГ.оффроуда дано стане от това ще има само полза убеден съм че и доктора и братя петрови са разбрани и разумни хора и дано няо ден седнат на масата за преговори да има наи накрая стиснати съце защото иначе смисъла се губи вобще всеки ще казва моито си е най-хубаво и най-добро убеден съм че би моголо да има компромис и от двете страни и оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНО
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Re: diavol koleda

Първоначално публикуван от diavol koleda
                Хора малко са ентусиастите като нас които вярват в обединението на БГ.оффроуда дано стане от това ще има само полза убеден съм че и доктора и братя петрови са разбрани и разумни хора и дано няо ден седнат на масата за преговори да има наи накрая стиснати съце защото иначе смисъла се губи вобще всеки ще казва моито си е най-хубаво и най-добро убеден съм че би моголо да има компромис и от двете страни и оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНО
                Чул те ГОСПОД!!!
                RB Patrol Team

Коментар

съвсем нормално е да има различни офроуд клубове и те да си правят различни състезания. така даже е по - добре защото има конкуренция и се мисли повече за състезателите и за публиката. така всеки се стреми да привлече зрители и участници и има развитие
                  drive alive

Коментар

съвсем нормално е да има различни офроуд клубове и те да си правят различни състезания. така даже е по - добре защото има конкуренция и се мисли повече за състезателите и за публиката. така всеки се стреми да привлече зрители и участници и има развитие
                    Да де то целта е повече публика и повече състезатели, но като гледам ефекта изобщо не е същия! И състезателите един по един се оттеглят, а и публиката намалява=> нещо трябва да се промени!
                    RB Patrol Team

Коментар

едни идват други си отиват, офроуда не е спорт за цял живот, публика има на затворените трасета, а те намаляват защото са по - опасни и кой знае още защо. другата част от публиката е туристическия клас, който се овеличава
                      drive alive

Коментар

Абе не знам кой е дошъл ама знам кои си тръгнаха ( Йоцов, Кралев, Вушев, Близнаците, Ковачев се появява много рядко,гледам и Терзиев се е запътил в тая посока)! Ако всичките тези хора участваха, според мен щеше да бъде доста по-интересно! А за публиката! До сега не е имало инциденти с публиката на Trial-те и мисля, че не идват просто, защото няма кои знае какво интересно да видят (хората обичат сеир - някои да закъса, да се обърне да има ВЪРТЕНЕ на гуми), а напоследък се предлагат Trial-и подобни на рали България!
                        RB Patrol Team

Коментар

траялите са опасни за състезателите, не за публиката. ако на едно състезание всички коли се потрошат, кой ще иде на следващото затова сигурно рядко ги има

а за състезателите ... истина е, че има отлив но това е нормално, все пак спорта беше нов, много хора се захванаха с него, но не всички продължиха. след още някоя друга година ще се обособят хората, които са истински състезатели, а не аматьори с много пари. това си е нормално. въпроса е накрая все пак някой да остане та да има български състезания, а не да се налага да обикаляме по света зада покараме
                          drive alive

Коментар

оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНО
                            извинете, някой би ли ми обяснил какво е това?
                            Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                            http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                            http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от muncho
                              оффроудърската берлинска стена да падне някои ден ДАНО
                              извинете, някой би ли ми обяснил какво е това?
                              метафора бе метафора не помниш ли рухването на комунизма обединението на двете Германии

go go go искам да ти кажа и на теб нещо първо да съвсем нормално е да има различни клубове но не и "двеста хиляди" федерации нали
                              второ любителски клас се увеличава ами много ясно оффрода е як кеф ама има хора на които им се иска само да мината да се накефят защо да плащата като така ии иначе не искат точки но ми се ще да има клас в които да участват подготвени машини като за състезателен клас но да минат по трасето на състезателите или пне да ползват тяхната пътна книга то е все едно защото и сред любителския клас има подготвени машини
                              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                              тел.088четири 9едно9 4нула4
                              -------------------------------------------------------

Коментар

траялите са опасни за състезателите, не за публиката. ако на едно състезание всички коли се потрошат, кой ще иде на следващото затова сигурно рядко ги има

а за състезателите ... истина е, че има отлив но това е нормално, все пак спорта беше нов, много хора се захванаха с него, но не всички продължиха. след още някоя друга година ще се обособят хората, които са истински състезатели, а не аматьори с много пари. това си е нормално. въпроса е накрая все пак някой да остане та да има български състезания, а не да се налага да обикаляме по света зада покараме
                                А може ли аз да кажа защо се махнахме? Махнахме се защото състезанията не бяха честни и от състезания по офроуд се превърнаха в състезания по надлъгване. И преди да ме нападне Вера ще дам точен пример.... последното състезание в което участвахме, Варна. Навигатора на Пламен Тенев измисли и направи цялото трасе по ориентирането, след което седна до ПТ и караха. Познайте кой стана 1-ви??? Втори ден, затворен кръг. Всички влизат в един канал на траяла, идва ред на Янчо Терзиев и габровски боклук(същият който и премести маркерите на състезанието организирано от В.Л. в Габрово) отрязва дърво, което е на ключово място и Янчо се разходи по трасето като на разходка, без въобще да влиза в канала, където 80% от участниците си счупиха колите. Идва наш ред, Доктора застава на мястото на дървото като жива преграда да неби и ние да минем от там, тогава даже беше с патерици. Повече да ви обеднявам ли? Това състезание ли е? Подобни неща, но не чак толкова груби бяха през цялата година, е за какво да участваме, вие ми кажете? На всичките тези насрали се организатори аз втори шанс няма да им дам, т.е. втори ли казах, исках да кажа двадесет и втори. Вече има алтернатива, хора които правят ЧЕСТНИ състезания по ОФРОУД а не надлъгване. В другият шампионат може нещата да са се оправили.... радвам се, но всъщност не ме и интересува, защото няма да участвам и няма да дам шанс на тези хора пак да ми късат нервите, при положение че съм отишъл да с идеята да си правя кефа.

За по бавно загряващите се ще дам пример:

Отиваш в ресторант и те отравят с гадна храна, ходиш ли пак там???
                                Е ние ходихме много-много пъти, защото нямаше други ресторанти, но вече има! Ама били оправили кухнята ... не мерси!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X