Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Състоянието на една жена зависи от отношението на мъжа до нея...Колкото по-несигурна се чувства, толкова по-неадекватно се държи...Ако нещо в поведението на любимата жена не ви харесва, внимателно помислете какво не сте направили за нея...

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      ......внимателно помислете какво не сте направили за нея...
      А дали можем, и дали тя ще ни разбере когато неможем (т.е. сме направили всичко на границата на възможностите си)
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аз не съм запознат много, та ще ме прощавате....ама, женска психика има, ама логика.....няма такова животно. Имам една колежка, тя направо си казва...."опитвам се да мисля"....Съжалявам, ама не и се удава. Както казва брат ми, мисленето не е за всеки. А и акъл по полов път не се предава, нали.....(Цитат от северозапад....то даа ...й, да му го набийш, ми то акъл....край на цитата)
        ПП. Сетих се за урок по логика в казармата....ти имаш ли аквариум.....значи обичаш рибки.....значи обичаш животните......значи обичаш жените......значи не си пе....рас....
        ППП. Вие имате ли аквариум...........

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Състоянието на една жена зависи от отношението на мъжа до нея...Колкото по-несигурна се чувства, толкова по-неадекватно се държи...Ако нещо в поведението на любимата жена не ви харесва, внимателно помислете какво не сте направили за нея...
          Дръж се мъжката и няма да имаш проблемиЦвекето е права искаш мъж а той не може себе си да гледа та жена си ли

Истинския екземпляр няма нужда от нищо там не се говорят глупости и животът си върви с кеф с истинската женаи тя печена като тебеУУУмммм колко добре е да си жив дома и със жена си
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Чели ли сте Ото Вайнингер?
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Брей, брей - толкова приказки за неща, които майките е трябвало да ви кажат на 10-12 годишна възраст или сами да научите до 14-16.
              Случайно някои са имали майки, които нищо и никак не са ни казали, Сами се научихме - къде право - къде криво.

Коментар

Не виждам с какво би ме привлякло подобно поведение (жена) - поне не и за достатъчно дълго време. Е, разбира се хората се променят с течение на връзката - вероятно в началото й тя не се е държала по този начин...
                Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                  Не виждам с какво би ме привлякло подобно поведение (жена) - поне не и за достатъчно дълго време. Е, разбира се хората се променят с течение на връзката - вероятно в началото й тя не се е държала по този начин...
                  Привличането и задържането на един мъж се учат в различни уроци от женското възпитание. По-скоро, първото е урок, а второто - семестър. Методите за двете нямат нищо общо, често са пълна противоположност.
                  Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                  Случайно някои са имали майки, които нищо и никак не са ни казали, Сами се научихме - къде право - къде криво.
                  Ти си жена, аз говорех за мъжете.
                  Когато дъщерята стане на 10-12, обикновено вече има старателно изградена и напълно взаимна женска вражда с майка си. Шансът да научи тези неща от нея е нисък. Това, разбира се, е в обичайната европейска християнска култура. На изток, например, е различно.

Коментар

Абе момчета (момчета защото ако бяхте мъже за такива глупости нямаше да мислите и да ги обсъждате) понякога няма логика в мисленето и на някои мъже(когато решат да си купят скъпа кола без да им трябва и да я ползват) Не разбирам защо трябва винаги да търсите под вола теле, всеки от нас е различен и уникален, а вие като Дон Кихот все вятърни мелници виждате. Защо е нужно да ни разбирате ние искаме само да ни обичате и да ни уважавате,но и да ни го показвате. Аз също не разбирам защо мислите че като си имате един по голям среден орган,създателят ви е направил най добрите,умните, и неповторимите- о не е така не забравяйне че в този ви орган няма допълнително сиво вещество, ами когато той реши да мисли вместо горната ви глава в повечето случаи наранява една жена за смтетка на моментно изживяно удоволствие.
                    Незнам защо темата не е в спама,и стига сте си мерили п... е с жените ние ви раждаме,перем ви н..те гащи учим ви да вървите и да сричате, а после като пораснете вие сте силният пол- Е НЕ? Физически може да ни превъзхождате но това не ви дава право да ни критикувате за всичко което не разбирате в нас.
                    Приемайте ни такива каквито сме, или си търсете жената която мислите че разбирате.
                    Но такава не съществува да знаете.
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Dan7 пак изби рибата ... и е права, разбира се.

Мишо, не се шашкай, просто си сварил момата в състояние, наречено "не знам какво искам". Случва се. на по-младите моми по-често, на по-порасналите по-рядко, но като цяло не е функция на възрастта. По скоро е въпрос на комбинация на вътрешна нагласа и възпитание. И когато ценностите, които налага възпитанието, започнат да се различават твърде много от вътрешната нагласа, тъкмо така става. И аз съм си патил, макар и по друг повод, пък и кой ли не е.

Просто помислете следващия път, преди да осъдите някое момиче
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                        А дали можем, и дали тя ще ни разбере когато неможем (т.е. сме направили всичко на границата на възможностите си)
                        Ако една истински умна жена те обича и то - истински, а не за ден, или миг, или година - тя ще те разбере всякак. Нима може да искаш от мъжа стойности в различни измерения, след като виждаш, че е направил всичко на границата на възможностите си. Или е елементарна, или е нагла, или е комерсиална...или просто не е истинската обичаща жена. Самата мисъл, че един мъж е направил всичко по силите си, би трябвало да я накара да те цени още повече...Просто не знам...как така лесно нещо като истинската обич /която е такава - защото е чист извор от сърцето и не подлежи на корекции и подправки/ не се практикува повсеместно за улеснение и удоволствие от така краткия ни живот! Явно...рядко се случва, нямам друго обяснение. Или - ако се случи - в момент на гняв или отегчение, просто и казваме "баста" - не съзнавайки, че сме загубили най-ценното нещо в живота си. Защото всичко- извън пълното с обич сърце е просто животобутане, свръхегоизъм, илюзорно щастие и панаир на суетата. Лично мнение и не миродавно, разбира се.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                          ...ние ви раждаме,перем ви н..те гащи учим ви да вървите и да сричате... приемайте ни такива каквито сме, или си търсете жената която мислите че разбирате. Но такава не съществува да знаете.
                          Интересно вие (жените) как сте се появили на този свят - вероятно с дейното участие на бащите ви, които са ви осигурили и необходимите условия да израстнете. Девойката от клипчето е ,,неприемлива" ,,такава каквато е" - поне според мен. Подобните на нея персонажи би следвало да попълват редиците на ,,моминското войнство", но за съжаление в повечето случаи все успяват да измамят някого - поне в началото. Тази нарочна заблуда е крайно некоректна, като в основата й лежи едно огромно себелюбие...
                          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                          LZ1EMS

Коментар

....ние ви раждаме,перем ви н..те гащи учим ви да вървите и да сричате, а после като пораснете вие сте силният пол.......
                            Тук има грешка някаква сякаш. Вие не ни раждате, раждат ни майките ни. Вие може да раждате единствено децата ни. Страдащите от Едипов комплекс или радващите се на същия са за друга болница .
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                              ..... Лично мнение .....
                              Ъхъ, така е....ама количествените натрупвания, водят до качествени изменеиня и тогава си е еб@йката...но е извън дискутирания клип
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

...си търсете жената която мислите че разбирате.
                                Но такава не съществува да знаете.
                                Клипчето в началото на темата засяга точно тоя проблем.
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X