Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен автомобил "София"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Спортен автомобил "София"

колега''petroffbg''твоят мотор е надлъжен,а моят си е напречен и го сложих така,както си е в голфа.Хич не ми се занимава повече сдвигатели,лостове за скоростния лост и жила.Исками се живи и здрави по-скоро да я направя външно ,да я регистрирам и да я подкарвам.След регистрацията,ако не ми допада вървенето ,може да мисля за други двигатели.Голфовия мотор е голямо куче и мисля,че ще върши добра работа.

Коментар

Двигатела ми е зад седалките и едвам вкарах скоростните лостове в купето повярвай ми в момента ама хич не ми се занимава с други мотори

Коментар

Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение
        Двигатела ми е зад седалките и едвам вкарах скоростните лостове в купето повярвай ми в момента ама хич не ми се занимава с други мотори
        Беше споменал,че мотора е бил лада със ск варбург,затова ти постнах снимка на ФВ със варбург ск,и двата са надлъжни,но щом си решил проблема успех.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ауди 80 е твоята комбинация с най-малко излишни движения.
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Оригинално колата излиза с ладов мотор и варбургови скорости. Аз и сложих двигатела със ск.кутия ,полуоските ,носачите и макферсоните комплект от Голф, и понеже двигателят се намира зад седалките много трудно закарах щангите за скоростите в купето.В момента наблягам само на външният и вид .Искам някак си да я завърша по-бързо външно ,после минавам в КАТ взимам номерата и чак след това , ако не ми харесва как върви, ще мисля за друг мотор, но ако се стигне до там ми се иска да е нещо от рода на v6 .А по принцип тази кола върви доста добре,бих казал даже отлично в оригиналния си вид.Така,че мисля да нямам проблеми с вървенето,без окочването и двигатела цялото купе двама души го повдигат,много е леко.А с предното окачване и гуми много трудно ,но все пак успявам сам да я местя на страни.

Коментар

Здравейте,малко се забавих с изработването на купето,защото правих регулиране на преден и заден мост.Има леко отклонение на предно ляво и задно ляво колело. Предното в долният край е навътре,а задното в предния край е затворено.Занимавам се с колелата и затова няма снимки , щом се оправя с гумите продължавам напред само с изработване на купето.Изработват ми пантите за вратите,защото без тях немога да продължавам с изработката.

Коментар

Момчета,малко закъсах с ходовата час . В момента четирите гуми са центрирани абсолютно точно, но когато натискам колата на преден ляв калник гумата отива нагоре, но завива и леко на дясно.С дясната гума се получава същото, но гумата завива на ляво.Много се ядосвам, няколко дни нищо неможах да направя ,да си намеря проблема къде съм сбъркал с размерите и изработването на стойките за тампоните на четирите предни носачи,за това отрязах всичко и започвам от начало.

Коментар

Да беше снимал преди да го отрежеш.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колата я правя в много тесен гараж , няма канал , а тя е на 15 см. от земята.Иначе окачването е ладово и ми трябват размери между четирите носача.Някой ако може да помогне много ще съм благодарен , сега тръгвам за работа чао.

Коментар

Колата я правя в много тесен гараж , няма канал , а тя е на 15 см. от земята.Иначе окачването е ладово и ми трябват размери между четирите носача.Някой ако може да помогне много ще съм благодарен , сега тръгвам за работа чао.

Коментар

Пламен е човека пуснал темата http://www.offroad-bulgaria.com/show...85#post2145485 Той е наясно с нещата.

Коментар

Благодаря ти,колега fill информацията наистина е чудесна

Коментар

Първоначално публикуван от gimiks Преглед на мнение
                            Благодаря ти,колега fill информацията наистина е чудесна
                            Ако хептен я забатачиш,свиркай.На първо време,разкачи кормилните щанги и докладвай какво се случва при натискане!
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Пламене ,за начало мисля да направя правоъгълна рамка за двата долни носача(като магаретата на другите коли) и тази рамка и двата носача да са в една равнина.След това изправям едното колело ,правя уши за горниа носач ,след това двата носача успоредни един спрямо друг и да са водоравни. Кажи ми моляте правилно ли съм разбрал.
                              Последно редактирано от gimiks; 05-06-13, 21:47. Причина: правопис

Коментар

При откачена кормилна щанга,когато натискам колата ,колелото в горния край излиза навън

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X