Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Смешник - сигурно са спаднали продажбите на разните сувенири маркирани (брандирани ) с инициалите му, та са намерили за уместно да ги популяризират отново.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ако бозите с Грилс са реалити, филмчето със заека е документално....

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Туй "Discovery" все повече започна да ме дразни,с предавания като на тоя смешник или ония мазния с беконите!Какви хубави предавания имаше а сега е пълна боза,почти съм се отказал да го гледам.Явно за Хамериканците тези "сапунки" са безкрайно интересни!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
          ...Явно за Хамериканците тези "сапунки" са безкрайно интересни!
          Все някой ден ще разберете че Дисковъри не е правен за Хамериканците, или поне - не само за тях
          Дисковъри е търговски канал с търговски изисквания.

Пусто до тогава истинските читави американски канали като PBS може вече да не са безплатни и на свободен интернет достъп. Карма...
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            Все някой ден ще разберете че Дисковъри не е правен за Хамериканците, или поне - не само за тях
            Дисковъри е търговски канал с търговски изисквания.
            Навярно си прав,ма този канал вече е безинтересен за мен а и както гледам за много други.Е,търговията и парите развалиха канала,стана боза!Лично мое мнение не ангажирам никого с него!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Навярно си прав,ма този канал вече е безинтересен за мен а и както гледам за много други.Е,търговията и парите развалиха канала,стана боза!Лично мое мнение не ангажирам никого с него!
              Не. Просто си го надраснал.

Каналът си е хубав, разполага с великолепни технически екипи които ти дават достъп до кадри които другаде трудно ще видиш. Просто като подминеш документалното останалото е боза, но им трябва за да си плащат хубавите кадри на Южния полюс примерно. Ако цената за удоволствието да гледам пингвини как шляпат белот под син лед е от време на време да търпя някакъв дебил как си прави коктейл от койотски мъде щото видиш ли няма друго за ядене - ще го изтърпя. Тоест - ще изтърпя протягането към дистанционното

Не си прави илюзията че това е канал за американци. Това е канал който се старае да покрие максимален брой зрители.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Дискавъри беше последната причина да гледам тв.Обаче като юнаците от "Маями Инк"(татуиривки в Маями) се натовариха на един самолет и отидоха на "леля си на пусито" да рисуват на Пол Старши два помияра на гърба,просто не издържах.Вече няколко години телевизия-НЕ.
                "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                Mark Twain
                СтоЕнчA

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Не. Просто си го надраснал.

Не си прави илюзията че това е канал за американци. Това е канал който се старае да покрие максимален брой зрители.
                  Боже би съм го надраснал.Но с количеството нещо ми се губи качеството,другото което прекалено много ме дразни е рекламите през 15минути,които са едни и същи!И за документалното също си много прав!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Преобладаващо си е така

Коментар

• От: Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Изтрих го този канал след загледах някакво предаване от сорта "Разфасовай ми колата".
                      Някакъв обикаляше с скоростна кутия от рейндж и се молеше да му я купът, а другия търсеше някакъв тип в Африка, да му "пласирал" двата носача

За сметка на това пък от Травел ченъл със ритници ме отлепят.
                      Ядене и пътувания, как да не се залепиш

Коментар

Новината ,че ще гледаме пак Беар е супер !
                        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                          Новината ,че ще гледаме пак Беар е супер !
                          Определено!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Вие май гледате и четете каквото ви отърва..?!!

Ма на Gerber неговото име пише!? А иначе току що научих как се точи нож пък!
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Истината е, че от както разделиха Discovery-тата на няколко истината е в другите - Discovery Science(където човек редовно може да гледа най-различни предавания за технологии, космос, научни изследвания и прочее), по Discovery World пък например една нощ гледах за най-странните концепти появявали се в автомобилния свят. Нещо наистина интересно, което си заслужаваше кисенето по нощите.
                              Предаванията тип 'реалити', които се излъчват масово по 'стандартното' Discovery и TLC не знам кой ги гледа.

Колкото до Беар, има интересни неща, от които може да се вземе нещо полезно, има и комични такива, които са абсурдни. Въпрос на гледна точка или с други думи - има за всекиго по нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнение
                                Предаванията тип 'реалити', които се излъчват масово по 'стандартното' Discovery и TLC не знам кой ги гледа.
                                А, жена ми ги гледа с удоволствие.

А за бат'Беър - наскоро Рей Миърс беше дал едно интересно интервю за социалната отговорност при правенето на подобни предавания.
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X