Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен автомобил "София"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спортен автомобил "София"

За момента не правя нищо,защото си срязах доста пръста.Живи и здрави ще качвам още снимки като се оправя.

Коментар

Колеги не искам да се карам с никого, все пак няколко човека от форуа ме познават лично и знаят че имам слабост към ретро автомобилите... Та бих искал да попитам някои от хората който защитават оригинала дали са имали щастието да го покарат малко? Защото аз съм имал и то не веднъж и два пъти. Просто на един приятел бащата имаше такава и маи все още я пази до колкото знам, но маи не е излизала на пътя последните 7 или 8 години. Та коата в оригинален вид е пълна скръб... наистина върви доста повече от лада но само до тук са и плюсовете... за километрите който и навъртяхме (около 1000 наи много) просто се отказахме от нея а бяхме надъхани хлапаци взели книжки преди 1 година. Просто си беаше трагедия отвсякаде аеродинамика може и да има но вътре вее отвсякаде и след около 60 км няма начин да си чуеш приказката просто почва да свири като акордеон отвсякаде,да не говорим че имаш усещането че двигатела и скоростите са под седалката такива яки вибрации и шум бяха че... да не говорим че скоростите влизаха с чалъм а за поведението на пътя да не говорим подскачаше като топка и определено беше по зле дори от ладата. просто тези коли са си едни оказионки в оригиналния си вид и определено без дооправяне на многото косури не стават за всеки ден.
      0-

Коментар

Ето оригиналният вид на моята кола от дясноНатиснете снимката за да я уголемите

Име:19.jpg
Прегледи:1
Размер:137.1 КБ
ID:5493092Според Вас изглежда перфектно.Вижте прага,който е на височина почти до коляното на човека.

Коментар

Нивото на прага минава през гайката на главината и стига на нивото на ножа

Коментар

На мен ми прилича по-скоро на Dune buggy, отколкото на спортен автомобил.
            Поклон до земята на инженера измислил това грозно творение и най-вече през "онези" години, но подкрепям проекта на колегата с две ръце.
            Дерзай, колега!
            И качвай снимки. Онези, които видях, ми харесаха.
            Веждите и калниците наистина са гротескни, особено предните.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              Веждите и калниците наистина са гротескни, особено предните.
              Аз ги намирам бюти.
              Нали забеляза относителността?!
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Колега, съжалявам ,но неразбрах какво означава бюти

Коментар

Красив, хубав.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ехе тази снимка маи е правена на Антим първи там живее и моят приятел със Софията... На живо не е толкова грозна а и неговата маи не беше толкова вирната отзад, имаше си и покрив. Помня че човека който ги правеше живееше наблизо и имаше още някакъв модел маи наподобяващ джип или пикап с двигател от лада и ходова част от москвич маи та и на него съм се возил... дори 2 такива седяха доста време в една пряка наблизо.
                    0-

Коментар

Колега,аз живея в Дружба-2,в София и снимката е направена пред блока,в който живея.Разгледай да видиш паркираните коли на улицата,паркирани са перпендикулярно на улицата.В центъра няма толкова широка улица между кооперациите.
                      Последно редактирано от gimiks; 14-06-13, 11:29.

Коментар

Всичките спортни купета са без таван.Вратата е тип пеперуда и се отваря заедно с половината от тавана.Така са си произведени.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:4.jpg
Размер:11.2 КБ
ID:5493150Натиснете снимката за да я уголемите

Име:9.jpg
Размер:11.7 КБ
ID:5493151
                        Последно редактирано от gimiks; 14-06-13, 11:39.

Коментар

Ако има нормален таван, влизането в колата става почти невъзможно.

Коментар

Лилавото много радва! Всъщност не знам що наричате колата грозна. По скоро има излъчване като някой кунташ. Секси линии.

Коментар

На мен не ми харесват само извивките около гумите и височината от земята до колата,затова моята я свалих надолу.

Коментар

вероятно е имало начин да се поразкрачи и колелата да влезнат вътре в калниците, но и така ми харесва как става, като се изключат ония х3 фарчета в бронята.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X