Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
    Между Коледа и Нова година (2010-та срещу 2011-та) даваха цели пет специални епизода - как се снима шоуто, та там гледах, а не мен малко ми трябва да видя (не толкова като оцеляващ, а като човек който се занимава със снимки на телевизионни шоута от 15 години)... След въпросните епизоди започнаха да обявяват и, че нещата в шоуто са инсценирани и т.н. Момчето е в перфектна физическа форма и има страхотно храносмилане - спор няма. Но шоуто му става само за хора които бъркат кварталната градинка с дивата природа...
    Компетентен както винаги !Ако е толкова лесно ,що не снима всеки ?
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
      Изкарахте ми акъла - помислих, че е умрял!
      И аз така... Пу, пу.
      Може да се окаже, че Дискавъри му спасяват живота пък? Някога "Ловецът на крокодили" също като него просто не знаеше кога да спре и се надена на шипа. Просто се чудя какво ги мотивира да правят тези щуротии?!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        И аз така... Пу, пу.
        Може да се окаже, че Дискавъри му спасяват живота пък? Някога "Ловецът на крокодили" също като него просто не знаеше кога да спре и се надена на шипа. Просто се чудя какво ги мотивира да правят тези щуротии?!
        Ами парите, колегаа..Представител, на еди коя си фирма, за аксесоари за отцеляване...Отделно реклами, заплата...От тук, от там се събират...
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          Компетентен както винаги !Ако е толкова лесно ,що не снима всеки ?
          Виж аз си имам мнение и не ти го налагам! Мога и да го обоснова даже с примери от самото шоу, но не мисля, че е необходимо. Всеки гледал шоуто се е смял поне веднъж или се хващал за главата! Виж има и истински работи по тази телевизия, като "Сам в пустошта", например, но там нещата са друга бира... Щом ти харесва на теб - нямам нищо против! Имаш си телевизор - гледай и харесвай каквото си искаш!

Коментар

На мен ми е антипатичен. Напомня ми на един познат от едно варненско село - гнъсен лигав мазнен селтик с леко педалско поведение.
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              ... Някога "Ловецът на крокодили" също като него просто не знаеше кога да спре и се надена на шипа. ..
              Да, и аз се сетих моментално за този случай .
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Виж аз си имам мнение и не ти го налагам! Мога и да го обоснова даже с примери от самото шоу, но не мисля, че е необходимо. Всеки гледал шоуто се е смял поне веднъж или се хващал за главата! Виж има и истински работи по тази телевизия, като "Сам в пустошта", например, но там нещата са друга бира... Щом ти харесва на теб - нямам нищо против! Имаш си телевизор - гледай и харесвай каквото си искаш!
                На мен ще ми е интересно да дадеш примери.

ПП: Ловеца на крокодили, със или без шоуто, никой не може да каже колко дълго е щял да живее. С прекалено много опасности си имат работа такива, и все някога късмета им изневерява. За щастие не винаги с летален изход.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от O.K Преглед на мнение
                  Напълно те подкрепям, въпреки че и Козец има право. На мен лично винаги ми е било интересно да гледам тази поредица и всички подобни от този тип. За жалост вече няма.
                  п.п препоръчвам ви съвсем истинско оцеляване ако ви се гледа намерете, мисля че са няколко филма "Пеша по река Амазонка". Е много впечатлен останах!
                  Пеша по река Амазонка е доста добро предаване с бившия военен, който премина доста километри, мисля че в zamunda.net го има филм!
                  А колкото за Беър Грилс, когато съм имал възможността съм го гледал и следял с интерес! Но кое ме ядоса?...
                  Ядоса ме това че беше на един остров, където не знам как се озова като се спасяваше от някоя планина, както и да е, изнервих се на това че намери лодка на брега и се спаси... Ами ако я нямаше лодката! Какво правим....жалко.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    На мен ще ми е интересно да дадеш примери.
                    Ами например в Аляска си счупи щеките на ските и си направи пикел от тях и се спусна по задник, по стръмен снежен склон чието подножие бе скрито от мъгла (видимост около 20-30 метра). Съответно импровизирания пикел не го забави кой знае колко и разви скорост, която би го убила, ако имаше скали в мъглата или в подножието на склона където услужливо имаше пряспа! Самата идея да се спуснеш по този начин е самоубийствена, камоли в непозната местност и при намалена видимост!

Върви момчето по коритото на една река и стига до пещера в която реката изчезва! Вместо да посъветва зрителите си да заобиколят или да се върнат, момчето си спрята на бързо една факла от сухи увивни растения и ни казва, че най добре е да преминем през пещерата, защото водата щом влизала, значи и излизала! Добре ама не щеш ли галерията стана толкова тясна и ниска, че вече трябваше да се плува под вода, за да се продължи напред! Вместо да се върне нашето момче, взе че се върза с едно въже направено от лиана и тръгна да плува под планината (въжето даже се скъса)...

Да давам ли още примери..?!

Коментар

Не сме на гладиаторски борби все-пак...
                      На мен ми харесваха сериите, ще ми липсват, макар, че Дискавърито ще ни ги преповтаря още поне 2-3 години. Дотогава ще се намери някой друг "оцеляващ", след време и него ще го обсъдим подобаващо...
                      Да сме живи и здрави!
                      А "Двойно оцеляване" пък, на мен нещо не ми харесва. Много по-изкуствено ми е.

Коментар

Шоу, ама става за гледане. Реалното оцеляване, пак върви по Дискавъри, но в друго предаване - "останах жив" или нещо от този сорт, предаване по истински случаи. Там директно можете да видите, какво става и след 3 денонощия из Амазонка, подути до неузнаваемост, и обхванати от всевъзможни инфекции, бактерии и насекоми, и след няколко денонощия в планина и наистина всичко, което ви показва, че оцеляването, не е толкова лесно.
                        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

И аз така казвам - шоу! Ей тука съм пуснал една темичка за истинско оцеляване, ама гледам няма много мераклии! Всички искат да оцеляват с пълна раничка и топла течаща вода...

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=141604

Коментар

И аз така казвам - шоу! Ей тука съм пуснал една темичка за истинско оцеляване, ама гледам няма много мераклии! Всички искат да оцеляват с пълна раничка и топла течаща вода...

Марто, я по-спри малко...... Нали не очакваш коллегите от страната да дойдат да мерят пишките за нечий кеф у столицата..... А и истинско оцеляване..... Я почнете от нещо по-леко.... Един лек поход. От 50-80 километра......
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Поздравения за инициативата, Марто

Единствено бих обърнала внимание на това, че както ти сам спомена , не всички са нинджи и не всички имат потребност от това да отидат някъде , за да "оцеляват" там. Това не ги прави нито по-лоши, нито по-добри, просто различни Пък нали сме толерантни тук - все събрани от кол и въже, с различна подготовка и различни възгледи Поздрави и с най-добри чувства !
                              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Не мога да разбера що се вързвате?

Това е преди всичко телевизионно предаване, което има за цел най напред да осигури печалба за собственика на телевизията. А тя се осигурява чрез зрителски интерес. А той-чрез зрелищни неща като ядене на насекоми(които въобще не са толкова опасни и вредни колкото ни е втълпено) и спускане по водопади.

Този босия е още по-смешен от Беър, а май напоследък има още някакъв сериал за "оцеляване". Просто в момента модата е такава. допреди няколко години беше модата на правенето на машини от скрап, ама тя се изроди и залезе. И с оцеляването ще е така-докато се гледа-ще има и "експерти" коио да ни казват как да оТцелеем.

Но нали знаете-каквото и да говорят-винаги става въпрос за пари.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X