Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Първи срещи с новите съседи :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Първи срещи с новите съседи

Аз затова изобщо не пиша в подобни теми-защото всеки си мисли, че другите са като него, и мери със собствения си аршин...

Имал съм възможност да давам подкупи, и ако бях дал-сега можеше да съм много по-напред финансово. Надали де(щото съм си калпазанин), ама имаше шанс.
    Ама понеже съм корава глава, и действам единствено според това което на мен ми се вижда правилно-сега спадам към цървулите.
    За което не съжалявам и за миг.

Най-скъпото нещо на този свят е чистата съвест.
    По Хайтов.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Filo Преглед на мнение
      Предпочитам да не давам. Но съм си направил сметката...
      То това ни е проблема - всеки си прави мъничката халваджийска сметчица, как днес или утре ще мине тъничко, и накрая живеем в това, в което живеем. Ако на катаджията имаш избор дали да дадеш, то друг път (да не дава Господ, да речем при доктор), имаш или няма избор - пак ще дадеш, тоя път колкото ти казат. Ще събираш от роднини и приятели ако трябва.

Не вдявам - изглежда това да ни унижават тюфлеци под път и над път ни харесва. Еми, заслужаваме си съдбата. Много сме смели и онеправдани в кръчмата, а като излезем навън сме същите като тия, които до преди 5 минути сме псували.

Аз утре пак няма да дам, както не съм дал и до вчера. Още мърдам - не съм умрял, не съм без книжка, не съм фалирал, и не ме спират през ден. И ангелче херувимче на пътя не съм - в момента съм с акт, отдавна изтекъл. Понеже нямам време да им ида на крака, чакам да благоволят да си свършат задълженията. Не че особено се надявам де...
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        То това ни е проблема - всеки си прави мъничката халваджийска сметчица, как днес или утре ще мине тъничко, и накрая живеем в това, в което живеем.
        Много е важна тази тема, която сме подхванали. В друга посока исках да тласна темата. На нас българите основно ни куца себеуважението и уважението към другите и чуждия труд. Уважавам позицията на Спарки и се надявам все повече хора да почнат да мислят така. Даването на личен пример е най - добрия начин.

Коментар

[Mod edit] Обърка раздела с политиката.

Аз да ви имам белите кахъри със съседите, от моя съсед, вече съм няколко стотака назад, имам едно писмо призовка/заплаха от адвокатите му и две визити от полицията плюс няколко телефонни обаждания от полицията да ми четат конско ако би станало* с някой лев да платя да го ошамарят или поне да го заплашат малко, да дам с удоволствие ама не става деа, всички са пустиняци тука

*Шегувам се разбира се, тук за тия неща се лежи ефективно!
          Последно редактирано от silverfox; 29-01-15, 20:09.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Сагата продължава! След "подаръците" на новата съседка сега и колата и, след две предупреждения, отново е пред гаража ми.

Коментар

112 и паяк, работи без отказ, поне в Стара Загора

Коментар

А бе, защо се жалваш и ревеш !? Накарай я да те съди!

Коментар

Не можеш ли да викнеш паяк? Сагата с ходенето до наказателен паркинг и плащането на репатрацията обикновено се помни.

Коментар

Харесала те е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X