До: Съфорумничка обучава професионалист.
"Момичето е грозновато и глуповато но за сметка на това смотано
"
п.п.Девойчето е супер пич за което предполагам трябва да благодари на баща си(Фентуално
).Радвам се че се запознах с нея и винаги ще се радвам че познавам такъв човек като нея и като баща и(макар него засега задочно).Рядко срещани явления са такива хора като тях и за мое огромно съжаление стават вече още по рядко.Единственото което мога да кажа в завършек е че се радвам че все още се намират такива хора които правят нещо заради идеята ,а не за да измъкнат каквито и да било девиденти!!!
А относно това дали стаа за спътник: Несъм виждал такЪв келеш така да се копа и аз обичам да съм в калта и киреча нон-стоп ма тва мънечкото ми скри шайбата
Първоначално публикуван от BENZBOSS
Преглед на мнение
"п.п.Девойчето е супер пич за което предполагам трябва да благодари на баща си(Фентуално
).Радвам се че се запознах с нея и винаги ще се радвам че познавам такъв човек като нея и като баща и(макар него засега задочно).Рядко срещани явления са такива хора като тях и за мое огромно съжаление стават вече още по рядко.Единственото което мога да кажа в завършек е че се радвам че все още се намират такива хора които правят нещо заради идеята ,а не за да измъкнат каквито и да било девиденти!!!А относно това дали стаа за спътник: Несъм виждал такЪв келеш така да се копа и аз обичам да съм в калта и киреча нон-стоп ма тва мънечкото ми скри шайбата

Коментар