Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Типично по български недоволни винаги ще има, но нашата цел е никой да няма основание за недоволство, да се направят подробни правила, адекватни за Трофи състезание, които да се развиват във времето. За целта правилата ще се качват и обсъждат тук. С доста организатори сме говорили миналата година на тази тема. За никой вратата не е затворена Основното нещо около което сме се обединили още е да се спазва една сравнително по висока степен на трудност на трасетата и добра пътна книга. Трасетата да са разнообразни и наистина за "Трофи", лебедките да се използват, да го има адреналина от преодоляване на екстремите....
    BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
      Типично по български недоволни винаги ще има, но нашата цел е никой да няма основание за недоволство, да се направят подробни правила, адекватни за Трофи състезание, които да се развиват във времето. За целта правилата ще се качват и обсъждат тук. С доста организатори сме говорили миналата година на тази тема. За никой вратата не е затворена Основното нещо около което сме се обединили още е да се спазва една сравнително по висока степен на трудност на трасетата и добра пътна книга. Трасетата да са разнообразни и наистина за "Трофи", лебедките да се използват, да го има адреналина от преодоляване на екстремите....

Браво на организаторите.
      Аз имам един-два въпрос!
      Трасетата ще бъдат по-един начин формулирани или няма да имат нищо общо?
      Ще поясня.
      На БЪЛГАРИЯ ТРОФИ миналата година наско направи невероятно трасе колкото успях да го видя.Дали и тези ще се организират с тази концепция.Тежки екстреми и интересна навигация.
      Какви КМ горе доло ще има за преминаване на ден?
      Колко дни ще продължават?
      И най-важното според мен Дължината на трасетата на 3-те състезания близка ли ще е с няколко километра разлика примерно или всяко ще си е за себеси като измината КМ.
      Може да ви изглеждат тъпи въпроси но някой имаме много бавни коли и в зависимост от км зададени от организатора си правим сметка за участие.
      Успех с начинанието.Де да имаше повече такива организатори.
      Благодаря желая на всички УСПЕШНА и ЗДРАВОСЛОВНА 2013 години.
      https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
        Браво на организаторите.
        Аз имам един-два въпрос!
        Трасетата ще бъдат по-един начин формулирани или няма да имат нищо общо?
        Всеки организатор ще си подготвя трасетата, но при нужда от помощ всички сме насреща. Концепцията е една: навигация по пътна книга до екстремите ( по няколко на ден) . Ще гледаме горе долу трудността на отделните състезания да е аналогична. При оценяването най голяма тежест ще имат екстремите. Участниците с по бавни коли няма да загубят състезанията защото не могат да се движат бързо В момента се обмисля системата за оценяване и класиране ...
        BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

А какво е виждането Ви относно продължителността на състезанията от 3 дни ?
          Мен като публика, посещението на подобни 3 дневни състезания ме демотивира, понеже в Петък няма възможност, а в Събота вече няма смисъл, след като си изпуснал началото.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

3 дни е много. И разноските набъбват и работното време също.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За много години и от мен и браво за инициативата!Правилата ще се обсъдят и приемат,но помислете и за няколко състезания отсам Балкана.Тези три,които сте включили дотук са на 300+км от Русе,ами от Варна,Добрич,Разград?
              Чавдар Владимиров
              0887/912075
              Ленд Ровър Диско 1
              Самуад в проект

Коментар

Лошото е, че колкото ни е далече ние да отидем до там, точно толкова е и те да дойдат до тук.

