Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - официална информация

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
    Това което пишеш е пълен абсурд. Каква формула 1, какъв Дакар намесваш тук. Просто трябва да се въведе минимален брой участия примерно, както бяха тази година 7 състезания, задължително да имаш 4 участия-примерно казвам! Всеки да си прави сметка къде да кара. В тия времена колко хора ще могат да ходят да карат всички състезания- аз ги виждам 5-6 джипа- ако мислиш че с толкова коли се прави състезание..!? Точките са за това, колкото повече печелиш толкова си по-напред. Ти си имай участия и да не си напред в класирането, па чакай да събереш точки, та даже и всички състезания да караш все е тая. Всеки си прави сметката в зависимост от това как се представя. Не може да се дават точки за това че си участвал, а не си постигнал нищо- важен е крайния резултат. Мнението ти за Наско, просто го запази за себе си. Явно си недоволен от него и в това няма лошо- това си е твое мнение, но не го насаждай на другите- всички го познават що за човек е и е смешно това в което го обвиняваш. А колкото до "мъртво родения" шампионат, само мога да кажа че не е мъртъв, а напротив оживя и ще го има..Поздрави!
    Кое е абсурд? Вие по католици от Папата се изписахте.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas)
      Моля пишете в другата тема. Тази тема е за информация. Всеки следващ пост, който не е за тук ще бъде изтрит!
      Влади, премести постовете в темата за Коментари

Коментар

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Нищо да не мести защото официалната информация е абсурдна.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Нищо да не мести защото официалната информация е абсурдна.
          Я ни открехни кое е абсурдното. Интересно ми е колко хора ще се съгласят с твоите виждания за нещата. Правиш някакви сравнения, които въобще нямат и няма да имат нищо общо с реалността. Вместо да спориме дай конкретни предложения, а не безпочвени подмятания и заяждания по нечий адрес, защото от това няма полза никой.
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Аз ли съм прост или има по умни ?? Трофи шампионат или верига , както искате така го наречете . 7 състезания ,оценяване от 25 до 1 точки ,всеки решава на кои състезания да кара и дали иска да участва във веригата. Като нямаш възможност да караш на всички не взимаш точки и си назад в списъка, кво му е сложното . И кви са тия Формула 1 и Париж -Дакар. Този формат се създаде за да има наистина някаква интрига и от там да се усъвършенстваме ние състезателите и да градим нови машини . Всичко си е наред с оценяването и регламента, вярно е , че винаги има някой който е недоволен и мрънкаш но правилата са си правила . Или участваш без да мрънкаш или гледаш от страни ...... или по добрия вариант правиш си състезание или шампионат и сам си определяш правилата .
            ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
            тел. 0889 017703
            0897 516030

Коментар

Прав си. Като искаш да си шампион, ще караш! Ако направиш силно представяне ще почиваш.
              Не е удачен варианта с отпадане на състезание. Хубаво-лошо все е класиране…и приберете калкулатора в чекмеджето.
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                Прав си. Като искаш да си шампион, ще караш! Ако направиш силно представяне ще почиваш.
                Не е удачен варианта с отпадане на състезание. Хубаво-лошо все е класиране…и приберете калкулатора в чекмеджето.
                +10

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  x10
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Сезона приключи, искам да благодаря на всички станали съпричастни към "Bulgaria Trophy Challenge 2013". Аз лично мисля че начинанието бе успешно. Вярно, имаше някой неща за "доизглаждане", но всички знаем че всяко начало е трудно. Усъвършенстваме се , догодина ще бъдем по добри, състезанията по добре организирани, правилата по коректни.
                    Накратко това което видях през годината и Искрено ме радва: трофи автомобилите в страната ни се развиват, екипажите стават все по добри. Излизат все по - подготвени коли, не се правят компромиси с безопасността. В България вече има реална алтернатива на рали - рейда от Националния шампионат.
                    Нека всеки който е бил свързан по някакъв начин с веригата и има мотивирано мнение да го напише, ще го вземем предвид ...
                    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                      Искам да напомня на всички, че на 10.10.2013г. след награждаването на победителите в Networx 2013 Офроуд маратон в Русе ще се извърши и награждаване на победителите в Bulgaria Trophy Challenge 2013!
                      Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                      Официално мога да обявя сезон 2013 на Bulgaria Trophy Challenge за Закрит.
                      Искам да благодаря на всички организатори, състезатели, фенове ... искам да благодаря на КАПИТОЛИЯ ГРУП, които предоставиха Голямата награда за победителя: 10 000 лева.
                      Наградния фонд само на първия ли го дадохте?!? Ако е така то това няма аналог в нашата и световната история.....
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                        Наградния фонд само на първия ли го дадохте?!? Ако е така то това няма аналог в нашата и световната история.....
                        Ето ти прецедент какво толкова е станало. Щом може да спечели екипаж който е участвал по-малко от другите какъв е проблема да вземе цялата сума. Това е изгъзеното българско мислене.
                        П.п. Изкарайте ме от това класиране, не съм давал заявка за участие в тази верига състезания.
                        Последно редактирано от banjo; 15-11-13, 15:00.
                        Дий Снайдер

