Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ЗАГОРА ТРОФИ 27.28 септември 2014г.

Загорка трофи
    Харесва ми!
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
      Загорка трофи
      Харесва ми!
      За догодина може и да го прекръстим , дано да се отпуснат милионерите .
      ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
      тел. 0889 017703
      0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
        Загорка трофи
        Харесва ми!
        На репортерката от ТВ Ст.Загора:
        толкова пъти и повторих "Загора Трофи" но явно не съм успял да и го набия в главата!?! За догодина ще и го набия другаде дано да запомни)
        "АСК ЗАГОРА 4х4"
        0897937797....по всяко време!

Коментар

Като гледам как се е "заключила",може да е била на "Загорки"
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
            Толкова хора снимаха, а се оказа че почти никой не споделя!
            Имаше един човек с професионална камера,който снимаше дори и в трасето.Не знам от къде изникна и на мястото където се обърнахме.
            Ако организаторите знаят неща да не си мълчат.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
              Имаше един човек с професионална камера,който снимаше дори и в трасето.Не знам от къде изникна и на мястото където се обърнахме.
              Ако организаторите знаят неща да не си мълчат.
              Добре,нама да си мълчим
              Човека беше единия от операторите от Хоби ТВ.Цял ден ги разкарвах по интересните места за снимане за да уловят повечето моменти.Ще информирам тук в темата кога ще се излъчи репортажа!
              "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                Толкова хора снимаха, а се оказа че почти никой не споделя!

На трофи толкова. Ако те заведат някъде - снимаш, ако не - само старт-финала Не е лошо организаторите да помислят за един човек, който да разхожда такива като мен по повече интересни места, не само тези, които са обявени за публиката. Може би ако пораснем колкото репортер на ТВ може да ни огрее... Ако не си от Стара Загора и не си достатъчно нахален да питаш и да се вреш - просто увисваш. И понеже самостоятелното ходене по трасето си крие рискове от близки челни срещи със състезатели, нека се помисли за организирано такова. Милен ако беше с някой друг джип, щеше да има място вътре за още двама-трима човека, желаещи да снимат. Или поне да беше давал сигнал кога тръгва, че да тръгваме след него...
                Последно редактирано от Даниела Борисова; 03-10-14, 06:31.

Коментар

трябваше да се сместим в Нисана Диди!

Коментар

Въпреки това снимките ти Дидка са много ефектни и хубави ! Можеше да се сместим в бегачката и щеше да снимаш всички екстреми , въпреки че не си Рени ...
                    Последно редактирано от Бакалов; 03-10-14, 08:07.
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      Въпреки това снимките ти Дидка са много ефектни и хубави ! Можеше да се сместим в бегачката и щеше да снимаш всички екстреми , въпреки че не си Рени ...
                      Главите им пушеха, ясно ми е. Няма място за сърдене, знам, че догодина ще предвидят човек и за нас (нищо, че не сме Рени )

Коментар

Първоначално публикуван от Milen Dechev Преглед на мнение
                        Добре,нама да си мълчим
                        Човека беше единия от операторите от Хоби ТВ.Цял ден ги разкарвах по интересните места за снимане за да уловят повечето моменти.Ще информирам тук в темата кога ще се излъчи репортажа!
                        Този същия и нас ни снима как извадихме джипа и продължихме. Ще чакаме репортажа. А за репортерката по-горе- тая мома си мислеше за всичко друго не и за състезанието - наговори куп глупости, иначе стаааава- хрупкава е!
                        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                          ...- наговори куп глупости, ...
                          Вие от "Нови Пазар" да мълчите!
                          Иван
                          ivanp98[at]mail.бг

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                            ... наговори куп глупости...
                            Попаднах на това видео почти веднага, след публикуването му, докато гризях нокти пред компа, но честно казано ме досрамя да го кача тук.. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...УжасТ - журналЯ

ПС Благодаря на тези, които споделят тук - така се чувствам част от Събитието!
                            Догодина(живот и здраве) заедно с вас по екстремите..с камера!
                            Поздрави на всички - страхотни сте!!!
                            0889/ 634 448 - за приятели по всяко време...

Коментар

Веригата да се прекръсти на България ТроПи Челиндж.

Коментар

Добре де Извинявам се на г-жа Борисова че нямах по-голям джип с който да събера всички желаещи да снимат! Бях ангажиран да предоставя места за снимане на Хоби ТВ за да направят цял филм за "Загора Трофи 2014"
                                Така или иначе с трудната ситуация която се създаде в началото на трасето успяхме да заснемем само 1-вия,4-тия екстрем и финала Не съм искал да ощетя никой фотограф!Наистина ще си вземем поука от от пропуските и за догодина ОБЕЩАВАМ да осигурим достъп до екстремите за всички желаещи да гледат или снимат!
                                А сега ето и част от репортажа на Хоби ТВ в емисията им новини.Целия филм ще излезе по-късно в предаването Авто-мото хоби за което ще ви информирам тук в темата.А сега гледайте от 54:04мин.
                                http://www.hobbytv.bg/news.php
                                "АСК ЗАГОРА 4х4"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X