Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
    А иначе по-въпроса с развитието с мотора:
    Преди седмица паднахме вечерта двама души с него,но за щастие успях да се навра под него и да не го ожуляи сега целия съм бинтован
    А по развитието:
    Капли-изшкурени до хром,загладени с много фина шкурка и полирани с безцветен лак за метал отгоре
    калници -китосани и изправени
    Ауспух-бронзиран (временно)
    Предни амортисьори подготвени за отремонтирване
    Стоп-сменен с оригинален
    нови жила
    и един карбуратор ми остана за смяна но след 1 седмица-хем да завърша,хем да ми поотминат малко раните.
    Ха така! Върна ме с 35 години назад.

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
      А иначе по-въпроса с развитието с мотора:
      Преди седмица паднахме вечерта двама души с него,но за щастие успях да се навра под него и да не го ожуляи сега целия съм бинтован

А по развитието:
      нови жила
      и един карбуратор ми остана за смяна но след 1 седмица-хем да завърша,хем да ми поотминат малко раните.
      Всички сме минали през бинтовете ....... ама да оставам под мотора , за да не се ожули - е за това те признах !
      Боя се сменя и възстановява - ама ако си здрав и имаш желание .
      За това - НИКОГА не пази машината пред теб и спътника !
      Оздравявай и ..... развесели ме ! Браво !

Коментар

Ами нарочно се наврях,защото едно ,че ми е скъпа машинка и знам как съм се мъчил върху нея,и второ не трябва наще да разбират ,че съм падал,ама то май не се отървах

Коментар

развитието:
          Свалени капли,изшкурени тотално и минати със спрей за джанти Alluminium 356-сребрист металик е цвета,каплите са убиец при първа възможност ще кача снимчици

Коментар

ето и снимките, а предпазителя на веригата го минах с едно уникално спрейче-хлор каучук черен-матиран на спрей.И него го има в албума,но съм го снимал кален,за което се извинявам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=398170

Коментар

Беше добре да облепиш гумата, преди да боядисаш каплата. Съвет от мен - ако си подготвил добре повърхноста (изчистил си корозията, обезмаслил си хубаво и си грундирал), нанеси върху боята примерно 2 слоя безцветен лак. Именно той ще предпази спрея от скоропостижно олющване (няма нужда да пояснявам на какво е подложено колелото, особено когато се кара по черен път). Но дори и така не очаквай кой знае каква дълготрайност - качеството на еФтините спрейове е отвратително. По-лошото е, че адхезията му с хромирания метал е хм... нищожна.
              Истината е в прехромирането, ама вече говорим за доста по-различна сума.
              С "Фармахим" - непобедим
              Дизел - само дънки!

Коментар

ами изшкурено е до чист метал,загладено до стъкло,грундирано и пръснато-две ръце-отгоре е минато с лак-1 ръка,а гумите-те са стари и ще ги изхвърлям,а спрея не е от най-евтините ,ето и линк към него:

http://www.kupilisi.com/product_info...ducts_id=10338

http://www.kupilisi.com/product_info...oducts_id=8068

Коментар

Е точно с този спрей съм пръскал преди време разни железца, още след първото пипване ти остава по ръцете. Дано лака поне е хубав, та да го запази до някаква степен.
                  А колкото до гумите - сега катро тръгнеш да сваляш старите, ще обелиш шината по ръба.
                  С "Фармахим" - непобедим
                  Дизел - само дънки!

Коментар

Ами гумите ги свалих с помощта на една гумено облицована отвертка и не се надраскаха ,а за боята -не се е надраскала засега,дано да не се надраска

Коментар

• До: Една моя мечта,нуждаеща се от вашата помощ

Как върви?

п.п. Относно: " Ей малкия , искам да ти кажа че тия с Бентлитата са МНОГО по бедни от нас с дъртите тротинетки , и ги карат с много по-малко удовлетворение !"
                      - Недейте така бре, има и дърти бентлита за реставрация

Коментар

по принцип в момента си върви но има неща които ме изумяват в него,като например:разхода на гориво,изместването на центровката и т.н.
                        А ще се опитам в най скоро време да ви покажа докъде съм стигнал:
                        Гуми-нови 4 бр
                        Капли-изшкурени пребоядисани и минати с лак
                        предпазител изправен и пръснат със самонивелиращ се хлор-каучуков спрей
                        сменени втулки на предните амортисьори
                        подготвен за цялостно пребоядисване

Коментар

Между другото имам километражи за ГАЗ-ка(модел да ме убиете,не знам) някой ако проявява интерес мога да ги щракна и примерно да се разберем за бартер километраж-оборотомер с доплащане от моя страна примерно...
                          А ако някой реставрира ГАЗ и му трябва такъв директно пращам подарък,без да се замислям
                          А и нещо по моя проект-някой да си е блъскал главата с километраж на балкан ,че моята ще я строша и неще да потегли като хората

Коментар

Белов,
                            сега попадам на твоята тема. Акумулатор намери ли си? Навремето имах Симсон и си бях купил още един за резерва. Стой ми някъде в гаража. Сух е и никога не му е слаган електролит. Мисля, че може да ти свърши работа. Ако имаш желание и нужда ми дай адрес на който да ти го пратя!!!
                            LZ1AID

Коментар

Момчето, доколкото разбрах, е решило да остави моторчето в заводски вариант, но нека сам да каже. Чакаме снимки на развитието.

Коментар

по принцип акумулатор не ми трябва,намерих си от тези батерии за резервно захранване на компюютрите (UPS) и ще ми свърши идеална работа,но за жалост не мога да намеря реле...
                                А иначе имам главоболия в момента,защото нито фар,нито центровка се докарват като хората с този динамо-магнет.. хайде центровката се прави,ама фара..... за нищо не става вечерно време и така...
                                Снимчици очаквайте при следващата ми среща с мотора,остана ми само хрома и боицата тук таме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X