Обява
Свий
Няма добавени обяви.
RFC BALKANS 2015
Свий
X
-
От: RFC BALKANS 2015
Ето малко снимки и от ден 1:
https://www.facebook.com/media/set/?...=3&uploaded=75
Коментар
-
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Поздравления! Честито на победителите и адмирации за Пеко, Теди и цялата орга! Надявам се догодина да не съвпада с нашите неща и да дойда. Теди - пусни ми нещо финално да разметам по медии.
Айде, днеска си махнете главите, заслужавате
И ние ще пием по едно за ваше здраве!
Коментар
-
Ето малко снимки и от финалния купон:
https://www.facebook.com/media/set/?...8263829&type=3
Коментар
-
Свърши
grumpy:.
А как ми се искаше да не свършва...
Едни от най-хубавите дни в живота ми. Срещнах се със стари познати и приятели, намерих нови, Карах нов формат състезание, какво повече да искам...
Класирането?.. Последни от завършилите, но пък може би най-щастливи от всички екипажи.
Искам да изкажа благодарности на всички които направиха това състезание. Много добра организация, всичко беше на високо ниво, и още от първото издание летвата е доста висока.
Благодарности в лично качество към Пеко(той си знае защо), и особено много към Marian Andreev. Това е румънеца който спечели състезанието. Като победител му се полага парична награда, която той ми подари за да мога да си направя джипа по-добър, нещо неочаквано от мен(а и от всички други), вечерта на купона едвам сдържах сълзите си.
БЛАГОДАРЯ ТИ MARIAN, ТИ СИ ЧОВЕК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ!!! Обещавам да изхарча тези пари по възможно най-добрия начин, с която Франко ще стане по-сериозна машина.
Още веднъж голямо благодаря на всички, догодина ако съм в състояние-задължително пак съм там!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Вече сме вкъщи. Много се радвам, че бях част от екипа на това състезание. В този нов за България формат борбата е безмилостна и подлага на изпитание всички - състезатели, орга тийм, публика, асистенция. Но пък и накрая усмивките бяха по лицата на абсолютно всички.
Искам да поздравя всички състезатели, които се бориха докрай, бориха се с трасето, с машините, с Франко. Бориха се, но и работеха като един екип! Лично за мен всички успешно завършили са победители! Браво, момчета!!
Нямам много снимки, а пък успешните са още по-малко. По-късно ще се постарая да пусна и видео, пък дано малко от малко се усети атмосферата.
Подготовка на първите 7 супер специални етапа (16.09)
В очакване на състезателите (16.09)
С Лиус Лии преди старта на "Зоната на здрача" (18.09)
Старт на "Зоната на здрача" (18.09)
"Зоната на здрача" (18.09)
Финален жребий преди последните два SS-a (19.09)
Финал (19.09)
Победителите (19.09)
Сбогуване (20.9)
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Благодарности на Теодора, Петър, Ивайло и цялият екип,с който не успях да си взема довиждане. Завърши едно малко объркано ,но в крайна сметка много приятно мероприятие. Предполагам ,че всички останаха доволни и с хубави спомени.
Жалко за голямата награда , която грабна румънският екипаж - напълно заслужено.Бяха поне едно ниво (да не кажа повече от всички наши екипажи). Това е състезание, побеждава най -добрият и най - добре подготвеният.
Жеста ,който направи "румънеца " към Кольо направо ме остави безмълвен. Това наистина е един голям спортмен, който не само с труд и умения победи , но и с душа. Браво!
Поздравления за всички участници и победители!
Адвенчърите, бяхме по течението ,но пък всеки си го направи толкова хубаво, колкото му харесва и може. Офроуда е за сродни души, но не ставаш такъв когато си купиш автомобил за офроуд.
Коментар
-
Евала за това което е направил!!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение......... румънеца който спечели състезанието. Като победител му се полага парична награда, която той ми подари за да мога да си направя джипа по-добър
Обещавам да изхарча тези пари по възможно най-добрия начин, с която Франко ще стане по-сериозна машина.
Не зная колко пари е спечелил и съответно подарил,но няма значение.....важен е страхотния жест който е направил!!!"АСК ЗАГОРА 4х4"
0897937797....по всяко време!
Коментар
-
Ламбрев, много добре изказа това, което е и в моята глава!! Дано всички правилно разберат посланието в думите му.Първоначално публикуван от Христо Преглед на мнениеБлагодарности на Теодора, Петър, Ивайло и цялият екип,с който не успях да си взема довиждане. Завърши едно малко объркано ,но в крайна сметка много приятно мероприятие. Предполагам ,че всички останаха доволни и с хубави спомени.
Жалко за голямата награда , която грабна румънският екипаж - напълно заслужено.Бяха поне едно ниво (да не кажа повече от всички наши екипажи). Това е състезание, побеждава най -добрият и най - добре подготвеният.
Жеста ,който направи "румънеца " към Кольо направо ме остави безмълвен. Това наистина е един голям спортмен, който не само с труд и умения победи , но и с душа. Браво!
Поздравления за всички участници и победители!
Адвенчърите, бяхме по течението ,но пък всеки си го направи толкова хубаво, колкото му харесва и може. Офроуда е за сродни души, но не ставаш такъв когато си купиш автомобил за офроуд.Последно редактирано от stojan_defender-a; 20-09-15, 19:41.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
То състезанието свърши...Първоначално публикуван от lazo63 Преглед на мнениеколега беше беше дал точки за гледане за 20.09. А имали эа 21.09Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Май се е объркал с БреслауПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТо състезанието свърши...
Много ме трогна жеста на румънеца, браво!
Коментар
-
Странна работа. Състезанието завърши, а никой не мрънка. Май не е било до сега? И състезателите и съдийте доволни. Че и публиката. Баси случая. И ние дето не стигнахме до никъде сме доволни. Специални благодарности на Пеко, Иво, Бакалов, Весо Делфина, водачите на Дифендъра и Патрола (така и не им научих имената) които направиха всичко възможно да вкараме мъртвеца в боя. Благодаря и на Ленд Ровър клуб за точното и безкомпромисно съдийство. Много ме е яд, че не можахме да стигнем до зоната на здрача, не можах и да се видя на живо с Луис, но следващото издание ще го бъде. Поздрави и за Мариан за жеста към Кольо. Като го пипнем на Шумен ще му го върнем. Тъкмо няма да може да кара на другия ден. Поздрави на всички забъркани в това мероприятие. Догодина пак. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Днес.

Коментар