Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ЗиС 110

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ЗиС 110

Първоначално публикуван от zhivko88 Преглед на мнение
    Вчера видях на околовръстното при Чипита един ЗИМ, който се продава за 10 000Е. Незнам дали го знаете?
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=8
    Цената май вече е променена

Коментар

Choveka mu iska 6000 lv w mobileto,
      otivai i my slagaj na predniq kapak 4500 i si pribirai kolochkata - ako te kefi razbira se. Po dobra cena za ZIM ili ZIS v tova systoyanie edva li she namerish. Dvigatel moje da mu slojish vsqkykyv. Pishe che dokumentite sa opravimi.
      P.S.
      Vchera kupuvah kolichka za dyshtery mi - !!!!!!1000 lw.
      Edin kerliv dyrven garderob ot PD4 struva pak tolkoz
      Mojesh li da sravnish kakvo poluchavash za parite si????

Pozdravi Kaloyan

Човека му иска 6000 лв в мобилето,
      отивай и my слагай на предния капак 4500 и си прибирай колочката - ако те кефи разбира се.
      По добра цена за ЗИМ или ЗИС в това състояние едва ли ше намериш.
      Двигател може да му сложиш всякъкъв. Пише че документите са оправими.
      P.С.
      Вчера купувах количка за дъщеря ми -1000 лв.
      Един керлив дървен гардероб от ПД4 струва пак толкоз.
      Можеш ли да сравниш какво получаваш за парите си ?

Поздрави Калоян
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-08-11, 13:48.

Коментар

Е да ама от зим до зис разликата е безкрайно голяма! Като между Чайка и Волга, примерно. Освен това, срещу тези пари човекът няма да се сдобие с автомобил Зим или Зис. Ще се сдобие с една купчина ламарина, която ще глътне още няколко пъти по толкова пари, плюс много време и усилия, докато стане наистина автомобил.
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от teachermen Преглед на мнение
          Човека му иска 6000 лв в мобилето,
          отивай и my слагай на предния капак 4500 и си прибирай колочката - ако те кефи разбира се.
          По добра цена за ЗИМ или ЗИС в това състояние едва ли ше намериш.
          Двигател може да му сложиш всякъкъв. Пише че документите са оправими.
          P.С.
          Вчера купувах количка за дъщеря ми -1000 лв.
          Един керлив дървен гардероб от ПД4 струва пак толкоз.
          Можеш ли да сравниш какво получаваш за парите си ?

Поздрави Калоян
          По принцип съм съгласен, не изключвам ЗИМ-овете като възможност, но само когато съм сигурен, че в БГ няма да намеря подходящ ЗИС, защото колегата е напълно прав за разликата между двете, която не се състои само в размерите им. За сравнение 110-ки са произведени около 2000 броя, а зимове над 21 000, което само по себе си говори за статуса на машините. Иначе наистина едва ли скоро ще изпадне нещо подобно на такава цена, та макар и без двигател. Все пак ще го разгледам при първа възможност.
          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 29-08-11, 13:49.

Коментар

Колеги, къде сте го гледали този ЗИС във Волуяк да отида да вида какво е положението с него и дали изобщо още е там? Къде по точно във Волуяк се намира въпросния пункт на двамата братя?

Коментар

Днес ходих до Волуяк. Наистина човекът има голям брой интересни коли, но беше малко мнителен и затова ми беше неудобно да направя снимки. Определено си струваше посещението. Каза ми, че е имал цели три ЗИС-а, но и трите са купени от латвийци преди време. Били му предложили добри пари и нямало как да откаже. Според него единият от тях е бил в доста добро състояние, а другите два са били за реставрация. В момента има доста редки модели от различни марки, някои от които каза, че са единствените в България. Според него в момента у нас няма повече от 5 ЗИС-а.

Коментар

Единият от ЗиС-овете се продаваше преди 7-8 години. Върти ми се нещо около 11 000 евро. И май точно във Волуяк, при Емо (вероятно с него си говорил).
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Намерих руски сайт, в който има ЗИМ-ове от 1000 евро до 170 000 евро, т.е. за всеки. Има и два ЗИС-а, но цената им е доста по-дебела. Който се интересува да пощрака малко, няма да съжалява. Има и ЗИЛ-ове и чайки
                  Иначе адреса със зададено търсене за зим е : http://all.auto.ru/list/?category_id...=1&client_id=0

