Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стари автомобили на служба
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-
Остави колко е стар, ама това нещо е и доволно рядко.
Ако оригинално е с 4 фара, би трябвало да е "GORDINI"
Имал съм 2 стари Рена, та ги поназнайвам
https://commons.wikimedia.org/wiki/F...neron_2005.jpg
-
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДа, и пловдивско производство имаше...
А тези китки по дръжките на вратите за какво са?Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Първоначално публикуван от to6o hgt Преглед на мнение
Коментар
-
Искам да върна темата в старото русло. Две снимки на един много стар автомобил, който още е на служба. Камиона е ЗИЛ и е аварийен на "Топлофикация" или някоя от фирмите, правеща ремонтите им. Снимката е от преди няколко дни.
Агрегата, който возеше във фургона беше нов, но останалото си беше "як соц":
Коментар
-
Точно този ЗиЛ беше преди няколко месеца при нас в двора на завода за един ремонт на Топлофикация . Шофьора каза че имат оцелели този и още един . В накоя тема нещо написах и някой от форума почти ме изяде че вече нямали такива в Топлофикация . Та дето се вика аз на х-- ли да си вярвам или на тоя с тъпанаБез цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
''Искам да върна темата в старото русло. Две снимки на един много стар автомобил, който още е на служба...''
Точно така се прави! Поздравления за колегата Alexr! Който не харесва нещо от публикациите, веднага да се аргументира със съответния контра мат'рял, НО придружен с изображение! Само на разсъждения и критики, вече се начетохме...
Коментар
-
Коментар
-
За поляците съм съгласен. Макар че стотици авторемработилници са изнесли и за С.Съюз и за НРБ ама как да е - ще приемем че другарите от СИВ са се съгласили полският Автопром да не го затрудняват допълнително с цял покрив за кабина... Ам ония хора зад завесата? там нали мислят преди всичко за човека и неговите удобства?
-
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар