Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съфорумничка обучава професионалист.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съфорумничка обучава професионалист.

Дами и господа, пуснах тази тема, за да се гордеете с кадрите на форума, но явно останах неразбран... Заглавието и първата част от темата, съвсем ясно обесняват ситуацията, а втората част е лично обръщение към младата дама, защото тя, като повечето младежи слуша, но не чува... Явно писаното има по-голям ефект от казаното. Няколко минути, след като пуснах темата, тя ми звънна, за да ми обещае, че ще чете всяка сутрин препоръките към нея, докато се откаже от кофтия си навик...

Петре, това с бартера, за бронята не го схванах съвсем... Понеже съм ти приятел, ще те светна, че такова девойче на броня не кълве... виж там, ако можете, с брат ти, да прежалите Черокито... Пък и сте лични ергени, зер много хора се каним да тропаме на сватбите ви... Не се коси, че си навигатор, тя има пилотски амбиции. Има много да учи, ама пък хъс, дал и Господ в изобилие...

Петре, не само, че сме пили биричка, ами и брат ти ме уреди с готини гуми, та ще ти кажа само на теб, на ухо: Разгледай темата за село Мечка, там ще я видиш по снимките, опъва колани, бута джипки... те такива не са много, ще я познаеш лесно...

За воайорите ще намекна, че е около 1.70, може и малко отгоре, а я има, я не, 50-ина кила...

Мамка му, аз ли не го написах правилно, или вие не ме разбрахте? Колко момичета познавате, които дават правилните съвети на професионални шофьори, в екстремни ситуации?
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Виж ся, всичко тръгна от мен и само за протокола, разбрах те много правилно.
      Но форумът нещо беше взел кофти посока с това село Мечка и аз просто напипах един "светъл лъч" в твойте думи и реших малко да се пошегувам.
      И макар и да сме в голямата си част мъжки форум то за 80 поста в тая тема нито един не е нарушил добрият тон.
      За девойката/момичето тя също се включи снощи но си изтри поста и не знам защо.
      Моите уважения за смелоста и куража към нея, не я познавам но се гордея, че е част от този форум.

П.П. И накрая, абе Джорджо защо все вие с джипките намазвате а ние с моторите......

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        ...И накрая, абе Джорджо защо все вие с джипките намазвате а ние с моторите......
        Иване, пак не си в час...
        Не ние с джипките, а вие с моторите!
        Май само ти не си разбрал, че си търся мотор...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          ...... П.П. И накрая, абе Джорджо защо все вие с джипките намазвате а ние с моторите......
          Ми, Чинела, ти си отговори сам на въпроса - изводът се налага от самосебе си - купете си и жипки (и бира, чадо, и бирааа )

А, то и джипарите взели да се ориентират към мотори пък...

П.П. Наистина, аз поне не познавам младо момиче, способно да даде добър и работещ съвет на стар "шофиор".
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=15313
            E ли това момата Хвала!

giorgio

Няколко пъти ти прочетох поста,в началото на темата, и все ми се струваше,че с някаква ирония говориш за момичето...
            4-ри страници по късно разбрах, че темата е за положителните качества на навигатора ти.
            Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
              http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=15313
              E ли това момата Хвала!

Имаме печеливш участник!
              А сега снимките, за които толкова сте зажаднели:

Прикачени файлове
              Последно редактирано от Малкия Румба; 23-02-09, 11:29.

Коментар

И вече 17 минути тишина,кеф.
                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

19 минути.Що немяхте ,бре ?????
                  Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                  "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                  "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

А браво на Зорето, хем умна хем убавица!
                    0899 48 65 96

Коментар

Ми кво да кажем освен че такива жени са на изчезване май май,малко останаха такива дето може да ги лангъркаш из джипката без да ревнат ох бе много друса беее,ау колко е мръсен.
                      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                      тел.088четири 9едно9 4нула4
                      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                        Ми кво да кажем освен че такива жени са на изчезване май май,малко останаха такива дето може да ги лангъркаш из джипката без да ревнат ох бе много друса беее,ау колко е мръсен.

Kaкво изчезване виж, че взеха тъкмо да се появяват

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Kaкво изчезване виж, че взеха тъкмо да се появяват
                          Една две,а колко глави сми ние неангажираните офорудаджий не ми се мисли
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                          тел.088четири 9едно9 4нула4
                          -------------------------------------------------------

Коментар

Не ми се мисли, какво ще стане довечера, когато всички ще приключат работа.

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                              Не ми се мисли, какво ще стане довечера, когато всички ще приключат работа.
                              Румба,мини моето момче,някой път да те черпя една боза/заради ЕГН-то ти,не че нещо...,ама закони пусто/.
                              Определено помагаш на някой колега тук да си намали месечните консумативи,прехвърляйки ги на друг...

Коментар

Абе Момчета,
                                Не разбрахте ли че който си го може си го може, в нашата родина се радвате на феномен хем жените ви хубави хем умни и схватливи, не само от едната пряспа ще ви измъкнат но и акъла ще ви вземат без да се усетите. Да е живо и здраво детето, заслужава си темата.
                                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X