Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съфорумничка обучава професионалист.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съфорумничка обучава професионалист.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Скромноста краси човека..............

Да не е грозно момичето,че не се появява?
    "Момичето е грозновато и глуповато но за сметка на това смотано"

п.п.Девойчето е супер пич за което предполагам трябва да благодари на баща си(Фентуално).Радвам се че се запознах с нея и винаги ще се радвам че познавам такъв човек като нея и като баща и(макар него засега задочно).Рядко срещани явления са такива хора като тях и за мое огромно съжаление стават вече още по рядко.Единственото което мога да кажа в завършек е че се радвам че все още се намират такива хора които правят нещо заради идеята ,а не за да измъкнат каквито и да било девиденти!!!

А относно това дали стаа за спътник: Несъм виждал такЪв келеш така да се копа и аз обичам да съм в калта и киреча нон-стоп ма тва мънечкото ми скри шайбата

Коментар

Кой го знае Джорджо къде е отбивал до пътя Ама с много слаби брони тоз Черок бе малко да го дръпнат и ги къса.Иначе този модел го знам има добро парно и приятни кожи.

Дайте снимки на таз девойка да знаем дали са си стрували щетите. Имам май такива брони в склада ако може нещо с Джорджо бартер....

Кога го дават пак че ще вали сняг...Я на снимката как е запотено стъклото.А от капака е паднала буквата J сигурно е от сътресенията на баса... Сто процента по това време вече са без броня. Но и така му отива ЕЕР
      Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 22-02-09, 23:13.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Наистина закъсняваше, даже ни беше трудно да го следваме, няма да кажа с колко караше...

ОХОООО е сега му пращам темата НЕ ТАКА КОЛЕГА........

И пак да си кажа - снимки или не се е случило.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
          Дайте снимки на таз девойка да знаем дали са си стрували щетите. Имам май такива брони в склада ако може нещо с Джорджо бартер....
          Макар че не е убаво да се говори така искам да кажа че щетите са си стрували на 100%

Коментар

Око да види.................
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

дамата е супер , е малко щура
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                дамата е супер ,е малко щура
                Е нали за това се е регнала тук за да влезне у правио пЪт,тук всички сме нормални и можем да и покажем де е светлината в тунела

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                  Макар че не е убаво да се говори така искам да кажа че щетите са си стрували на 100%

Джорджооооооо не се крий давай снимките.Нали сме съфорумници трябва да си споделяме моментите...Виж какво пише на началната страница на форума.Я чакай да го видя пак ама беше нещо че човек е като фабрика и за ближния имаше..

СНИМКИТЕ СНИМКИТЕ.. А аз тъпхеда се чудих защо ти и Злати ми казахте да не идваме в с.Мечка

Коментар

Е как може да сте такива?! Човека не пътувал сам, станала грешка, подхлъзнал се и закъснял, че даже и бронята му няма после! Или грешката е, че е бил без броня...? А вие веднага.... Малко мъжка солидарност моля!
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

човек.................той модератор бе,а и какьв фьндьк като няма снимки
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
                        Джорджооооооо не се крий давай снимките.Нали сме съфорумници трябва да си споделяме моментите...Виж какво пише на началната страница на форума.Я чакай да го видя пак ама беше нещо че човек е като фабрика и за ближния имаше..

СНИМКИТЕ СНИМКИТЕ..
                        Пепи а да знаеш и за навигатор ставаметка с лопата и опъва въжета като изтребителИ шегел знае какво е и за какво е.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

На ви го!

Гатанка: Кой е мистериозния човек зад волана?
                          Прикачени файлове

Коментар

Колеги търся спешно да закупя голяма цистерна с надпис отзад СУРОВО МЛЯКО.Може и с изтъркани гуми не е проблем.

Ще видим тогава.Ще ни бъзика нас един калпазанин с Гранд Чероки.

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
                              Тоа па казармаджия,да не се появи жна тука,па че и убава...край

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                                На ви го!

Къде?! Аз тука само JEEP виждам, пък и много хора наоколо! То за други снимки май става дума.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X