Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
    В потвърждение на предният пост искам да обявя, че до настоящият момент само един Сръбски екипаж е заявил участие във Веригата. Останалите чуждестранни екипажи няма да събират точки .
    Освен чуждестранните екипажи няма да се взема предвид класирането за веригата и на Българският екипаж: Боян Иванов / Владимир Раденков
    Предполагам братята Ракич ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

• От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - официална информация

По брой участия и точки това е по-актуално:

1/ 2. Светослав Дончев - 5 участия
      2/ 3. Живко Бакалов -5 участия
      3/ 1. Мариан Стоянов - 4 участия
      4/ 5. Гюнайдин Мурад - 4 участия
      5/ 4.Любен Динев -3 участия
      6/ 10. Иван Иванов -3 участия
      7/ 11. Кирил Цветанов -3 участия
      8/ 6. Димитър Ничев -2 участия
      9/ 7. Владимир Димитров -2 участия
      10/ 13. Ваньо Иванов -2 участия
      11/ 16. Илиян Илиев -2 участия
      12/ 17. Николай Колев -2 участия
      13/ 18. Стоян Францов -2 участия
      14/ 21. Николай Ненов -2 участия
      15/ 23. Николай Динков -2 участия
      16/ 8. Галин Герчев -1 участие
      17/ 9. Иван Р. Калпачки -1 участие
      18/ 12. Свилен Максимов -1 участие
      19/ 14. Борис Радославов -1 участие
      20/ 15. Петър Добрев -1 участие
      21/ 19. Иван Калпачки -1 участие
      22/ 20. Крум Черпоков -1 участие
      23/ 22. Дамян Узунов -1 участие
      24/ 24. Георги Георгиев -1 участие
      25/ 25. Владимир Панов -1 участие
      26/ 26. Ангел Попов -1 участие
      27/ 27. Красимир Николаев -1 участие
      28/ 28. Крум Алексиев -1 участие
      29/ 29. Драгослав Янев -1 участие
      30/ 30. Калин Митров -1 участие
      31/ 31. Николай Колев -1 участие
      32/ 32. Данаил Костадинов -1 участие
      Последно редактирано от banjo; 30-10-13, 03:13.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        По брой участия и точки това е по-актуално:

1/ 2. Светослав Дончев - 5 участия
        2/ 3. Живко Бакалов -5 участия
        3/ 1. Мариан Стоянов - 4 участия
        4/ 5. Гюнайдин Мурад - 4 участия
        5/ 4.Любен Динев -3 участия
        6/ 10. Иван Иванов -3 участия
        7/ 11. Кирил Цветанов -3 участия
        8/ 6. Димитър Ничев -2 участия
        9/ 7. Владимир Димитров -2 участия
        10/ 13. Ваньо Иванов -2 участия
        11/ 16. Илиян Илиев -2 участия
        12/ 17. Николай Колев -2 участия
        13/ 18. Стоян Францов -2 участия
        14/ 21. Николай Ненов -2 участия
        15/ 23. Николай Динков -2 участия
        16/ 8. Галин Герчев -1 участие
        17/ 9. Иван Р. Калпачки -1 участие
        18/ 12. Свилен Максимов -1 участие
        19/ 14. Борис Радославов -1 участие
        20/ 15. Петър Добрев -1 участие
        21/ 19. Иван Калпачки -1 участие
        22/ 20. Крум Черпоков -1 участие
        23/ 22. Дамян Узунов -1 участие
        24/ 24. Георги Георгиев -1 участие
        25/ 25. Владимир Панов -1 участие
        26/ 26. Ангел Попов -1 участие
        27/ 27. Красимир Николаев -1 участие
        28/ 28. Крум Алексиев -1 участие
        29/ 29. Драгослав Янев -1 участие
        30/ 30. Калин Митров -1 участие
        31/ 31. Николай Колев -1 участие
        32/ 32. Данаил Костадинов -1 участие
        Тук точки се дават само ако си в първите 10, така че броят участия в този списък не е правилен Например Данаил Костадинов, Владимир Панов, Ники от Ямбол, аз и други имат по повече участия. Според мен би било добре точките за следващия сезон малко да е завишат и тези след 10-то място да получават по 1-точка заради самото участие. Така излиза се едно че не са били там

