Познато, а?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Изследване на женската психика и логика!
Свий
X
-
От: Изследване на женската психика и логика!
Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнениеПознато, а?
-
Офффф
Много не се оправям с руския (та не знам дали съм разбрал подробностите), но едно "мммм, много хубаво ти стои, дори ми се струва, че си отслабнала с 2-3 кг" нямаше ли да свърши работа
Аз откак се ожених тази фраза направо машинално ми идва на езика, почти каквото и да ме питатHristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Адаша го е закъсал.
Иначе по темата - когато бях абитурент мойта мадама дойде вкъщи /няколко дена преди бала/ и носеше балната си рокля в една огромна, луксозна чанта, да ми я покаже как И стои. Аз, да си призная, дотогава такава разкошна рокля не бях виждал - беше ослепително хубава и ужасно скъпа, баща И И я купи от Виена.
Та тя, милата, отиде в спалнята да я облече, и когато се върна аз просто онемях ........... Неможех да И се нагледам! Сграбчих я и ........... нали ....
Просто не се сдържах, беше по-силно от мен. А тя наш'та взе, че се разплака! Вика ми какъв съм бил идиот, как може такова нещо! Тя дошла да ми покаже как И стои роклята, пък аз съм я бил награбил!
А, сега, де? Хем иска да е неповторима и да те пАли, хем се сърди, като си го получи.
А кажи ми сега ква е тая работа?Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
"С колко платна го искаш тоя мост, синко?"
А ти колега, трябвало е да кажеш фразата от предния ми пост преди да й покажеш колко хубаво й стоиРазликата щяла да е коренна, гаранция!
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение"С колко платна го искаш тоя мост, синко?"
А ти колега, трябвало е да кажеш фразата от предния ми пост преди да й покажеш колко хубаво й стоиРазликата щяла да е коренна, гаранция!
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение........
А, сега, де? Хем иска да е неповторима и да те пАли, хем се сърди, като си го получи.
А кажи ми сега ква е тая работа?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеРаботата е там, че повечето жени искат да са неповторими, но не точно за теб, а за себе си и това в никакъв случай няма нищо общо с представата ти, че се конти "за да те пали". Нещата стигат само дотам, че трябва да изглежда "единствена и неповторима" в очите на другите жени и мъже, ти обаче не влизаш в сметката. И в случая е трябвало само да почеткаш егото й , а не да я яхваш. Не само мъжете гледат собственически на жените, реципрочността също е факт.? Що не питА съученичките си? Мацето от клипа що пита гаджето си? Не е ли най-важно какво мисли любимия човек за тебе? Тя с кого живее, с мен, или с онези, дето са в сметката?
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Той колегата по-горе ти е писал: "Тя живее със себе си". Виж това ,че ти живееш с нея, е друга тема.
Коментар
-
Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение"С колко платна го искаш тоя мост, синко?"
..Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеА! Ми като не влизам в сметката, що идва мене да ме пита? Що не питА съученичките си? Мацето от клипа що пита гаджето си? Не е ли най-важно какво мисли любимия човек за тебе? Тя с кого живее, с мен, или с онези, дето са в сметката?
Те така си питатПримерно на пазар за дрехи с някоя приятелка, пак ще я пита ама това, че някой я е одобрил не е непременно от решаващо за покупката
Понякога даже си мисля, че им е по-добре само да си пробват разни неща без да им се налага да ги носят или купуват. То и без това повечето неща от женските гардероби са неудобни, поне така ми изглежда, не съм ги пробвал
Аз като пробвам нещо гледам дали ми е удобно първо, после дали ми харесва и не тормозя и не ангажирам никой за мнениеСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Ех...че изписахме изречения! Разберете хора....забележете - казвам хора, тоест мъже/ опс, ама, че четка!/ - една жена иска да е красива единствено и само заради вас на 97 %. Заради себе си - понякога в неразбираем за вас миг на купон със самата себе си, понякога заради простия кеф да се погледне и да каже - ей така искам да съм все, и да не съм по анцуг, и с парцал в ръка! И понякога - заради чиста и тъпа съпоставка с останалите жени, които вие виждате и ви виси ченето по тях... да ме прощавате
. Хич не ме е срам да кажа истината - и това е тя. За каква логика и изследване да говорим, като е пределно ясно, че поведението на жената е отражение на мислите и към мъжа. Изключвам строго кариеристки костюми и Сафо алтернативи. Там нещата почиват на малко по-друга основа, малко по-различно поощряваща. И все е хормон, като изключим чистата проба-сметка! Но...да знаете - в големия си процент жените се докарват и показват заради вас. Това, че реагират неадекватно, когато ги грабнете и се правят на ощипани моми е ...просто не научена и не разбрана схема за истински кеф. И жалко за тези жени, за които роклята е по-голяма от мига удоволствие с любим човек! И жалко за тези - които се разпъват на кръст в постоянната дилема - черна или руса...Брех, че няма ли толкоз един на света дето да те хареса всякак! Няма смисъл от логика и изследванията са безпредметни, всичко е просто приятно-неприятна, театрална, забавна глупава суета...все заради вас. Да не говорим, че има жени, които забравят суетата и грима - пак заради мъже, които просто мразят грим.
Последно редактирано от Dan7; 12-11-10, 15:30.
Коментар
-
мишоци, в твоя случай, ти си и казал на твойта убавица нещо като "... абе, супер е роклята, ама без нея ме кефиш повече." Предполагам, че от дистанция на времето, жената ще оцени поведението ти и тайничко ще се чувства удовлетворена от ефекта, който е предизвикала.
А за клипа...? Бих ползувал един всепризнат, но световно неизвестен автор на умопомрачителни комплименти от Варна, който преди време каза на приятелката си нещо от рода: "... ама как го правиш тва бе муцка, ден след ден ставаш все по- красива, пък днес изглеждаш направоооо.... като след двайсе години, направо изглеждаш."Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
По темата...аз съм малък още и не знам,...но бащата на един мой колега казваше: Жената има три основни състояния или комбинация от тях.
Или е болна или е недоволна или няма какво да облече.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар