Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Discovery каза "Сбогом, Беър Грилс"

Естествено, че всичко е заради парите. Кога най-сетне ще се откажете от светлите комунистически утопии. Кефа си е кеф, но като започнеш да изкарваш и пари докато си го правиш, става е още по-голям кеф.
    И да не намесваме китовете, защото там единствените, които не са отишли заради кинтите са няколкото пъпчиви тийнеджъри с единствената цел да забият в последствие с историите си някоя мацка у дома и "девойките", които пък искат да се хвалят на приятелките си, че са им отнели девствеността на кораб сред айсбергите.
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Съжалявам за това предаване. А и Дискавъри напоследък много наблегнаха на рекламите. Ще го гледам по друга телевизия - едва ли ще му е проблем да се прехвърли другаде.

Коментар

Мисля, че ядеше тестисите от козел за пари, защото потребителите обичат гадости..
        Но показа как се пали огън в дъжд, като отрежеш парче от тока на обувката си, както и куп страхотни съвети!

И най-вече наистина, както каза green, силата на духа!
        Да не се изпада в паника!
        Въпреки, че потребителите най-много да заседнат в асансьора или да спукат гума...

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
          Естествено, че всичко е заради парите. Кога най-сетне ще се откажете от светлите комунистически утопии. Кефа си е кеф, но като започнеш да изкарваш и пари докато си го правиш, става е още по-голям кеф.
          И да не намесваме китовете, защото там единствените, които не са отишли заради кинтите са няколкото пъпчиви тийнеджъри с единствената цел да забият в последствие с историите си някоя мацка у дома и "девойките", които пък искат да се хвалят на приятелките си, че са им отнели девствеността на кораб сред айсбергите.

Колко ли кинти е взел за това...а след като е имал качествата да го направи на 23 значи все пак струва нещо тоя позьор.

http://www.youtube.com/watch?v=y2cEpLszzBI

Или това. Смешника е оставил екипа на земята след като са нагласили декорите.За този опит е гушнал поне 1000лв.сребролюбеца.За колко ли кинти някой от вас ще го направи същото.Кажете цена

http://www.youtube.com/watch?v=80l1jstxcZA
          Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 17-03-12, 22:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнение
            поръчкова журналистика..
            Много добре казано!
            YAMAHA WR450F

Коментар

за мене е изключителен човек,и никой не може да ме убеди в противното.Жалко че хората като него в нашия свят стават все по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                Колко ли кинти е взел за това...а след като е имал качествата да го направи на 23 значи все пак струва нещо тоя позьор.

http://www.youtube.com/watch?v=y2cEpLszzBI

Или това. Смешника е оставил екипа на земята след като са нагласили декорите.За този опит е гушнал поне 1000лв.сребролюбеца.За колко ли кинти някой от вас ще го направи същото.Кажете цена

http://www.youtube.com/watch?v=80l1jstxcZA
                Ако не греша най-младия човек изкачил Еверест беше само на 13 години. При тези данни можем спокойно да го очакваме в Дискавъри след някоя друга година, нали.

В глобален аспект светът се "върти" около две неща. Едното от тях е парите. В телевизията се появява и трето наречено рейтинг. Парите купуват рейтинг. Рейтингът носи пари. Третото няма да го коментирам - на всички е ясно.

И понеже в горното мнение има цитирани мои думи - ще си кажа цената. Случайно преди време съм се занимавал с парапланеризъм, в добра физическа форма съм, имам да ползвам отпуска, така че ако ми осигурите оборудване и финансиране съм навит да повторя полета на Беар само и единствено, за да си кача рейтинга ...

Коментар

Няма проблеми но като за начало намери си спонсори качи Еверест. Да разберат всички че те бива и след това може да ти съберем пари и обурудване за проба на полета.Таман вече ще си с доказан а не кух рейтинг..кой знае може пък и некой лев да вземеш от това.То всеки иска веднага да лети на високото и ако може безплатно но все от някъде първо трябва да се тръгне.Имам предвид че парите и рейтинга са следствие а не причина.Не че не може да са и първа причина но в 99% от пробите се пада лошо и само веднъж.

