Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нова верига състезания с Ендуро и АТВ

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
    .................................................... Искам и ще държа г-н Филчев да обясни на какво основание аз нямам право да карам в този формат и да коментирам или каквото и да било друго в тази тема!!!

Минков, никога за никой не съм казвал, има ли или няма право да кара, тук или там!!! За твойта особена особа също не съм казвал нещо подобно!
    Карай където и каквото си искаш! Ако искаш до допринесеш за това начинание, добре си дошъл, ако не ти се носи поне не пречи!

Лично аз нямам нищо против името на темата да се промени, примерно на "Междуселски гонки с преяждане и препиване", абе заглавието не е важно, идеята е да има повече доволни участници! Ако някой все пак е решил, да става професионален ендуро състезател,....съжалявам но съвет не мога да му дам
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

идеята на Гълабин и Жоро принципно е много добра..още повече че и наистина живеем в що годе свободна страна и всеки може да прави и участва както и където реши..но казана така , точно в този момент и при тази криза и ограничени ресурси от страна и на организатори и на участници реално наистина звучи като саботаж на РШЕ ..макар и да не е била това идеята..клубовете в страната не са толкова много нито състезателите,още повече не виждам смисъла при положение че и в момента РШЕ не е чак толкова по УЕМ или ФИМ правила..а е доста компромисен вариант и с много голяма свобода на организатора за интерпретации. ,втория ден също си е пак ендурокрос и няма някакви ограничения и прочее ..може пак всеки да си участва и само втория ден и също да си се води отделно класиране..въобще не виждам смисъла на разделението ..по скоро винаги нещата се подобряват при обединение на усилията а не при разделяне,,освен може би някакво недоволство от работата ли диалога ли на някои с Калин..но това има и други начини ..да се разреши като начало ето една идея-..имате си телефоните.. А едно състезание не става лошо или хубаво само поради формата си а най вече от това с какво желание опит и средства е проведена подготовката му ..и за това има много примери..

ПП
      ..що се отнася до това дали минков или други имат или не право на мнение..лично станах свидетел как минков освен че с огромно желание участва във всички състезания ..всяка вечер докато някои други изявени офф роудъри се въргаляха в топлите хотелски стаи и пълцикаха в басейнчета джакузита и прочее /в което няма нищо лошо разбира се / но той мръзнеше в някой спален чувал под някой шипков храст до трасето..само и само да е там и да се вмести в ограничения си бюджет..освен това в момента не нарушава и никое от правилата на форума..така че ако такива хора като него хард участници и хора с желание горящи за ендурото нямат право да се изкажат...!!??
      Последно редактирано от mitkov; 15-12-10, 16:46.

Коментар

ММ е много прав че в тия тежки времена, не му е времето да се правят толкова състезание, което неминуемо е свързано с разделение, без значение дали някой го прави нарочно или неволно, но то ще бъде факт. Много повече пари, разходи по организация, хора, трасета и т.н.

Аз и преди съм го казвал, ще го припомня и сега. Щом всички се оплаквана от прекалено лесните трасета и искат да карат екстрийм, нека се направят два класа, единия Х ендуро каквото предлагате, другия по УЕМ.
        По-добре ще е от сегашното разделение на 3 класи, при положение, че всички участници са 15-20 човека.
        Никой няма да бъде много ощетен от това с какъв мотор е, ако го няма разделението на класите, защото сме били много пъти свидетели, че не мотора а състезателя е доста по-важен и какви са му възможностите.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Браво много добре сте го измислили.
          Поздрави,
          [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Клуб "СRAZY FOX" и в частност Ники Гочев/Шефа/ подкрепят инициативата за провеждане на състезания с "МОТО" и "АТВ" машини,във всичките разновидности!
            На дата 23-ти този месец,ще имаме годишно събрание.След това ще публикуваме официално становище за организирането на Шампионати в гр.Варна със добър награден фонд!
            Една от интересните идеи на спонсорите на нашият клуб,следващата година да се организират състезания с "UTV"!
            До края на тази година ще разполагаме с чисто нови шест броя такива и толкова състезатели!
            sigpic

Коментар

Така, запръска сняг навънка и по стара традиция във форума настана оживление.
              Също така по стара традиция започнаха и теми с дрязги, разкол и кавги, няма лошо,
              важното е да има интрига и тя да е най-четената тема в момента.

Тъй като тази информация първо излезе във фейс бук, то аз ще се повторя и тук:

-Тоя филм сме го гледали и при това не веднъж, май е за 2 или 3 път, не помня, изгубих им бройката.
              Същото е като новогодишните програми на БТВ, Нова ТВ и другите, все едни и същи филми си въртят от години.

Щом дадени хора и клубове имат време, средства и възможности защо не организират състезания по Ендурокрос, тази ниша е свободна.
              Нали и такава идея има, там няма кой да ви каже нищо, напротив, даже ще се радваме.

Клубовете които ще правят алтернативните състезания са стожерите на Р.Ш. в момента.
              Без тях, без техните средства, опит и състезатели РШ няма да има, няма и как, въпреки че се декларира друго.

Нека спрем да се заблуждаваме вече, то ние дето се познаваме май не можем се заблудим, но заблуждаваме публиката и случайно четящите тук.

Но що ли се хабя, то всяко нещо в България е така, а ние се сърдим на управляващите, че се цепят, роят и делят с една едничка ЦЕЛ.....ВЛАСТ.
              "Няма по висша страст от това да си на власт"

Успех.