Коментар

Здравейте уважаеми колеги
                    Аз съм горепосоченият собственик на ЗИМ-а на околовръстното до Чипита / този който не познава парите / по думите на участник от форума. Казвате че цената била високо - искам да разбера спрямо какво е висока и колко ЗИМ-а се продават , та някой определя цената ? В руски и украйнски сайтове най-скапания ЗИМ е по-скъп от моят ! И ако някой желае такава кола да отиде до там и да си купи !
                    Във връзка с всички тия набедени разбирачи и автофенове на руски класики реших да го сваля от продажба и да си го направя за собствено удоволетворение !!!!!!
                    Вече не се продава !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от зим Преглед на мнение
                      Аз съм горепосоченият собственик на ЗИМ-а на околовръстното до Чипита / този който не познава парите / по думите на участник от форума. Казвате че цената била високо - искам да разбера спрямо какво е висока и колко ЗИМ-а се продават , та някой определя цената ? В руски и украйнски сайтове най-скапания ЗИМ е по-скъп от моят ! И ако някой желае такава кола да отиде до там и да си купи !
                      Във връзка с всички тия набедени разбирачи и автофенове на руски класики реших да го сваля от продажба и да си го направя за собствено удоволетворение !!!!!!
                      Цената се определя от търсенето и предлагането. Сега, като си го направиш за собствено удоволствие и вкараш в него няколко десетки хиляди лева ще разбереш, какво съм имал впредвид. А ти с Русия и Украйна не се сравнявай! Нито сме им на милиардерите, нито на бройката на същите...
                      А за сравнение може да погледнеш по американските сайтове, КАКВИ ретро автомобили, в КАКВО СЪСТОЯНИЕ и за КАКВИ пари се продават.
                      Последно редактирано от Георги Василев; 16-09-11, 16:04.
                      Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Ч-ш-ш-ш-ш-ш нещата няма смисъл да ги правиш напук и на инат, ПОВЯРВАЙ МИ. Ако си искал да си го правиш , да го беше направил досега, а не да гние.В крайна сметка ЗИС-а се обсъжда защото има някой желаещ да го възстанови,но ти си решил да забогатееш едва ли не покрай продажбата му.

Коментар

Банална и повтаряна истина е, че цената на такива неща е тази, при която се осъществи сделка м-у продавача и потенциален купувач. Тия неща нямат точна цена. Дори и цените в каталозите на нумизмати и филателисти са условни и ориентировъчни.
                          Подобен ЗИМ 95та ми се предлагаше за около 3000лв., беше в някоя от преките на бул. Бъкстон. Може някой и от вас да го е знаел. Тогава собственика му имаше мераци да му скъсява колонките и да го прави като колата на ZZTop.
                          Понякога такива коли и подарък да ти се дават пак е много, защото след това каво те чака... С това не искам да засегна продавача на ЗИМа. Негово право си е да определи цената която да обяви за продан и тази на която да го даде. Но е почти сигурно, че тръгне ли да го оправя, после едва ли ще успее да си върне разходите, а за вложеното време ако го прави сам, дори и да не си пмисля. Предпоагам, че и други минали по този път ще ме подкрепят.

Коментар

Здравей колега,
                            радвам се, че си решил да запазиш и реставрираш автомобила. От както се интересувам от ЗИС-а ми прави впечатление, че много от оцелелите автомобили от този клас са продадени на чужденци и са напуснали пределите на страната, което вероятно щеше да се случи и с твоята. Да притежаваш такава кола е богатство ( нямам предвид в материален смисъл) и е хубаво, че имаш желание да я върнеш към живот. А и тя по-млада няма да стане и бройката им постоянно намалява. Желая ти успех в начинанието и според мен си взел правилното решение.
                            Поздрави.

Коментар

Много добро решение си взел!
                              А хич да не ти пука от коментарите на "кибиците". Те обикновено смятат собствения си труд като златен, а не си дават сметка, че все пак, за да го полагат (по един ретро автомобил) - то би трябвало поне да да разполагат с него. Все им се ще да го придобият на цената на старо желязо, от което "на кило", в един апартамент има повече само като радиатори (например).
                              Има една вероятност, ако това ти е първият автомобил и си решил да го възстановяваш само защото си афектиран от подобни "специалисти по парите" - да се откажеш и - това бъде поредният уникален ретроавтомобил, поел своя път извън нашата страна.
                              Успех!

п п Иначе приказките за търсенето и предлагането си важат по принцип и универсално, но не в измекярска среда...
                              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Бих искал да кореспондирам с реални хора , които имат реални ретро автомобили ! И според мен за да си в този сайт трябва да имаш такава кола и да споделяш опит , а не да казваш какво има в американските сайтове и колко ще забогатеем от продажбата / за някой ако 6500 са много пари наистина го съжалявам /.
                                Аз вече имам 2 ретро автомобила и вече е въпрос на средства .
                                Нищо не става с само добро желание.
                                А относно кибиците .....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Днес.

Зареждам...
                                X