Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен автомобил "София"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спортен автомобил "София"

Колега "borko_ruse" благодаря че ми даваш кураж ;знам че трябва да се боря с бюрокрацията ни но твърдо съм решил да я регистрирам ;има варианти за регистрация но е трудно и сигурно ще се наложи да ми даде някой едно стабилно рамо

Коментар

Защо не пишете .Не Ви харесва това ,което правя ли. Одобрявате ли прототипа,който правя,ако не кажете защо ,ако е да дайте малко кураж.Въобще напишете нещо ,макар хубаво или лошо мнение ,поне нещо .

Коментар

Дай снимки на цялата кола, че от детайлните не може да се разбере много. Важно е на теб да ти харесва.

Коментар

На мен ни харесват промените по дизайна, които правиш. Придават и по-съвременен и динамичен вид.
          Имаш добро око и доста мерак.
          Не бях влизал в тази тема отдавна и не знаех, че е приела такъв обрат.
          Успешна работа и качвай честичко снимки!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Харесва ми как се получава. Що не пръснеш шаблоните червени, за да се види как ще стане. Дали няма нещо да иска доизкусуряване по някой детайл.

Коментар

Евала за ентусиазма, но аз лично бих оставил колата в оригиналният и вид. Мое мнение...

Поздрави и успех!
              Кара: само "кошници"
              Opel Frontera 2.4i, Ford Capri 2.8i

Коментар

И аз съм за оригиналният вид.В КАТ има марка и образец за нея.

Коментар

Благодаря, Ви момчета .Ще ги пръсна червени,но аз не искам оригиналният и вид,защото много хора не я харесват.Била ръбата, грозна, и с това нещо,което даже неможело да се нарече автомобил,нямало как да се гордеем , че е БЪЛГАРСКО.Аз пък се гордея,че я имам и живи и здрави ще си Я направя много красива,но все пак искам и вашите мнения ,защото това наистина е Български автомобил и според мен си заслужава да се движи по нашите улици.

Коментар

Колега, колата си е твоя, и ти си я правиш.
                    Всеки твой съдник нека да направи по-добро, за да има уста и сърце да се изправи срещу тебе.

Иначе, на приказки всеки го може , и го прави по-добре.

Действай, и споделяй развитието на проекта.

Не забравяй една стара приказка -

Който може, той го прави.
                    Който не може - учи другите.

Моите адмирации за желанието и хъса, с който се справяш с униката.

Продължавай!!!

Коментар

Виж сега- най-важното е на теб да ти хареса! Каквото и да направиш- все ще се намери някой, който да не го хареса и да пита:
                      ''Що тука не го направи едикакси'' ...
                      Важното е теб да те кефи и да те прави щастлив. Давай смело, имаш хъс.
                      Последно редактирано от borko_ruse; 18-05-13, 21:34. Причина: правопис
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Момчета,според вас ще мина ли в КАТ с тези външни изменения. Или първо да мина,вече да съм с номера и тогава да правя измененията.
                        Последно редактирано от gimiks; 19-05-13, 07:53. Причина: правопис

Коментар

Е,какво пък толкова, казвам им в КАТ ,че съм направил външен ТУНИНГ на/ СОФИЯ Б / и те се надявам да направят така.

Коментар

Който може, той го прави.
                            Който не може - учи другите. ЕВАЛА за поговорката Вени, в България точно тези , които ама нищичко немогат и незнаят,те се правят на най великите и винаги бутат яко АКЪЛ.

Коментар

Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение
                              Момчета,според вас ще мина ли в КАТ с тези външни изменения. Или първо да мина,вече да съм с номера и тогава да правя измененията.
                              Много по разумно е първо да я регистрираш. Успех с проекта.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

targa ,блатодаря за съвета ,а тази реплика много ми хареса /Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции/

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X