Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    А жената е най-общо казано, нелогично Божие творение...
    Мчи то реброто е единствената кост без мозък
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Мчи то реброто е единствената кост без мозък
      Мчи прай ли се жена от мъж!?! Ега ти, ясно е, че мъж е писал Библията! Защо от Ева Господ не направи Адам...а? Защо майката-земята в някои писания се нарича Гея, а не Гей...и защо е майка земя, а не бащата-земя ? Да ме прощава Господ, ама...нещо е много глупаво някой, да е така велик, защото може да посее милиони семена,/ тоест мъжът/, но да няма де да ги посее, ако я нямаше НЕЯ. Остава да си мисля, че жената е добавена като инкубатор на световния прираст, но хич не искам да е така! Мисля, че жената си е много важна и не е просто ей така - "ребром" в света...и може би е излишно да редим мнения, за нещо, което така и така няма да измислим, приятели.
      Последно редактирано от Dan7; 13-12-10, 18:34.

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
        ...
        ...
        Не знам на тебе колко са ти помогнали тея работи, ама те гледам с тиква.......
        Графе, графе...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Еййй крайно време беше Чудех се кога ще се изкаже някоя жена за реброто

На тия години съм и за това се занимавам с тея глупости К'во да правиш
          ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Е, има и добре новина - проблемът е решен.

http://www.youtube.com/watch?v=A5Vb9SLkq5k
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ха! Имаше един филм с Мел Гибсън "Какво мислят жените"...
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

ЛУДНИЦА
                Забавно клипче Е те тия работи ги пише в книгата
                Жените говорят завоалирано, а мъжете директно. Каквото казва мъжа, това и има в предвид.

Коментар

ЛУДНИЦА
                  Забавно клипче Е те тия работи ги пише в книгата
                  Жените говорят завоалирано, а мъжете директно. Каквото казва мъжа, това и има в предвид.
                  Хм, това хич не е вярно, жените, в случая аз, а предполагам и всички други жени така директно могат да си кажат каквото си искат и каквото си мислят, че може да те треснат като паве у тиквата, ама...нали пуста нежност, себичност и култура, и толеранс...и ще ми говорите накрая, че сме от ребро! Завоалираните истории са мизансцена...а вече сме достатъчно големи, за да сме в в кулоара, а не в истинския театър без маски. За непорастналите и ненаучилите се не отговарям, защото те не са жени, а подрастващи ребра.
                  Последно редактирано от Dan7; 19-12-10, 15:50.

Коментар

...И създаде Бог жената! Получи се същество злобно, но симпатично...!
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

В този дух, аз съм склонен да заделя още някое ребро. Нека, като е такъв способен създател, да пробва пак. Аз, разбира се, изобщо не се отказвам и от първия вариант, но гледам, че се оплакват, ...

---

Според една теория, съществуваща в приложната теология, жената е по-висшето същество - създадена била от материя, вече облагородена при създаването на първия човек. Според който и да е инженер пък, във втората версия са изчистени някои бъгове. Има нови, разбира се - но все пак е втори опит.

---

Културата, в която живеем, определено е длъжник на жените - възпитава им няколко допълнителни (спрямо мъжете) вътрешни противоречия, с които те цял живот трябва да живеят. Мъжете - ако могат - се съобразяват с тях, но не са им непосредствено на главите. С малко срам признавам, че други култури по света са се справили значително по-добре.

Коментар

Нема, нема по юбаво девойче йот македонче...
                        http://www.dnes.bg/index/2010/12/21/...bydnika.106896

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Нема, нема по юбаво девойче йот македонче...
                          http://www.dnes.bg/index/2010/12/21/...bydnika.106896
                          Тая е полюцайка, остави.
                          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бог създаде мъжа и след това жената....... В тоя случай повечето мъже с гордост се бият в гърдите и заявяват, че са нещо повече от жената. Умната жена имотвръща: първо Бог е създал прототипа, видял е грашките си и е създал жената.........
                            Има много глупости, които може да се изкажат по въпроса

Основата на всичко е ощеляването и продължаването на вида. Хората са живели по един начин хиляди години. Всеки е имал своите задължения в семейството и ги е изпълнявал. От последните 60 години нещата са се променили Ама ние не сме. За 60 години не можем да еволюираме и да се приспособим към новата среда на живот.

Dan7 не казвам, че жените не могат да кажат нещо директно! Всеки може да каже ещо директно. Много често жената използва завоалираната реч, която не се разбира от мъжете.
                            Пример: Жената пита мъжа: МОЖЕШ ЛИ ДА СМЕНИШ КРУШКАТА? А ТОЙ РАЗБИРА: СПОСОБЕН ЛИ СИ ДА СМЕНИШ КРУШКАТА?
                            Поне тово разбират повечето мъже или не им харесва въпроса, защото се възприема като че ли се съмнявае в уменията му.

Не гледайте на това, коета съм писал еднозначно. Всяко нещо има логично обяснение и се вписва в теорията. КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ТВЪРДИ, ЧЕ ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ СА ЕДНАКВИ, НЕ Е ПРОЧЕЛ КНИГИТЕ. Не знам колко са верни, но обяснявят много неща и то логично. Има много статистически данни в тях.......

Това, което съм написал е все едно да кажа няколко думи и да започнете да ми обяснявате, че греша за нещо което вие сте възприели от думите....... Всичко е доста обемно и не е толкова лесно да го опиша с няколко мнения в темата.

Прегледайте книжките.... Ще се смеене доста и не се нервирайте на нещата написани за другия пол.

Има отделни глави само за мъжете и само за жените. Прочетете само тях и споделете мнението си. Дали написаното описва вас самия/самата или няма нищо общо с мислите и действията ви. След това прочетете за другия пол. Там са написани неща, които са коренно различни. Да видим кой в кое описание се вписва.

И пак казвам! Написанота не може да е точен модел на поведение на единия или другия пол. Малко или много ще се разясни пред очите ви.

Коментар

и нещо интересно! Направено е проучване на двойки (мъж и жена). Питали ги колко е голяма сметката на мъжа, след това питали жените колко често довтигат до оргазъм..... И познайте! Мъжете с по големи банкови сметки докорвали жена си по-често до край.
                              Какво да кажа факти

Коментар

и нещо интересно! Направено е проучване на двойки (мъж и жена). Питали ги колко е голяма сметката на мъжа, след това питали жените колко често довтигат до оргазъм..... И познайте! Мъжете с по големи банкови сметки докорвали жена си по-често до край.
                                Какво да кажа факти
                                Поредната градска легенда. Няма мъж, който да обади колко са парите му. Долу-горе толкова са и жените казващи истината и за оргазмите си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X