До: Републикански Траял Шампионат - организация
Един от основните ми мотиви за участие в ЕВРОТРАЯЛ е именно да видя как го правят хората.
Не е нужно да откривам топлата вода, като мога да си купя бойлер
Едва след това мероприятие, ще мога да споделя мнение и опит от първо лице единствено число.
Споделям мнението на spark & ivo че за сега е още рано за ШАМПИОНАТ.
Но поне като правим състезания, да ги правим така, както трябва.
За начало да се научим да организираме такива мероприятия, да видим какво можем и най-вече какво НЕможем.
С течение на времето ще се появят и истинските траялни джипове, а трасетата ще стават все по сложни.
Един от основните ми мотиви за участие в ЕВРОТРАЯЛ е именно да видя как го правят хората.
Не е нужно да откривам топлата вода, като мога да си купя бойлер

Едва след това мероприятие, ще мога да споделя мнение и опит от първо лице единствено число.
Първоначално публикуван от spark & ivo
Преглед на мнение
Но поне като правим състезания, да ги правим така, както трябва.
За начало да се научим да организираме такива мероприятия, да видим какво можем и най-вече какво НЕможем.
С течение на времето ще се появят и истинските траялни джипове, а трасетата ще стават все по сложни.
.
Подготвял съм джипове и съм се състезавал и в двата типа кушии и знам много по добре от теб кое е по скъпо и по сложно като проява. За организиране пък няма нужда даже да пишем.За това кой тип каране обаче е по опасен знаят и малките дечица пред блока. Кое повече харесва на хората говори това колко екипажа ще участваме на РАЛИ БАХА САКСОНИЯ.Но това е извън темата няма да спамя като теб.Между другото точно същите екипи играха и в тежки трофита с траял елементи както в Румъния така и в Гърция.Тия твойте тайни кореспонденти май ги нямаше там и не само.Така че недей да се пениш точно против тези хора.Колко от твойте скрити агента ще те последва на събора обаче ще се види на старта.Ще се радвам за теб че поне ще влезеш в час.
Коментар