П.П. Това е лично мнение, а не на клубът в който членувам.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Така, запръска сняг навънка и по стара традиция във форума настана оживление.
                Също така по стара традиция започнаха и теми с дрязги, разкол и кавги, няма лошо,
                важното е да има интрига и тя да е най-четената тема в момента.

Тъй като тази информация първо излезе във фейс бук, то аз ще се повторя и тук:

-Тоя филм сме го гледали и при това не веднъж, май е за 2 или 3 път, не помня, изгубих им бройката.
                Същото е като новогодишните програми на БТВ, Нова ТВ и другите, все едни и същи филми си въртят от години.

Щом дадени хора и клубове имат време, средства и възможности защо не организират състезания по Ендурокрос, тази ниша е свободна.
                Нали и такава идея има, там няма кой да ви каже нищо, напротив, даже ще се радваме.

Клубовете които ще правят алтернативните състезания са стожерите на Р.Ш. в момента.
                Без тях, без техните средства, опит и състезатели РШ няма да има, няма и как, въпреки че се декларира друго.

Нека спрем да се заблуждаваме вече, то ние дето се познаваме май не можем се заблудим, но заблуждаваме публиката и случайно четящите тук.

Но що ли се хабя, то всяко нещо в България е така, а ние се сърдим на управляващите, че се цепят, роят и делят с една едничка ЦЕЛ.....ВЛАСТ.
                "Няма по висша страст от това да си на власт"

Успех.

П.П. Това е лично мнение, а не на клубът в който членувам.

Това е точният одговор на дразгата.
                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Абе пичове, не разбирате ли че участниците в Х-ендуро-то никога няма да участват или организират кръг от РШЕ.Така че не виждам причина защо за тези хора да няма друг вид прояви.Никой не кара феновете на УЕМ формата да участват насила в тези състезания.Освен това най-официално заявявам че в България засега има един единствен официален шампионат по ендуро и това е РШЕ..........обаче след като сам си плащам за масрафа, мисля че имам право да карам както искам и където искам.Аз (лично мнение) не харесвам УЕМ формата и през 2011 бих карал в РШЕ единствено ако отборната стратегия го налага.Няма конфликт, става въпрос за различни неща.Относно РШЕ доколкото знам има 5 почти сигурни кръга, така че шампионат ще има.
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Я, да го кажа по-простичко:
                    Който търси, класиране, трупане на точки и награждаване в 'Бояна', да ходи в РШЕ !

Който иска да кара за кеф, се връзва към този формат!!! Е и тук ще има някакви точки, но те ще са по-скоро за интригата!

Няколко човека носим инициативата и повярвайте, никой не се стреми към някаква си власт!
                    Eвгени Филчев

Коментар

Тогава това какво е

След като е за кеф, за фън, за ташак и не знам си там какво, ЗАЩО СЕ КАЗВА ТАКА.
                      Сменете му името на верига Х-ендуро или на каквото искате, но БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ означава НАЦИОНАЛЕН.
                      Как така няколко човека, които ще карат само за кеф, се оказаха цяла нация....

Коментар

Да кажа и аз нещо,макар че моите специалности са мото-крос и супер-мото. Доколкото ми става ясно това ще са си ЧАСТНИ състезания -значи присъствието нее задължително. По същия начин преди мнооого години (1992г.) с баща ми (лека му пръст) на колодрума в град Сливен направихме първия супер-крос в БГ. с изкуствени (дървени) препятсвия , а тогава почти всяка седмица си имаше шампионат и беше много трудно да докараш най-добрите състезатели да карат на колодрума на нерепубликанско и да не вземат точки.И всички да реват че било лудост че било убийство по тия дървени препяствия ,на такова тясно пространство било абсурд. Но след като им поднесохме новината за НАГРАДНИЯ фонд ( първото беше-1500марки тогава,а десетото 400) тези дето най-много недоволсваха бяха пристигнали първи,и след състезанието питат ще има ли друго такова.
                        Така че такъв формат като ендуро-кроса са напът да привличат все повече зрители(а какво сме ние без зрителите) и да става все по-популярно. Много се радвам за началото ,само мога да съжалявам че започвате късно.

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                          Който иска да кара за кеф, се връзва към този формат!!!
                          Точно заради това почва да ми харесва този формат
                          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

След като е за кеф, за фън, за ташак и не знам си там какво, ЗАЩО СЕ КАЗВА ТАКА.
                            Сменете му името на верига Х-ендуро или на каквото искате, но БЪЛГАРСКИ ШАМПИОНАТ означава НАЦИОНАЛЕН.

Ванка според мен няма да са няколко човека. На играта тримата братя имаше около 100 записани.

Кажете кого в РШЕ е имало подобен случай.
                            МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Тогава това какво е

Няколко човека инициираме, подобно мероприятие, не че ние ще караме!!! Но го правим за всички, т.е. 'национално' !

Всъщност, аз мога да водя група АТВ-та, от такива без GPS-си или достатъчно опит и кураж, половин час след последния стартирал, ей така да видят, че не е страшно толкова!!!

Подобна ми беше идеята и миналата година, първо да се съберат достатъчно участници, пък после те да решат, дали ще стават състезатели и къде ще се състезават!!!
                              Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                                .. На играта тримата братя имаше около 100 записани.
                                Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                                Няколко човека инициираме, подобно мероприятие, не че ние ще караме!!! Но го правим за всички, т.е. 'национално' !..
                                Благодаря Ви, за такива игри, състезания и мероприятия и аз съм твърдо ЗА.
                                Горното го заявявам най-сериозно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X