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
          Тук точки се дават само ако си в първите 10, така че броят участия в този списък не е правилен Например Данаил Костадинов, Владимир Панов, Ники от Ямбол, аз и други имат по повече участия. Според мен би било добре точките за следващия сезон малко да е завишат и тези след 10-то място да получават по 1-точка заради самото участие. Така излиза се едно че не са били там
          Това сме го коментирали вече и най вероятно за 2014 това ще е една от промените
          BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Францов Преглед на мнение
            Представи си че "сина" на Наско е получил една шестица в училище първия срок а твоята "дъщеря "има две тройки ама е ходила на училище цялата година , то на Наско "сина" трябва да спре да ходи на училище ли и успеха на двамата еднакъв ли е? Момчета, по този начин няма как да стимулирате Бакалов и другите които обикалят България , трошат средства, коли и нерви. Шампионата е за участие. Стояне я погледни в класирането на Наско къде е Геро от едно домашно участие и къде си ти. После погледни къде е Геро и ти в моя вариант на класиране. Мисля че ще ти стане ясно.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

Колеги, в началото на годината имаше тема за коментари, обсъждане и т.н. Сега тази тема е за официална информация, нека така да си остане.
              В момента правилата са такива. Но по този начин се точкува и националния шампионат. Колкото до участията, мисля че качеството като представяне е по важно от количеството в участията
              BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Не виждам какво не е ясно. Не може да правиш класиране по броя на участия. Наско е напълно прав, важно е качеството на представяне а не броя на участия. Друг е въпроса, че може би трябва да се въведе минимален брой участия за да участваш в класирането на веригата. Това с точките за след 10-то, което предлага Стоян, също не е лоша идея.
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Всичко си е наред с оценяването и прилагането на точките за класиране . Идва проблема с финансите които всеки отбор трябва да задели за участие на всички състезания от веригата които не са малко . По прости сметки са 500лв. на състезание , като го умножим по 6 или 7 се получава една доста голяма сума пари които не всеки отбор би си позволил да инвестира в удоволствие и адреналин . Вярно е , че има участници които не пропускат състезание и се борят мъжки , но това не е критерий за определяне за най добрия Трофи отбор който заслужава да спечели голямата награда БАШ-ОФРОУДЪР . Всички караме все още за кеф и удоволствие , Далеч сме от Световните и дори от Европейските стандарти и няма за какво да спорим . Истината е , че всички карат по регионалните състезания поради финансови причини . За да бъдеш пълноправен участник във веригата са нужни едни 10 000лв. и който си ги позволи има шанс за някакво класиране в челото . А какво означава класиране в челото , награда за положения труд и удоволствие от това , че си доказал сам на себе си, че можеш да направиш това което си искал и си го направил по най добрия начин . Така мисля аз .
                  ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

Коментар

Представи си че "сина" на Наско е получил една шестица в училище първия срок а твоята "дъщеря "има две тройки ама е ходила на училище цялата година , то на Наско "сина" трябва да спре да ходи на училище ли и успеха на двамата еднакъв ли е? Момчета, по този начин няма как да стимулирате Бакалов и другите които обикалят България , трошат средства, коли и нерви. Шампионата е за участие. Стояне я погледни в класирането на Наско къде е Геро от едно домашно участие и къде си ти. После погледни къде е Геро и ти в моя вариант на класиране. Мисля че ще ти стане ясно.
                    Това е истината момчета.Даваш заявка за участие за веригата в началото на сезона и караш.Имаш отсъствие АУТ.Не може с две състезания да станеш пръв.Като искаш да караш във Варна ще караш и в Самоков и в Пловдив и т.н.Иначе извън класирането за веригата.Ние пътуваме ,чупим,правим за да участваме навсякъде и в краина сметка кво.Това трябва да се отнася и за ТРОФИ и за ТРАЯЛ.Ако няма логика във всичко това, моля да ме опровергаете.Поздрави ОГИ

