Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

поздрави на БАИ ФИЛ,дано се получи,ако мога да помогна с нещо разчитаИТЕ НА МЕН

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
      ...................
      Тази тема е за тези от нас, за които ендурото трябва е по-технично, по-трудно и по-мазохистично.За тези които които търсят приключенския елемент в цялата работа и тръпката от непознатото.Умението да преценяваш на момента как да подходиш.....................................
      Би ми се искало от тук нататък в темата да присъстват единствено конструктивни предложения (или критики), касаещи единствено новата верига, която ще стартира най-вероятно под името X-Enduro Купа на България ( Bulgarian X-Enduro Cup).Очаквайте подробности
      На 100% съм съгласен .....
      Аз предлагам:
      Нека при ATV-тата има клас 2WD и 4WD - нека има равнопоставеност!!!
      0887 246718

Коментар

Пак се почна с тия трактори. В Бухово няма да има състезание за клас трактори.

Коментар

Първоначално публикуван от rasho10 Преглед на мнение
          Много жалко!
          В Бухово нямате ли земи за оран?
          sigpic

Коментар

Земи за оран колкото искате, ама броя на тракторите клони към нула . Сега сериозно: При нас и при пичовете от Бухово с които съвместно ще работим по този кръг няма НИТО ЕДНО АТВ.Ако имате желание да има АТВ, излъчете някой от вашите среди да дойде и да спретне едно трасе- гора колкото щеш.
            offroad фен
            1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
            TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Идеята ви е добра, ама... ако не през следващата година, то поне през по-следващата, опитайте да поразширите новата верига, чисто географски.

Весели празници!
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                Идеята ви е добра, ама... ако не през следващата година, то поне през по-следващата, опитайте да поразширите новата верига, чисто географски.

Весели празници!
                +1
                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение
                  Земи за оран колкото искате, ама броя на тракторите клони към нула . Сега сериозно: При нас и при пичовете от Бухово с които съвместно ще работим по този кръг няма НИТО ЕДНО АТВ.Ако имате желание да има АТВ, излъчете някой от вашите среди да дойде и да спретне едно трасе- гора колкото щеш.
                  абе Гълабине Сиренето има атв,може той да ви направи трасе

Коментар

Първоначално публикуван от rasho10 Преглед на мнение
                    Трактор е на м....ти сина ..........

Защото Вие от Бухово с моторите сте много отворени - затова първите БЪЛГАРИ на рали Дакар са с трактори и не са от Бухово .............

Достатъчно много 4WD машини има за отделен клас!!! Част от които няма да стартират ако не се разделят на класове - пак казвам двата типа машини имат своите плюсове и минуси, но 2WD машините за трасетата които се правят са с голямо предимство.
                    Ако организаторите желаят да се съберат максимален брой състезатели по тези състезания нека помислят сериозно върху предложението ми.
                    Последно редактирано от Стефан Слабов; 29-12-10, 15:59.
                    0887 246718

Коментар

• От: Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнение
                      ...Достатъчно много 4WD машини .....
                      Е нали всеки организатор си прави по желание правилата, няма защо АТВ да се сърдят ако ги няма в програмата.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                        Е нали всеки организатор си прави по желание правилата, няма защо АТВ да се сърдят ако ги няма в програмата.
                        Прав си!
                        От сега става интересно!
                        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Спокойно и АТВ-та ще има на Бухово !
                          На Рашо не му се прави трасе, но има кой да го направи. Баири там колкото щеш !
                          За сега не е мислено за отделен клас, пък си спомняте какво стана преди година - 6 класа - в клас по 2-3 АТВ-та ! Ще се опитаме да направим трасетата така, че нито 2WD, нито 4WD да имат предимство.
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                            Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
                            Прав си!
                            От сега става интересно!
                            Па на тебе с кво ти пречиме бе пич? Не си напрегай вакуума м/у ушите да ми отговаряш, явно не сме особенно желани и това си се усеща и без ти да се изцепваш. Аз поне за себе си реших, там където сме трън в очите на бъдещите организатори крака ми няма да стъпи а и ентусиазма доста ми се поохлади. Иначе успех на новата верига.
                            Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Не се пали бе Пацо, по-добре ела и спретни едно трасе.Винаги сте добре дошли, обаче когато ние се опитваме да ви направим готино трасе, просто не се получава.В ендурото атевистите са били доволни единствено когато Коча или Краси Колев са правили трасетата.

Освен това дори в Бухово да не се получи трасе за АТВ (по гореспоменатите причини) , то в другите кръгове категорично ще има.Така че..........тренирайте
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Пичове, не се нервете ! Програмата е волна, за АТВ-та трасета има на всякъде,само съпричастни хора да има!!! Аз, съм склонен да помагам на всякъде, за трасетата, но да помагам, не да си ги смуча от пръстите! Не вярвам някой организатор, да реши да мине тънко без АТВ-та, защото много ще се доближи до тазгодишния РШЕ! Същевременно, ако ще е гарга, да е рошава, тоест за АТВ-истите или ще има читаво трасе, или хич няма да карат, при този домакин!!!

Относно втория ден(неделя), ако може домакина да подсигури затворено трасе, подходящо за АТВ-та, се кара там, като не............има варианти !

Насоките са измислени, дообмислят се вариациите !

Относно 4WD; има ли достатъчно мераклии, ще има и трасе!

Жоро Хаджиев, леко се опита, да ви изплаши с тези трасета "Филчев",но аз обещавам да бъда по-мил към вашите машини, през 2011г.!!!
                                Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X