Коментар

Нямам интерес към катеренето на баири, нито към създаването на кумири ( я даже излезе рима ).

Коментар

Човек в страхотна форма с много дубъли във всеки епизод. В крайна сметка му се възхищавам само на формата и на една-две идеи. Повечето му съвети са доста наивни и няма никакъв вариант да действат. Все пак в момента говорим за един артист, преди всичко. Повечето приоми, места, съвети и тн... са дело на сценаристите, а не негови, или поне така трябва да бъде. За мен спането в изгнила камила, пиенето на изтискани жлези от някакъв леш, носенето на пикня в змийска кожа и тн... са направени за сеир на дебелите американци. Това съм почти 100%, че първо никой не би го направил, второ би умрял на втория ден от 1001 болести. Самите сценаристи дават това, което се харесва на мазния американец. Като цяло никога не е ставало въпрос, че това го прави сам, даже има и доста епизоди за това как е направено предаването. И там е малко плоско. Но това е положението. Самият Грилс, обаче е за уважение, просто е в добра форма, личи си, че е атлет, а не някакъв супермен. Аз, лично, съм пробвал няколко негови приоми и освен мазоли по пръстите, друго не направих. Паленето с огниво... В най-сухото време неможах да запаля мъх в продължение на 30 минути, той запали някакъв мъх в мангрова гора, докато валеше дъжд, от първия път. И още доста неща свързани с огъня не са така, както са на филма, но както написах това не е негов проблем, просто такава е аудиторията, на която разчита дискавъри и няма как. Жалко, ще ми липсва убийството с дърво на дрогиран заек, паленето на огън във вода, пускането по заледен склон с над 30 километра в непрогледна мъгла, както и редовното намиране на умрял току що дивеч. Апропо, това и в едно българско риалити се случи, когато нещеш ли в нищото се намери умряла коза, на някакъв остров май, Сървайвър беше. Но пък съм сигурен, че скоро ще го гледаме по друга програма, американската затлъстяла нация е жадна за такива предавания, а той е супермен в техните очи, такава стока не се оставя да вкисне
                      ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

А да си чувал за сос от съдържанието на стомаха на току що заклано прасе? Било много хранително и супер пикантерия. Написано е в ръководство по оцеляване на SAS. Дебелите американци това ли вечерят?
                        Only after the last tree has been cut down,
                        Only after the last river has been poisoned,
                        Only after the last fish has been caught,
                        Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                          А да си чувал за сос от съдържанието на стомаха на току що заклано прасе? Било много хранително и супер пикантерия. Написано е в ръководство по оцеляване на SAS. Дебелите американци това ли вечерят?
                          Има ли значение дали съм го чувал, като няма да го ям! Щом ти звучи толкова хранително и пикантерийно - пробвай го, но, когато имаш на лице токущо заклано прасе съм абсолютно сигурен, че няма да му ядеш лайната. Просто не виждам никаква логика. Иначе всеки си има мнение, както и аз, ако съм в някаква грешка, моля да бъда извинен Иначе дебелите американци честно казано нямам идея какво вечерят, важното е аз да не ям фекалии от "току що заклано прасе", при положение, че прасето е налице
                          ТКЗС за цял живот

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80

Коментар

Аз пък реших, че си голям познавач на дебелите и мазни американци.
                            Only after the last tree has been cut down,
                            Only after the last river has been poisoned,
                            Only after the last fish has been caught,
                            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от blackfirefly Преглед на мнение
                              Аз пък реших, че си голям познавач на дебелите и мазни американци.
                              Друго имах предвид - не какво ядат, а че искат сеир и зрелища. Пак подчертавам, че Грилс ми харесва, но сериите малко ме притесняваха от време на време
                              ТКЗС за цял живот

Коментар

туп-туп-туп (прахоляка)
                                Я кой ще се връща

от ада
                                Сигурно ще яде камъни и ще пие лава
                                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X