Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съфорумничка обучава професионалист.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Съфорумничка обучава професионалист.

Maxxx, няма да се метне на гората я...

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      .... Близнака е в беда .....
      Ба, в беда е! Прави стойки и чалъми сега, да не му завидят останалите
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
        Maxxx, няма да се метне на гората я...
        Стига инсинуации,прилича на майка си-аз квот можах направих,та с мокър поглед след 20 и кусур години ми купиха жипка за Тимуровското ми бъхтене...
        А в кратце-умно е малкото,явно което е гледала и ПИТАЛА докато е с мен в камиони,коли и джипа,поне фифти и е влязло в накъдрената главица.Лошо няма,дай Боже повече такива деца.Грам не съм я делял никога от всички нейни връстници-по мои сметки направих необходимото да израстне различна от това,което не одобрявам...за ужас на майка и,ама то къща без пушек не може,особено когато на дърти години видиш,че не е било залудо.......оставаш удовлетворен.
        Голяма е вече-карт бланш,ако пита някой майка и сигурно и децата и ще гледа,готви,може и при зетя да я отмени,да не баталясва-Булки,нема оправия...............

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Ба, в беда е! Прави стойки и чалъми сега, да не му завидят останалите
          За какво да му завидят? Аз ако съм на Zorka сега ще си го търсим като наследство, до дупка. Качвам се после на Черока у му стопявам лагетите, пръскам му скоростната, паля му съединителя, изкарвам буталата през предния капак... Сещате се. Трябвало му пилот, ей сега се натресе. Предупреждавах снощи аз ама.... Давай Зорке! Искам снимки! /това да звучи познато хахахах /
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Давайте колеги да събираме пари за цимент. На Стария и на Макса оградите ще имат нужда от подмазване. Доста ще ги препикават.
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
              Давайте колеги да събираме пари за цимент. На Стария и на Макса оградите ще имат нужда от подмазване. Доста ще ги препикават.
              Ако може за мен две торби горница,че трябва да правя кочина и за зетя-малкия пожар ако го емне да има къде да се дематериализира.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Ако може за мен две торби горница,че трябва да правя кочина и за зетя-малкия пожар ако го емне да има къде да се дематериализира.
                Ей разбойник за тебе има а за мене нема и я з сакам да правим кочина и све у реду
                К мирной жизни не пригоден.
                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Верно ли е добре,Коле........?
                  Да ти имам оптимизма,щото аз р'иш ще я пращам колет при жрицата на Тамбукту....,"когато му дойде времето".
                  Симбиоза,братле-сички са у папура,тва поне като се земе с някой момък като и писне да играе булка,може да обърне на лебедка...или да му вкара практически познания,аджеба носа му колко литра пролетен дъждец може да събере...пък ако нещо с децата/?/,верно ще му отпори гьона.
                  ...на мама душичката...
                  Ми той съпругът да се оправя
                  Като я видях онзи ден, не ми се ще аз да съм и насреща.
                  Моята си ми е предостатъчна.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

• Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Ей разбойник за тебе има а за мене нема и я з сакам да правим кочина и све у реду
                    Таквиз да ги немаме-ти вече си сдал челядта-аз тепърва имам да трепя/ърч,съветвам со кротце..../.

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    Ми той съпругът да се оправя
                    Като я видях онзи ден, не ми се ще аз да съм и насреща.
                    Моята си ми е предостатъчна.
                    Коле,и моята биля ми иде ташкън-гледам поне пласмент да избруся нейде-демек убавица сме творили и си търсим красиви камикадзета с богати и умни баби........
                    Последно редактирано от cveti; 24-02-09, 16:43.

Коментар

Стига инсинуации,прилича на майка си-аз квот можах направих,та с мокър поглед след 20 и кусур години ми купиха жипка за Тимуровското ми бъхтене...
                      А в кратце-умно е малкото,явно което е гледала и ПИТАЛА докато е с мен в камиони,коли и джипа,поне фифти и е влязло в накъдрената главица.Лошо няма,дай Боже повече такива деца.Грам не съм я делял никога от всички нейни връстници-по мои сметки направих необходимото да израстне различна от това,което не одобрявам...за ужас на майка и,ама то къща без пушек не може,особено когато на дърти години видиш,че не е било залудо.......оставаш удовлетворен.
                      Голяма е вече-карт бланш,ако пита някой майка и сигурно и децата и ще гледа,готви,може и при зетя да я отмени,да не баталясва-Булки,нема оправия...............

А добър вечер..

