Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съфорумничка обучава професионалист.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съфорумничка обучава професионалист.

Вчера имах удоволствието да пътувам с 20-годишна съфорумничка, в продължение на няколкостотин километра...

Пътната обстановка в северна България си беше определено зимна, с елементи на бедствено положение. В един момент, по второстепен път от т.н. републиканска пътна мрежа, застгнахме камион-цистерна с надпис отзад "Сурово мляко". Пътят беше частично разчистен, колкото да мине един автомобил, а наклонът в рамките на 10-12 градуса. Камионът стоеше на място, а задните гуми се въртяха на място, изровили вече уплътнения върху настилката сняг и достигнали заледената част на асфалта. Докато стоях и се чудех на "уменията" на шофьора, моята спътничка изхвърча от джипа, изтича до камиона и безцеремонно отвори вратата на шофьора. Толкова бях изненадан, че дори не се сетих за фотоапарата, който стоеше до дясната ми ръка. Нашата съфорумничка разпалено обясняваше нещо на професионалния шофьор, после се отдръпна и застана с ръце на кръста, да гледа как ще се изпълнят указанията и. Камионът даде леко назад, колкото гумите му да стъпят върху утъпкания сняг, после потегли плавно и успешно премина петното със заледена повърхност...

Млада госпожице, уважаема съфорумничке, мъжко момиче не Ви правят думите, които изрекохте по адрес на некъдърния шофьор, нито думите по адрес на оня работник от пътното, който почистваше снега в завой без видимост. Те биха подхождали повече в устата на докер, или хамалин... Мъжко момиче Ви прави реакцията, след пируетите, акселите и други фигури, които изпълних неволно с джипа, при успешния опит да запазя живота на работника от пътното. След приключване на представянето ми във фигурното пързаляне, чийто ефектен завършек беше забиване в дълбоката пряспа, Вие се държахте така, сякаш съм спрял на бензиностанцията да си купим дъвка. Повярвайте ми, доста мъже на Ваше място, щяха да седят на намокрената от тях самите седалка.
    Последно редактирано от giorgio; 22-02-09, 19:32.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

До: Съфорумничка обучава професионалист.

Там ли откъртихте предната броня
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Като се запознах с нея си казах, че е някоя бойна дама - така и се оказа.
      Браво!

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Вчера имах удоволствието да пътувам с 20-годишна съфорумничка, в продължение на няколкостотин километра...
        .....
        Това което искам да напиша, веднага ще го изтрият...
        Джорджо, сега разбрах защо си закъснял за срещата..
        Ако все пак има някакви снимки можеш да ми ги пратиш на ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          Я па тоя...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Ей воайор
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

В тая тема има потенциал.

Чакайте така да си прьжна едни картофки и да си отворя една бира,това ще е готино
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Айде и аз да се присейдиня..мъжко момиче е наистина считано по твойте думи но няма ли да се появи тук в форума да и кажем по едно евала
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Скромноста краси човека..............

Да не е грозно момичето,че не се появява?
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Скромноста краси човека..............

... айде сега стига с тез глупости,кой колко бил красив или не или пък кой какво ял и пил тука нещо започва да прилича на форум за капризи а не за офроуд.Човека обяснява че момичето много го е изкефило щот се е представилa на ниво а ти сега...

ПП. Извинете за спама !
                    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Маке..........оправдава се само за закьснението си.Снимки или не се е случило

И чакай да спирам,че giorgio пак ше ми зашие някое нарушение за чоплене на семки из форума.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Като разбрах ситуацията при която се е наложило, оклоняване на Джипа от пътното платно, заради човек върху пътя, в завой, без видимост, бих казал това си е направо опит за убийство на пътуващите.
                        Понеже съм въртял " Тигани " в подобна ситуация, знам колко продължителен тремор и ръкотръс носи подобно изживяване.
                        Така че похвалата за Зорка си е съвсем удачна.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Даже обратно...
                          Маке..........оправдава се само за закьснението си.Снимки или не се е случило
                          Наистина закъсняваше, даже ни беше трудно да го следваме, няма да кажа с колко караше...

Коментар

Той, Джорджо се опита да скрие за общественността името на дамата, ама не го оставихте на мира ей... Всичко си изпяхте доброволно

Аз се радвам за теб Джорджо. Ние пък пътувахме с две дами по посока Сандански и обратно и въпреки, че бяхме с нов X5 поради създаващата се постоянно паника в автомобила, почти нмаше автомобил, който да не и изпревари и при най-малките прояви на заснеженост по пътя... Та... Завиждам ти благородно. При нас беше другата крайност

Коментар

Сига си ревал за бронята ....
                              Крайно време беше да я смениш с истинска .. плюс лебедка на нея ...

А Зори си я знаеме, че е готина ..
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X