Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съфорумничка обучава професионалист.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съфорумничка обучава професионалист.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
    Дами и господа, пуснах тази тема, за да се гордеете с кадрите на форума, но явно останах неразбран...

Мамка му, аз ли не го написах правилно, или вие не ме разбрахте? Колко момичета познавате, които дават правилните съвети на професионални шофьори, в екстремни ситуации?

Каква броня от ГЧ бе колеги??? Това момиче заслужава от цял УАЗ чеверме да направим. И докато се веселим да ни танцуват Буханки.А могъщи Урали да нашепват легендата докато на двора за нея се бият до смърт спортни Камази...Верно дърпала каиши а аз не вярвах.

Джорджо не се сърди не сме имали нищо лично просто без снимки ни напрегна въображението.Повече не пускай такива теми без кадри.Плюс това нали вече Чинела си призна че той е виновен. Него пръв го клъвна по темето змията.Добре че е моторист и има рефлекси.

Ще ти плясна обаче един оранжев картон понеже не си довел Зорка да участва на Грация и мощ в Троян.Такива кадри не са за изпускане.Другия път няма да имаш извинения.

Извинявам се ако някой се е засегнал лично..Мисля обаче че никой от участниците във вчерашните майтапи не е имал лоши намерения.Аз поне за първи път така се включвам в такива гаргари.Не крия позабавлявах се добре лек ден на всички...
    Довечера сме на линия.

И Румба кой по дяволите ти е казал че някой от този форум въобще работи.Мерси за жеста колега ще го запомня

Жалко само за Влади Медарката втаса..
    Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 23-02-09, 11:56.

Коментар

Появих се! От снощи чета и се чудя кога да се включа Искам да благодаря за положителните отзиви и да кажа, че и за момент не съм си помисляла да се сърдя. Наясно съм, че всичко е в кръга на шегата!
      Близнак.... имаш 2-3 месеца да ме подготвиш за "Грация и мощ", ако искаш да участвам

П.С. А, момата можела и да пише
      Daddy's girl! Always & Forever!
      Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Появих се От снощи чета и се чудя кога да се включа Искам да благодаря за положителните отзиви и да кажа, че и за момент не съм си помисляла да се сърдя. Наясно съм, че всичко е в кръга на шегата!
        Близнак.... имаш 2-3 месеца да ме подготвиш за "Грация и мощ", ако искаш да участвам
        Еее сигурен съм че, БЛИЗнака ще те подготви по-най добрия начин .

Коментар

....
          Близнак.... имаш 2-3 месеца да ме подготвиш за "Грация и мощ", ако искаш да участвам .....
          Пекооо ..... Що ти трябваше да се обаждаш .... Малиии ....
          Отиде Чирока ....
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Петре, сам се вкара в този филм, приятелю!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
              Пекооо ..... Що ти трябваше да се обаждаш .... Малиии ....
              Отиде Чирока ....
              Д...а и некадърният шофер на цистерна...В какво се забърках?? Леко се отърва Джорджо само с една пластмасова броня.

Я да се обадя на Христов клас форум май ще отпадне от дамския шампионат. Ох...ох започнаха да ме кълвът и хищни гларуси.

Коментар

Ааа, Петре, какво взе да даваш на заден?!
                Ай стига бе, ако е за пред останалите да се опъваш, разбирам, ама...
                Ти цяла Европа научи да кара, пък сега от една мома - хем млада, хем хубава, хем умна, хем грамотна (може и да пише) се уплаши?!

П.П. Долу ръцете от клас форум, че и гларусите от гребната на Пловдив ще те закълват!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Браво на момичето...
                  ...май размърда целия форум...
                  Уважение и респект
                  Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                    Ааа, Петре, какво взе да даваш на заден?!
                    Ай стига бе, ако е за пред останалите да се опъваш, разбирам, ама...
                    Ти цяла Европа научи да кара, пък сега от една мома - хем млада, хем хубава, хем умна, хем грамотна (може и да пише) се уплаши?!

П.П. Долу ръцете от клас форум, че и гларусите от гребната на Пловдив ще те закълват!
                    Такива са, Фани! Като се стигне до действия и ..... !
                    Daddy's girl! Always & Forever!
                    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

• До: Съфорумничка обучава професионалист.

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Иване, пак не си в час.. а вие с моторите!.... че си търся мотор...
                      Погледнато от всички страни, giorgio добре е решил въпроса, направил е фантастичен избор, поздравления, ... ударил десятката, че и в правилния лагер. Да внимават тия от нас които пътуват нагоре надолу по авиолинийте, да не видим "търся" в нов подраздел "самолети, въртолети и др. въздушни оффроуд" или може би релсови ПС.
                      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Такива са, Фани! Като се стигне до действия и ..... !

Близнак,това май е за теб.

Аз като подстрекател само ще чета темата,че ми се изгуби граматиката.

Евала и за снимките и за дьрпането на колани.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                          Определено помагаш на някой колега тук да си намали месечните консумативи,прехвърляйки ги на друг...
                          ........
                          Зоре, не те ли е срам така да разоряваш хората...

Уф, добре, че моите са момчета
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            ........

Уф, добре, че моите са момчета
                            Верно ли е добре,Коле........?
                            Да ти имам оптимизма,щото аз р'иш ще я пращам колет при жрицата на Тамбукту....,"когато му дойде времето".
                            Симбиоза,братле-сички са у папура,тва поне като се земе с някой момък като и писне да играе булка,може да обърне на лебедка...или да му вкара практически познания,аджеба носа му колко литра пролетен дъждец може да събере...пък ако нещо с децата/?/,верно ще му отпори гьона.
                            ...на мама душичката...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Верно ли е добре,Коле........?
                              Да ти имам оптимизма,щото аз р'иш ще я пращам колет при жрицата на Тамбукту....,"когато му дойде времето".
                              Симбиоза,братле-сички са у папура,тва поне като се земе с някой момък като и писне да играе булка,може да обърне на лебедка...или да му вкара практически познания,аджеба носа му колко литра пролетен дъждец може да събере...пък ако нещо с децата/?/,верно ще му отпори гьона.
                              ...на мама душичката...
                              Банда ния с тебе сме по добре.От щерки и зетове по убаво немаДа не фанеш да направиш некой син на стари години да се видиш у чудо
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

То се знаеше кой е бил навигатора- тя си написа в темата за Мечка, че и пречела предната броня. Само това с местоживеенето ме объркваше, къде е Русе, къде е Бургас... Сега излезе че:
                                -Чинела е виновен
                                -Близнака е в беда
                                -Медарката втаса
                                -giorgio се обиди
                                Всичко това заради някакъв камион с мляко. Предлагам да намерим шофьора и да му разкажем играта!
                                Това беше майтапа- сега сериозно. Понеже участвах снощи в темата искам да се извиня, ако съм засегнал някои. Браво Зорке, браво giorgio / на тебе браво за селото, не за друго/ Поздрави.
                                Последно редактирано от Тихомир; 23-02-09, 20:40. Причина: пр.гр.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X