Глей са стига се хвали че обикновенно на Грация и Мощи Денонощи татковците много се хвалят с щерките на трасето докато бръмчът джипките..лошо няма.
                      Но да ги видиш вечерта същите джипки си стоят на паркинга кални и тихи а татковците бръмчът замислени по етажите на хотела Те си знаят състезанието продължава.Само дето никой не брои обиколките.
                      След няколко часа са доволно почерпени в механата но винаги сядат така с поглед към вратата. 1h-2h-3h-4h-5h-6h това не са скорости така бавно минават часовете след края на официалното състезание.

Накрая естествено се отказват.А сутрин някой от джипарите пропускат закуската много ножове има по масите.
                      Лично аз предпочитам момче някак си ще мога да понеса някой ако го бошонира.Поне се вижда калпазаните какво са му причинили.

От тук нататък за навигаторите и пилотите само на лични.Че ония стар коцкар Жоро само се чуди как да прилапа още някоя състезателка за крейзитата.Все не му стигат.

Естествено че първо ще има като в цял свят пилотски тестове вие как я мислите тая работа
                      Карачки на 4х4 много джипки и спонсори обаче няма доволно.

Пожелавам ви да са ви живи и здрави щерките.Добре ги гледайте хубави да пораснат.

Коментар

Т'ва със спонсорите си е чиста истина, мъка голяма е.
                        Ма аз в момента имам един мотор дето няма да ми трябвя скоро, та си викам.
                        В нашият клуб нямаме дамско присъствие а шампионата чука на вратата.
                        Та ако МАХХХ иска, да идва да стискаме ръцете и да започваме с тренировките.
                        Голяма мечта ми е да имаме нещо младо и Убаво в клуба, че ....от към МОЩ го докарваме, но откъм ГРАЦИЯ не
                        Пък и от към спонсори при нас е по лекичко...по йофТинко е.

П.П. Това го казвам като секретар на MG Racing, да не си помислите нещо.

Коментар

Първоначално публикуван от rova Преглед на мнение
                          И вече 17 минути тишина,кеф.
                          Само шум от капки по пода.....
                          Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Ти ,ме умря.
                            Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                            "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                            "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                              А добър вечер..

Глей са стига се хвали че обикновенно на Грация и Мощи Денонощи татковците много се хвалят с щерките на трасето докато бръмчът джипките..лошо няма.
                              Но да ги видиш вечерта същите джипки си стоят на паркинга кални и тихи а татковците бръмчът замислени по етажите на хотела Те си знаят състезанието продължава.Само дето никой не брои обиколките.
                              След няколко часа са доволно почерпени в механата но винаги сядат така с поглед към вратата. 1h-2h-3h-4h-5h-6h това не са скорости така бавно минават часовете след края на официалното състезание.

Накрая естествено се отказват.А сутрин някой от джипарите пропускат закуската много ножове има по масите.
                              Лично аз предпочитам момче някак си ще мога да понеса някой ако го бошонира.Поне се вижда калпазаните какво са му причинили.

От тук нататък за навигаторите и пилотите само на лични.Че ония стар коцкар Жоро само се чуди как да прилапа още някоя състезателка за крейзитата.Все не му стигат.

Естествено че първо ще има като в цял свят пилотски тестове вие как я мислите тая работа
                              Карачки на 4х4 много джипки и спонсори обаче няма доволно.

Пожелавам ви да са ви живи и здрави щерките.Добре ги гледайте хубави да пораснат.
                              Акъла си мислА е едната част на медаля,биологията друга и там мърдане нема,па и мажкото парче от планетата зъби не вадим/често/.
                              Ти гледам още не си в официалния отбор-като влезеш в бокса,каквото ти изтресат,такова ще тунинговаш-момче,момиче-Божа работа дали ти е стигнал матриала за п.шка.
                              Тогава се сещаш за Соломон/или някой негов братчет/дето е рекъл:
                              -По-добре е@на и доволна 12 да е дОма,отколкото бит и пиян в 2.
                              Пък за мое спокойствие мисла да я пратя при вас с майка и-белким след меаната някой повлече и нея.
                              Чинел,нема стане мурафета.Да даваш акъл на тъпан с газка добре,ама на две търкалета у киреча...
                              ...викаш бюджета и тъй тънък,що ти требе фалит само заради единия асортимент в отбора...Това последното ти го казвам на уше,да си го знаеш само ти.Официално немам против-то си е пълнолетно и зайде,както спастрите зарзавата-така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X