От: Изследване на женската психика и логика!
Земята не е плоска! Статическите данни са от други страни, а не от нашата. Ако се направи проучване тука, ще се разбере, че сме стотици години на зад (във всяка една област). Само където си мислим, че сме най-великите
Самозалъгващи т....и сме
Бг девиз: Не е важно на мен да ми е добр, а на комшията да му е зле!
Първоначално публикуван от Тихомир
Преглед на мнение
Земята не е плоска! Статическите данни са от други страни, а не от нашата. Ако се направи проучване тука, ще се разбере, че сме стотици години на зад (във всяка една област). Само където си мислим, че сме най-великите
Самозалъгващи т....и сме
Бг девиз: Не е важно на мен да ми е добр, а на комшията да му е зле!
, история, съобразителност, перверзност, тъга, купон, грижа, кухня, голота, кариера, оцеляване, бебе в ръцете, план за палатка и огън, 2 лв. прИмоция на магистралата, плетене на една кука, автомат на рамото- когато трябва, питка с късмети, свещ и музика, сълзи и гняв, текила на разсъмване и камбанка от скреж, която може да се разтопи от една дума, но може да стане и Стелт и да изхвърчи, още докато не си се усетил. Така, че..."мармалада" е много и цапа душата...не се и опитвайте да си го намажете просто на филийка и да го изядете.. Мъжете сте също така сложни и аз лично никак не искам да ви изследвам! Лично мнение, де! Думите все още са поносимо измерение! Поздрав за Графа! Надявам се , разбираш френски! Ако не - Тишо да го преведе, той знае как!
Коментар