Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 2013 г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: "Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 201

Първоначално публикуван от KOLEV Преглед на мнение
    Продължава-продължава-продължава и така до Шипка
    Жорка поправи заглавието че така всички мислят за Емине а то там ще е само малко почивка и обратно

От Шипка през Емине до Шипка ОООО Шипка
    Чекай малко, Краси ако ще го караш целото на връщане ни вземи пакет Фафли и шише ракия, лесно ще ни откриеш..... некъде по трака ще сме.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

• От: "Чесън и скариди" - Отборно ендуро състезание от Шипка до Емине - 13 и 14 юли 201

Попринцип има хотелче в Емона (предполагам там някъде ще е и финала) и къмпинг на Иракли което е на около 5км от Емине. Хотелчето в Емона е 20лв нощувката мисля, на Иракли къмпинга не знам. Каня се да се обадя тея дни да проверя за палатка колко е таксата. Има душове мисля да се изплакнем. На Емине също няма бензиностанция мисля така че и за там трябва бензин да се измисли. Най-близката сякаш е в Св.Влас която е на поне 15км. Другия вариант е в с. Баня което е на около 10км от Емине, но не знам има ли бензиностанция. Змея или Жоро или който знае да каже.

Алтернативата е може би в хотел "на поляна под небето", но в района не съм сигурен че има удобна чешма около която да се организира това "мероприятие".

П.П. Иракли се явява на половината път между с. Баня и Емине.
      Иван Маринов
      Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
      ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Не си спомням в Баня да има бензиностанция, но има по-лесен вариант ! Оставяте на шофьора на буса по 1000 лв. и той ви пълни тубите. за да си налеете на Емона Мисля, че туба от 20 л. ще е идеална за двамата участници в отбора.
        Аз също ще съм на мотор, така че на мен няма да можете да разчитате.

Добре де, да допуснем че случайно се замъкнем по некое време до Емине там аджеба има ли къде да се спи(некви хотели) или сървайвъра продължава?
        Трипер, ти май не си ходил на Джулай морнинг ?!
        Кофти, че брегът около Емине е стръмен и каменист и не предлага категория "Лукс" за спане, но Иракли не е чак толкова далеч !
        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 04-07-13, 01:08.
        Ендурото и сексът не са шега работа !
        -------------
        Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
        http://crazy-job.com

Коментар

Който иска да нощува на Шипка ,моля да направи резервации на телефони с номера 0895/605 213, 0888/356 479.Нощувката за участниците и останали свързани със състезанието ще е 15лв-легло.Стаите са двойки,тройки и четворки.
          Които не иска хотел ,има добре подстригана поляна за опъване на палатки.
          За хранене и закуска има ресторант.

Коментар

,,не се впечатлявайте чак толкова,,при положение че маршрута е обмислен и като се има предвид и че температурите ги дават по това време в съвсем нормални граници не би трябвало да е толкова проблем
            правил съм вече доста 12+ часа преходи до морето и по офф роуд с мотор че и с колело при рекордни жеги,,включително и бузлузжа емине 2006 та ,,,изкарва се ,,проблема с асистенцията и бензиностанциите обаче ми се струва доста сериозен а и с неуреденото спане на морето,,,а най неприятното май е че ще тр да се връщаме и толкова рано ,,Жоро до морето ще ни закара и няма да ни остави да се изкъпем ,,може би по удачния вариант щеше да е да има 1 ден почивка на морето или да е състезанието само до там а да се върнем,,,след 1 седмица поне ,,тогава щеше да има и много много повече участници,защото по принцип това състезание си е култово,,,сега обаче се оформя само като за отявлени мазохисти с добри приятели за асистенция
            Последно редактирано от mitkov; 04-07-13, 11:29.

Коментар

Митак, целта е да има състезание, но същевременно да се регистрира и рекорд. Който иска след това отново да го направи, ще трябва да е официално доказано, а не разказано ! Иначе знаем, че на маса всеки може Щом съм преценил, че може, значи може и имаме подготвени ендуристи за това, а който прецени, че няма сили за обратния път, той може да си остане на морето. Никой не е задължен да кара и обратно и да се пречука някъде !
              Колкото до асистенцията, това си е личен избор на всеки, как и колко да се подсигури, но най-важното е, да караш така, че да се предпазиш от повреди, че започнеш ли да чакаш съпорт, отиде ти денят, а от там и състезанието. Освен издържливостта, знаеш, че и рационалното мислене е изключително важно в ендурото, особено в дългите дистанции !
              На Емона и Иракли има хотели и къмпинги, който има интерес и мисли, че ще пристигне навреме, може да си запази места.
              Най-общо казано, до Котел си е ендуро, макар и по-леко, а след това до морето е типично рали. Ако прецените, че закъснявате на Котел, не се отказвайте, защото нататък ще се движите определено по-бързо ! В участъка Кръстец - Хаинбоаз на водещия отбор ще му е трудничко, особено с намирането на пътеката, че всичко е във високи папрати. Внимавайте и си пазете краката от скрити в тревата камъни и дървета !
              -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Те ще слизат през Лява река до Хаинбоаз, където има бензиностанции, но в момента никоя от бензиностанциите не продава бензин, а само дизел. Ако ги устройва нафта ... няма проблем !
                на 15 минути от разклона за Лява река е Гурково, а в неговия южен край, посока Подбалканския път има Петролска бензиностанция. не знам дали състезателите ще има време да слязат дотам, че това си е още поне половин час забавяне, но там има и бензин, и дизел, че се продава и масло, ако на някой му потрябва.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Митак, целта е да има състезание, но същевременно да се регистрира и рекорд. Който иска след това отново да го направи, ще трябва да е официално доказано, а не разказано !
                  Да вярно е.Който го издържи ще е достоен за рекорд !!!
                  Всеки може да отиде до там,ама малко могат да се върнат !
                  Аз не мога.

Коментар

Победителите са ясни,Теодор и Смилен Кабакчиеви. Аз лично бих ги чакал при Ненката на хамака с бира в ръка за да ги наградя. Но за съжаление по това време съм на почивка. Единствено лоша шега може да им изиграят КАТмите,но аз бих им подсигурил веднага две ЙОники (естествено ако желаят). Папрата преди Кръстец не е проблем,отъпкано е като за рали. Жоро е супер ясен. От даване на гассс файда йок. За К.Колев не важи. Успех,безаварийно и здрави гуми за всички.
                    п.с. Джарта,да не се лигавиш. Ще лапнеш преходчето одма ,ама те боли крачедо .

Коментар

Първоначално публикуван от Iliya Minkov Преглед на мнение
                      Победителите са ясни,Теодор и Смилен Кабакчиеви. Аз лично бих ги чакал при Ненката на хамака с бира в ръка за да ги наградя.
                      Само, ако не заминат за Румъния без да искат ...
                      -------------

Коментар

Само, ако не заминат за Румъния без да искат ...
                        За тях едва ли Дунава да е проблем,имат си и джетове !

Коментар

0898 881 995 - вила Емона, с. Емона. 20 лв./легло. Хората са предупредени, че ще има такова събитие, който има мерак да си направи резервация.

Коментар

Жоре, нещо експертите не са хич съгласни да карат в отбор, но не смеят да ти кажат.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Жоре, нещо експертите не са хич съгласни да карат в отбор, но не смеят да ти кажат.
                              Ам тъи тя ЕНИНСКИ работи отборно квои туи.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                                Ам тъи тя ЕНИНСКИ работи отборно квои туи.

Вии Ененци кат сте много отракани каде ви е отбора ????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X