Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Ами колега засега не знам,но все пак няма да е лошо да разменяме някой друг ретро лаф

Коментар

най-накрая след боледувания и проблеми успях да се заема с "крастата"
      от 14 снимка нататък-актуално

http://smu4ko.snimka.bg/motorcycles/...98170.16717530

Коментар

Тва голяма кушия си си отворил бе колега.Поздравления за начинанието.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Отворих си,знам сега се чудя какъв шприц и марка боя да си избера и лак,че много възможности има,но не ми се натъква на боклуци

Коментар

Здравей , младеж късно виждам темата ти за съжаление.Не очаквах да има още такива ентусиасти на тема Балканче и то с такъв хъс,аз самият бях като теб преди 30 години .Лятото дадох на вторични суровини дълго пазените резервни части 2-3 двигателя ,глави, цилиндри скорости съчмени и много дребни неща.Питах тук и там но никой не ги пойска дори като подарък.Много ми бяха ценни от носталгична гледна точка но нямах място за съхранение.
            Ще проверя дали не съм пропуснал нещо и ще ти пиша.

А по въпроса с пращането и получаването по куриер , най приемлива цена се получава като пращащата страна занесе пратката до офиса на куриера а получателя сам си взима пратката от офиса на куриера в съответния град.

По този начин доставката на злополучния оборотомер щеше да е около 3-5 лева ,и никой не те форсира да се прибереш на пожар щото някакъв куриер те чака.
            Куриерската фирма ти звъни и ти съобщава за пратка на твое име и когато ти удобно в рамките на ден два отиваш и си я получаваш.

Отивам в склада да видя дали ще намеря нещо.

Поздрави.
            Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
            Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Благодаря за отзивчивостта и разбирането.Аз също не предполагах ,че ще се запаля толкова,дори ненавиждах точно тази марка и отначало се дърпах с мотивите ,че все ще правя и все ще съм мръсен,докато не изминах първите 15 метра.Тогава нещо ми трепна и се възгордях ,че карам машина създадена от сънародници.Зарекъл съм се,че ще го пазя докато мога да мърдам все още,ако видя зора с части,ще го стегна с последни сили и ще го "замразя" така да се каже.Каквото зависи от мен ще попреча и един български мотор да отиде на вторични,не го заслужават,дори от уважение
              По въпроса с оборотомера,все още се чувствам отвратително и като някакъв предател.Един вид идвам рева за нещо,дава ми се а аз претендирам,надявам се Явор да ме е разбрал
              А на всички които имат достъп до тези машинки-пазете ги когато останем с надеждата в бастуна удоволствието да ги гледаме в гаража ще е по-голямо от всичко,поне за мен
              Последно редактирано от belov15; 16-01-10, 00:44. Причина: пунктуация

Коментар

Хей , по-полека рано ти е за такива мисли за бастуни какви неща са пред теб младежо и то от хубави по-хубави,

По въпроса с частите оцеляло е само едно ново бутало и три сегмента.

Ще проверя и при един приятел стар фен на Балкан 50.

До скоро.
                Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
                Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Сега вижда че не само мене ме "апе кучето"-успех в начинанието колега.
                  Наи много чаркове и то нови има в Пазарджик.Там все още се движат доста такива експонати.Моита болест е произведена по на запад-IFA-MZ-125.Скаип-като това по нагоре
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от pensionera65; 22-01-10, 17:30.

Коментар

И във Варна не се оплаквам от чаркове.А за ИФА-МЗ-то ако имаш нужда от нещо подшушни ще видя дали мога да помогна скайп-има го на профила

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                      И във Варна не се оплаквам от чаркове.А за ИФА-МЗ-то ако имаш нужда от нещо подшушни ще видя дали мога да помогна скайп-има го на профила
                      Благодаря ти но имам толкова "малко"че мога дараздавам

Коментар

Все пак,и едно болтче да е ,пак е в помощ,а на човек от този форум конкретно бих подарил с лека ръка.Особено голяма отзивчивост намерих тук,благодарности за което !

Коментар

Здравейте! Искам и аз да си сложа на Симсона оборотомер! Симсона е С51 6 волта. Как и какъв оборотомер мога да и сложа?

Коментар

Ако Явор-Vromos.com дава още този обортомер аз ще го взема стига да става за моя симсон.

Коментар

Нещо такова ли искаш ?
                              http://www.youtube.com/watch?v=lmLw8YCBiC0

Коментар

Да ама целия комплект оборотомер е 150+ лева... не ми се дават толкова. Трябва ми някакъв подобен ама по евтин, някакъв приспособен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X