Коментар

Такаа, наградния фонд беше даден само на екипажа спечелил първо място, това и мен лично ме изненада и то буквално на самото награждаване. Спонсора в последния момент е решил така, точните причини не ги знам, но вероятно има такива, дали някой от учасниците или друг е провокирал това му решение, не знам. Той е човека който дава наградата и той решава какво да прави с нея. Не се опитвам да защитавам, който и да било и аз смятам че наградата трябваше да бъде разпределена.

Благо, в таблицата с класиранията за всяко едно състезание, са отразени точките които взима всеки един екипаж, според класирането си от дадено състезание. Не мога да разбера кое не ти е ясно или по-точно, защо не ти става ясно!
                          Колкото до изкарването ти от класирането- Готово!

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                            Такаа, наградния фонд беше даден само на екипажа спечелил първо място, това и мен лично ме изненада и то буквално на самото награждаване. Спонсора в последния момент е решил така, точните причини не ги знам, но вероятно има такива, дали някой от учасниците или друг е провокирал това му решение, не знам. Той е човека който дава наградата и той решава какво да прави с нея. Не се опитвам да защитавам, който и да било и аз смятам че наградата трябваше да бъде разпределена.

Благо, в таблицата с класиранията за всяко едно състезание, са отразени точките които взима всеки един екипаж, според класирането си от дадено състезание. Не мога да разбера кое не ти е ясно или по-точно, защо не ти става ясно!
                            Колкото до изкарването ти от класирането- Готово!
                            Всичко ми е ясно, ясно ми е че дори и по правилника който се ръководят състезанията от веригата неможе едно класиране да се направи. Погледни таблицата http://www.offroad-bulgaria.com/show...83#post2339783 и погледни това
                            Чл.51. В случай на еднакво крайно класиране, предимство има автомобилът с по – малък обем на двигателя .
                            Виждаш ли как в това абсурдно класиране съм поставен след патрола че и сме на една и съща позиция с едни и същи точки. ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ако питаш мен. То само моето класиране да беше , погледни цялата таблица. Тойота пред Витара а са с еднакви точки.ПАРОДИЯ с нотки на КОМЕДИЯ. Какво ти е обяснението в този случай? Затъва организацията с всяка безмислица която сътвори. Сещаш ли се защо не карам Аз а пилот ми е едно момиче което се справя по-добре с най-слабия автомобил от повечето " доаени" и "гурота" на офроуда. Това и бе първото състезание от формата Трофи.
                            Последно редактирано от banjo; 15-11-13, 23:21.
                            Дий Снайдер

Коментар

Имах предложение паричните награди да се дарят за благотворителност, срещнах недоумение. Кво пък...
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                                Всичко ми е ясно, ясно ми е че дори и по правилника който се ръководят състезанията от веригата неможе едно класиране да се направи. Погледни таблицата http://www.offroad-bulgaria.com/show...83#post2339783 и погледни това Виждаш ли как в това абсурдно класиране съм поставен след патрола че и сме на една и съща позиция с едни и същи точки. ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ако питаш мен. То само моето класиране да беше , погледни цялата таблица. Тойота пред Витара а са с еднакви точки.ПАРОДИЯ с нотки на КОМЕДИЯ. Какво ти е обяснението в този случай? Затъва организацията с всяка безмислица която сътвори. Сещаш ли се защо не карам Аз а пилот ми е едно момиче което се справя по-добре с най-слабия автомобил от повечето " доаени" и "гурота" на офроуда. Това и бе първото състезание от формата Трофи.
                                Явно си имаш свой поглед върху нещата! В таблицата всички с еднакъв брой точки са с едно и също място, а това че като позиция в таблицата са един след друг не значи, че този пред теб с точки колкото тебе е по-напред в класирането, но явно това те дразни. Разбирам те защо искаш да се разделят колите на класове, но помисли по колко джипа ще карат в отделен клас.
                                А колко до пилота ти съм напълно съгласен- справя се повече от добре!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X