Коментар

Има голяма логика. Имаш кинти да участваш, но не знаеш да караш-голям шанс за първо място. Няма лошо. Къде са тръгнали да карат, като нямат манги за едни бутонки? Да го духат бедните.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
                        Всичко си е наред с оценяването и прилагането на точките за класиране . Идва проблема с финансите които всеки отбор трябва да задели за участие на всички състезания от веригата които не са малко . По прости сметки са 500лв. на състезание , като го умножим по 6 или 7 се получава една доста голяма сума пари които не всеки отбор би си позволил да инвестира в удоволствие и адреналин . Вярно е , че има участници които не пропускат състезание и се борят мъжки , но това не е критерий за определяне за най добрия Трофи отбор който заслужава да спечели голямата награда БАШ-ОФРОУДЪР . Всички караме все още за кеф и удоволствие , Далеч сме от Световните и дори от Европейските стандарти и няма за какво да спорим . Истината е , че всички карат по регионалните състезания поради финансови причини . За да бъдеш пълноправен участник във веригата са нужни едни 10 000лв. и който си ги позволи има шанс за някакво класиране в челото . А какво означава класиране в челото , награда за положения труд и удоволствие от това , че си доказал сам на себе си, че можеш да направиш това което си искал и си го направил по най добрия начин . Така мисля аз .
                        Нищо не е наред с оценяването! Разглеждай шампионата като едно състезание. В това състезание трябва да се минат определен брой километри. Заради дължината на състезанието самото то е съставено от няколко изпитания за класиране. Пример: Състезанието (шампионата) има дължина 1000км и е разделено на пет етапа по 200км. Това че си минал 400км от състезанието а другия е минал 800км , това че си тарикат и не ти се кара или ти се е счупила колата не те прави победител с една етапна победа. Я питай Тодор Христов като участва в първия Дакар и като падна и го вкараха в болницата дали бе по-напред от Петър Ценков в класирането. Какви глупости ми говорите тук. Дори пилотите във Формула1 карат на всички състезания дори да са спечелили два кръга преди края. Некарано състезание носи нула(0) точки. Пет нули не се компенсират с една отлична оценка. Какви пари, какви пет лева. Или караш целия шампионат или се подпичкваш. Даваш заявка в началото на шампионата (верига състезания) , участваш във всички етапи и по-добрия печели. Наско да не ми дрънка глупости че всичко било на ред. Още с първите разисквания бе ясно че този "шампионат" ще е мъртво роден. Какво значи Верига състезания? Значи трябва да са свързани (да участваш във всички състезания), скъсаш ли веригата ,нямаш верига.
                        Гарга, от 2001г в България има състезания с автомобили 4х4 ,но вече толкова години се кара на махленско- шуробаджанашки принцип.
                        Пет нули не се компенсират с една отлична оценка. Точно тези нули липсват в класирането на Наско. Точно заради този модел на класиране бучах миналата година на организираното от него "Състезание", как след края на официалното за етапа време се удължава времето за да бъде манипулирано класирането и др. Такива нередности. Човек който неможе да направи едно състезание с класиране в срок ще ми организира Шампионат.

П.П.
                        Ще участвам в Русе следващата седмица , на който не му е ясно нещо ще може да го разискваме на живо.
                        Последно редактирано от banjo; 01-11-13, 05:37.
                        Дий Снайдер

Коментар

В икономическата обстановка в България не може да очаквате екипажите да имат възможност да карат на всички състезания. Представи си, че това е условието, тогава борбата ще е м/у 3-4 екипажа, които имат финансова възможност. Може да се въведе нещо като миниум, подава се заявка за участие и трябва да имаш поне 3.

Пример в Нова Черна, където се събраха най-много джипове от всички останали състезания само аз бях от София и региона. Просто пътуването е много дълго и разходите големи, а и беше близко по време с Пловдив. Същото наблюдавах и с траяла - Зверино и Разград бяха в един месец и много участници нямаха финансова възможност и за двете. По тази причина половината експерти не дойдоха в Разград (Калин Митов, Краси Митрушев, бай Коста), а тези които бяха от по-далече сега имат финансови проблеми (визирам Асенчо и Ети). Факт е, че на първото имаше 43 екипажа, а на второто 29. Дали и на другите не им се е идвало при положение, че беше ясно че ще е много мащабно събитие?

Трофи шампионата (това според мен е по-правилно име от верига) не може да се сравнява с Дакар, където е едно дълго състезание, тук има 7 отделни през цялата година и е нормално да се дават точки на всяко. Аз си мисля, че разликите в точките е добре да са по-малки, като пример: 12, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 за останалите. Така ще има малко повече шанс, но тази година си има правила и се кара по тях.

