Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Здравей малък,евала за ентусиазма!Ето ти линк за сайт за ,,Балкан„там можеш да намериш всичко за балканчетата:http://balkanmotors.portbb.com/index.php ,само трябва да си направиш регистрация там за да може да имаш достъп до темите.Успех в начинанието!

Коментар

Благодаря Slavims имам регистрация там и благодаря за подкрепата

Коментар

Ей съвсем те забравих теб утре дано се сетя да ти пусна оборотомерчето . Съвсем ми е изпушила шишарката

Коментар

благодаря а в колко дневен срок ще дофтаса при мен горе-долу

Коментар

Колега браво, евала, обещах ти и ти изпратих оборотомер на VDO като подарък, накефих ти се на ентусиазма и ме върна години назад когато и аз човърках симсочета, но ти не само ме обиждаш като не го взимаш от куриера а и някой трябва да плати разходите по транспорта , малко са като сума, две бири, обаче ти си за убиване не засужаваш повече съвети и каквото и да е внимание от нас.

Коментар

Яворе,имаш лично-писал съм ти защо не приех пратката,надявам се да ме разбереш

Коментар

браво юнак,поздравлявам те за ентусиазма ти::балканчетата са емблематични за нас,родно пройзводство:радвам се,че някой се е загрижил за тях::пари и късмет в нещата ти,младежо::belov 158:НИКОГА НЕ СПИРАЙ ДА ИСКАШ И НИКОГА ИСКАЙ ДА СПРЕШ
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Благодаря ,Професионалисте,вече само разглеждам темите във форума,това е последния коментар който пиша ,моля и темите ми да бъдат изтрити по разбираеми причини на повечето от вас.

Коментар

Още си млад и плах . Но напук на всички - всеки иска да е млад ..... но вече е късно .
                    Ако няколко приказки накриво ( или не както искаш ) те уплашат - жалко . Губиш !
                    Не се засягай или обиждай , а просто по-често пиши какво става .
                    Когато ти подаряват нещо ( правят го от сърце 4х4) - няма причина да отказваш подобен жест . Така е също и със съветите .
                    Дерзай и давай напред смело !
                    Успех !

Коментар

не,bgbul Неможахте да ме разберете. Живея сам във Варна.На общежитие съм,и дадох адреса на мои братовчедки и ми се обаждат ,че имам пратка за 27,90 лева.Ако ги имах с удоволствие бих ги дал,НО ГИ НЯМАХ ,каква вина имам аз в случая,нито се оправдавам ,нито нищо ,Явор ми каза ,че цената била колкото 2 бири,но на мен ми казаха нещо съвсем различно от цена близка до тази на 2 бири.
                      Последно редактирано от belov15; 21-06-09, 15:27. Причина: правиписни грешки

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                        не,bgbul Неможахте да ме разберете. Живея сам във Варна.На общежитие съм,и дадох адреса на мои братовчедки и ми се обаждат ,че имам пратка за 27,90 лева.Ако ги имах с удоволствие бих ги дал,НО ГИ НЯМАХ ,каква вина имам аз в случая,нито се оправдавам ,нито нищо ,Явор ми каза ,че цената била колкото 2 бири,но на мен ми казаха нещо съвсем различно от цена близка до тази на 2 бири.
                        Пратката отиде до Варна и се върна в Бургас за 15.50лв. следователно до Варна е било най-много 8лв.

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                          Никой не те обвинява , момче !
                          Не се чувствай задължен да даваш обяснение - не е нужно !
                          С нищо не си виновен и всичко си е наред !
                          Просто живота продължава - и ти си в него .
                          И всеки от нас е изпадал в безпаричие , но и това ще мине .
                          Продължавай с работата която си захванал и пиши .

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Пратката отиде до Варна и се върна в Бургас за 15.50лв. следователно до Варна е било най-много 8лв.
                            Тъпо ми стана. Ако трабва да пратя 20-30 лева и да не чупиме на момчето ентусиазма. Като ще подаряваш - подарявай. Макар, че знам ли. Всеки случай е сам за себе си. Зная, че е добре, получателя на подаръка да си плати масрафа, ама според мен се е получил разговор през развален телефон.
                            Аз бих опитал пак.

Коментар

Не на вас,на мен ми стана тъпо,и аз ставам за резил отивам в братовчедка ми и някакво младо момченце с жълга фланелка и жълта шапка ,стои и докато влизам ми вика:Аре е мой сума ти време та чакам аре фърляй някой лев и да бягам" и като му казах ,че нямам-аре бе толкоз 30 лева ли нямаш ,я се виж ,като те гледам не гладуваш"
                              Някъв супер нагъл хлапак беше и може и в него да е вината,иначе Яворе замисли се реално ,защо ще те врънкам толкова време и накрая да откажа оборотомер (ако е бил наистина 8 лева) от 8 лева и да отида да си купя същия от магазина за 60+ примерно,не съм им гледал цените,но няма да са по-надолу предполагам.Просто нямах възможност,а може и пича да е решил на мой гръб да забогатява

Коментар

А иначе по-въпроса с развитието с мотора:
                                Преди седмица паднахме вечерта двама души с него,но за щастие успях да се навра под него и да не го ожуляи сега целия съм бинтован
                                А по развитието:
                                Капли-изшкурени до хром,загладени с много фина шкурка и полирани с безцветен лак за метал отгоре
                                калници -китосани и изправени
                                Ауспух-бронзиран (временно)
                                Предни амортисьори подготвени за отремонтирване
                                Стоп-сменен с оригинален
                                нови жила
                                и един карбуратор ми остана за смяна но след 1 седмица-хем да завърша,хем да ми поотминат малко раните.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X