От: RFC BALKANS 2015
Подкрепям, тих ужас ме обзема когато трябва да отворя предната страница.
Подкрепям, тих ужас ме обзема когато трябва да отворя предната страница.

), брадва, ахаа да помъкна и лопата, ама добре, че нямаше място. Постепенно започваме да се събираме пред хотела, и обхождам състезателите с предложението да караме всички в пакет, независимо кой с кого ще се падне да кара. Просто ще се изчакваме по екстремите, и всички дружно ще си помагаме. Всички са съгласни, започва да ми става гот...Вече сме нетърпеливи да дадат знак за тръгване, всички сме на полусъединител...
Ицо раздава газ, и въпреки твърденията на близнака, че тук сме само на лебедки-успява да се качи чак до края на ход. Аз естествено тръгвам също на ход-както казах не се предавам без бой. Пак лебедка, втора, и малко преди да изляза-двигателя рязко угасва. Усещам, че е от лебедката, поглеждам-единия колан е захапан от въжето, и се е навил по макарата и редуктора, та действа като внезапна спирачка. Електричката пак е с оплетено въже, не си спомням откога е станало), та се налага Ицо да ме вади с неговата лебедка. Излизаме, след мен румънеца се качва все едно е на равна поляна, и паркира пред мен. Моля го да закачи въжето на електричката за да го развием, той се съгласява, и след 5 минутио вече имам работеща лебедка, дано да не потрябва. Започвам да се оправям с колана и механичната, стана доста бързо и лесно, само изглеждаше трудно. Имам и механична лебедка, кеф, та кеф, Франко е изпраен и отново готов за бой. Помагам на Киро да се оправи със скъсаното въже на неговата лебедка, всички вече сме горе, и продължаваме. Близнака казва, че вече няма екстреми, само „хард” каране. Обяснявам на Деко какво е „хард”, че не му било ясно, и си караме. Минаваме по една просека за електропровод, много пънове и клони, безсмислено гадно според всички състезатели. Някой се изказа, че там сме си мерили кой има по-здрави гуми... Това свършва, и тръгваме през гората по нормален горски път. На пътя се изпречва паднало дърво, всички го заобикалят, само аз съм най-проходимия, и решавам да го атакувам. Няколко опита, като на последния вече кучето ме е захапало, и газта се раздава щедро... Идват хора, и ми викат да спра, че кардана е на земята, а моста е изтръгнат и е по диагонал на джипа
) лагер от едно време, говорим си, шегуваме се, само огъня липсва. По някое време настъпва раздвижване, фаровете все повече се приближават и от тъмната гора изкача някакъв човек с каска и започва да се оглежда за здраво дърво
. Минава първата джипка, след това се връщат и помагат на следващия ... и така всеки навигира и помага на всеки. Яко. Както Кольо спомена, добре че беше тъмно и не виждахме къде ходим, иначе в някои моменти щеше да е страшно. И така цяла нощ. Ние издържахме до 01.30ч, че за следващите екстреми не ни препоръчаха да ходим в тъмното.
.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар