Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Верига състезания „Bulgaria Trophy Challenge 2013” - Коментари

Не виждам някой някога да се е сърдел за размера на таксите.
    Освен в Шумен преди 3 години, ама то тогава Киро се беше олял. Засега таксите са си поносими и никой не недоволства.
    А и никой не може да нарежда другиму какво да прави когато става въпрос за пари.

А и таксата е сравнително малка част от разходите на състезателите за едно състезание. Само пътя ако е над 100 км се изравнява като пари с таксата. А и по този начин се отсяват сериозните състезатели от обикновените мераклии които просто искат "да си покарат на състезание".
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз понеже съм от
      Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      обикновените мераклии които просто искат "да си покарат на състезание".
      мисля,че за сериозните състезатели има Национален шампионат.
      Тук ако не се лъжа състезанията са любителски.
      Не искам да засегна никой сериозен състезател.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
        Аз понеже съм от
        Не искам да засегна никой сериозен състезател.
        Пламене винаги можеш да караш в Трофи шампионата , макар че има достатъчно традиционни състезания на които можеш да караш с цивилния си джип . Колкото до Националния шампионат там са само ралиджии и става дума за едни лицензи от 1000+ лв , които нямам намерение да давам само за да може някой да ми казва къде мога да карам .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

[QUOTE=Пламен Исаев;2046477]Аз понеже съм от
          Не искам да засегна никой сериозен състезател.[/

Закъснях.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение

Закъснях.
            За кое бе Тарга ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Е, не сте ме разбрали. То и аз не съм от "сериозните" състезатели, под несериозни имах предвид такива които искат само "да си покарат". И ще го направят ако няма такса. Именно плащането на такса, колкото и да е малка отказва ентусиастите които имат само един гол мерак.
              Иначе повечето състезания които се провеждат в България са от любителски тип.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз съм много За.Но ако се започне с мерене на п.шки кой какво състезание е направил и с гледане на видове трасета извън странта с цел дай си ги мерим с тези навън.Извинявам се.Наско найстина показа че може да прави ТРОФИ трасета за което му свалям шапка.Но според мен всичко трябва да бъде премерено с финансите на участниците.
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                  Пламене винаги можеш да караш в Трофи шампионата , макар че има достатъчно традиционни състезания на които можеш да караш с цивилния си джип . Колкото до Националния шампионат там са само ралиджии и става дума за едни лицензи от 1000+ лв , които нямам намерение да давам само за да може някой да ми казва къде мога да карам .
                  За кое бе Тарга ...
                  Щях да напиша горе долу същото.
                  Последно редактирано от targa; 01-01-13, 22:38.

Коментар

... и става дума за едни лицензи от 1000+ лв ...
                    В доста голяма грешка си.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      В доста голяма грешка си.
                      Колкото и да е, не смятам, че е толкова до парите. Никой от дивите лебедкаджии( чувам че така ни викат ралиджийте) не иска началници и федерации да му дават наклон на кардана. Щото се вижда при вас какво се случва. Ние искаме вечерта да си викаме наздраве, не да се гледаме лошо.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        ... Ние искаме вечерта да си викаме наздраве, не да се гледаме лошо.
                        Ще се гледате лошо и без началници, ако няма ясни очертани правила, които максимално да елиминират възможностите за различни субективни тълкувания на еднотипни ситуации според кефа на този или онзи. Щото, колкото и да си за олимпийския принцип, все ще ти е криво, ако са те прецакали за сметка на съперника.

А иначе, федерацията най-малко има вина за това, което става в шампионата. Там причината са най-вече междуличностни конфликти, които датират от доста години. Още от времето, когато и там са хвърляни диви лебедки ...
                        Ама тази тема не е за това и хич не я разваляйте като дъвчете шампионата!
                        Добре са се заели момчетата да направят верига трофи състезания и мога само да им пожелая успех!
                        Последно редактирано от Чавдар (V93); 01-01-13, 23:16.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Ще се гледате лошо и без началници, ако няма ясни очертани правила, които максимално да елиминират възможностите за различни субективни тълкувания на еднотипни ситуации според кефа на този или онзи. Щото, колкото и да си за олимпийския принцип, все ще ти е криво, ако са те прецакали за сметка на съперника.
                          Ми нали разговора се върти точно около спазването на правилата.

Коментар

Много добра новина за начало на годината, съвсем естествено е нещата да се развият в тази посока.

Колеги стига сте спорили ами почвайте да стягате машините, защото състезанията ще са сериозни за сериозни машини.

Наско, определяйте и останалите дати по скоро да си направим сметката.

Коментар

Честита нова година на всички! Повече изгорен бензин, повече работни часове на двигателите, трансмисиите и лебедките и повече купи на рафта!

Нашият клуб застава зад идеята. Предлагам всички да отделим по един ден, да направим среща, на която да поканим всички, които имат желание да правят нещо голямо и вече са се доказали и да действаме!
                              Ето възможностите:
                              а) можем да се срещнем на състезанието в Разград
                              б) можем да се срещнем някъде около Балкана, така че на всички да им е под 250км, та да не се разсърди някой

Горещо препоръчвам ако не за тази, то за следващата година да включите състезанието в Разград (естествено ако колегите нямат нищо против) като някакакъв предварителен кръг. Надпреварата не е формат трофи, но пък е уникално интересна.
                              Също така трябва да прозвъним по телефона повечето организатори, които може да не са прочели темата, защото аз също я видях случайно.

Коментар

Първоначално публикуван от rocky Преглед на мнение
                                Ч.Н.Г. 2013!!!
                                Към списъка ще бъдат включени още едно или две състезания.
                                Сезонът ще бъде открит от Samokov Trophy 2013: 19-21 Април 2013
                                Нека и аз да поздравя всички колеги с новата година и да си пожелаем много кални и безаварийни километри. Специални поздрави на колегите решили да се нагърбят с непосилната задача да обединят орел, рак и щука.След поздравите обаче по традиция трябва да има НО. Да разбирам ли, че трябва да бързаме със заявките за включване на някое от другите състезания или ще бъдем избирани от организационния комитет за да станем част от това прекрасно начинание. Трябва ли да има ограничение в броя участващи състезания и защо?
                                ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                                ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                                0896 846 246

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X