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
                  За много години и от мен и браво за инициативата!Правилата ще се обсъдят и приемат,но помислете и за няколко състезания отсам Балкана.Тези три,които сте включили дотук са на 300+км от Русе,ами от Варна,Добрич,Разград?
                  Чаро , за да има трофи състезания към вашия край някой трябва да ги организира , пък аз освен теб на се сещам за друг дето може да направи сравнително тежко трофи ...
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Забравяш Свилен и Тенев. Специално за Тенев, не знам какво точно е намислил, ама се очертава яко свинщина.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Лошото е, че колкото ни е далече ние да отидем до там, точно толкова е и те да дойдат до тук.
                      Точно това визирам-да има някакъв що-годе еднакъв шанс и на състезателите ,които са от северна България.
                      Чавдар Владимиров
                      0887/912075
                      Ленд Ровър Диско 1
                      Самуад в проект

Коментар

Забравяш Свилен и Тенев. Специално за Тенев, не знам какво точно е намислил, ама се очертава яко свинщина.
                        Не съм ги забравил , доколкото знам Наско ги има в предвид , но самите организатори трябва да решат дали искат да се включат и да уточнят подробностите около участието във веригата .
                        Чаро , шанс има всеки който реши да участва , нали за това е шампионат - да има крайно класиране освен това на самото състезание . Знам , че логистиката е най големия проблем за всички нас и вече доста състезания сме пропуснали заради транспортните разходи ... няма да можем да дойдем на Разград , защото това са едни +500 км ...
                        Последно редактирано от Бакалов; 02-01-13, 18:32.
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тенев за сега чете само темата и обмисля дали не е по-подходящо да се прекръсти на Bulgaria trophу Govorilnja.
                          Свинщината ще е яка.
                          Без Чаро и Свилен и без Варна естествено не виждам как може да се случи нещо, което да се нарича С България.
                          В Пловдив се опариха с шампионата...
                          Абе защо винаги акцентирате: -Лебедките това, лебедките онова, и се отнасяте с пренебрежение към " ралиджиите".
                          Да ви светна ли, до 2007-та шампионата бе яко трофи. Ама повечето тук даже не са били членове на форума.
                          Отидоха нещата към крос кънтри защото по-ясни дефиниции можеха да се прилагат. До по-миналата година правилника за трофи шампионата бе в книжката на бфас. Ама никой не се престраши и да направви едно дву-тридневно състезание.
                          Барем го прочетете.
                          Иначе е гут. Колкото повече шампионати толкова повече шампиони. На България. По нещо си.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                            Тенев за сега чете само темата и обмисля дали не е по-подходящо да се прекръсти на Bulgaria trophу Govorilnja.
                            Свинщината ще е яка.
                            Без Чаро и Свилен и без Варна естествено не виждам как може да се случи нещо, което да се нарича С България.
                            В Пловдив се опариха с шампионата...
                            Абе защо винаги акцентирате: -Лебедките това, лебедките онова, и се отнасяте с пренебрежение към " ралиджиите".
                            Да ви светна ли, до 2007-та шампионата бе яко трофи. Ама повечето тук даже не са били членове на форума.
                            Отидоха нещата към крос кънтри защото по-ясни дефиниции можеха да се прилагат. До по-миналата година правилника за трофи шампионата бе в книжката на бфас. Ама никой не се престраши и да направви едно дву-тридневно състезание.
                            Барем го прочетете.
                            Иначе е гут. Колкото повече шампионати толкова повече шампиони. На България. По нещо си.
                            Тенев всичко ново е всъщност добре забравено старо.
                            Пътят към ралито за всички с малки изключения е минал през трофито. И то истинско трофи-това в Пловдив далеч не беше толкова трудно, като Габрово 2008 например...
                            А пренебрежението към ралиджиите лесно ще се забрави ако идем да покараме с трофистите.
                            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

В Пловдив Делев се справи много добре - 3-дневно трофи , много добра навигация , перфектно трасе със чудесни екстреми . В Нови Искър Влади също беше на същото ниво - 3-дневно трофи , яко екстреми и точна навигация .
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                                Тенев всичко ново е всъщност добре забравено старо.
                                Пътят към ралито за всички с малки изключения е минал през трофито. И то истинско трофи-това в Пловдив далеч не беше толкова трудно, като Габрово 2008 например...
                                А пренебрежението към ралиджиите лесно ще се забрави ако идем да покараме с трофистите.
                                Къде видя пренебрежение? Кой каквото го влече. Някои ги влече траял, други рали, някои си падат по жени, други пък по мъже. Въпрос на вкус, сърце и възможности.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X