Остави хората да се развиват, нещата постепенно ще се изчистят - най-важното е организаторите да са принципни и безпристрастни, а ние да се събираме, да караме, да имаме нови познанства и така.

Коментар

Нищо не е наред с оценяването! Разглеждай шампионата като едно състезание. В това състезание трябва да се минат определен брой километри. Заради дължината на състезанието самото то е съставено от няколко изпитания за класиране. Пример: Състезанието (шампионата) има дължина 1000км и е разделено на пет етапа по 200км. Това че си минал 400км от състезанието а другия е минал 800км , това че си тарикат и не ти се кара или ти се е счупила колата не те прави победител с една етапна победа. Я питай Тодор Христов като участва в първия Дакар и като падна и го вкараха в болницата дали бе по-напред от Петър Ценков в класирането. Какви глупости ми говорите тук. Дори пилотите във Формула1 карат на всички състезания дори да са спечелили два кръга преди края. Некарано състезание носи нула(0) точки. Пет нули не се компенсират с една отлична оценка. Какви пари, какви пет лева. Или караш целия шампионат или се подпичкваш. Даваш заявка в началото на шампионата (верига състезания) , участваш във всички етапи и по-добрия печели. Наско да не ми дрънка глупости че всичко било на ред. Още с първите разисквания бе ясно че този "шампионат" ще е мъртво роден. Какво значи Верига състезания? Значи трябва да са свързани (да участваш във всички състезания), скъсаш ли веригата ,нямаш верига.
                            Гарга, от 2001г в България има състезания с автомобили 4х4 ,но вече толкова години се кара на махленско- шуробаджанашки принцип.
                            Пет нули не се компенсират с една отлична оценка. Точно тези нули липсват в класирането на Наско. Точно заради този модел на класиране бучах миналата година на организираното от него "Състезание", как след края на официалното за етапа време се удължава времето за да бъде манипулирано класирането и др. Такива нередности. Човек който неможе да направи едно състезание с класиране в срок ще ми организира Шампионат.

П.П.
                            Ще участвам в Русе следващата седмица , на който не му е ясно нещо ще може да го разискваме на живо.
                            Това което пишеш е пълен абсурд. Каква формула 1, какъв Дакар намесваш тук. Просто трябва да се въведе минимален брой участия примерно, както бяха тази година 7 състезания, задължително да имаш 4 участия-примерно казвам! Всеки да си прави сметка къде да кара. В тия времена колко хора ще могат да ходят да карат всички състезания- аз ги виждам 5-6 джипа- ако мислиш че с толкова коли се прави състезание..!? Точките са за това, колкото повече печелиш толкова си по-напред. Ти си имай участия и да не си напред в класирането, па чакай да събереш точки, та даже и всички състезания да караш все е тая. Всеки си прави сметката в зависимост от това как се представя. Не може да се дават точки за това че си участвал, а не си постигнал нищо- важен е крайния резултат. Мнението ти за Наско, просто го запази за себе си. Явно си недоволен от него и в това няма лошо- това си е твое мнение, но не го насаждай на другите- всички го познават що за човек е и е смешно това в което го обвиняваш. А колкото до "мъртво родения" шампионат, само мога да кажа че не е мъртъв, а напротив оживя и ще го има..Поздрави!
                            0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Ний карахме всички състезания със Чаро.Колегата Банжо е прав до някъде.Не може ний да караме всички състезания а някои колеги на две състезания да са по напред в крайното класиране .Даже и да са на първо място в тези две състезания.Някакси не е честно според мен .Трябва така да се сметнат точките че да може примерно да испуснеш едно състезание.
                              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
                                Ний карахме всички състезания със Чаро.Колегата Банжо е прав до някъде.Не може ний да караме всички състезания а някои колеги на две състезания да са по напред в крайното класиране .Даже и да са на първо място в тези две състезания.Някакси не е честно според мен .Трябва така да се сметнат точките че да може примерно да испуснеш едно състезание.
                                Точно така, ако са малки разликите в точките този проблем ще се избегне. Точно това смятаме да правим ние следващия сезон в траяла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X