Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Поредната градска легенда. Няма мъж, който да обади колко са парите му. Долу-горе толкова са и жените казващи истината и за оргазмите си...

Земята не е плоска! Статическите данни са от други страни, а не от нашата. Ако се направи проучване тука, ще се разбере, че сме стотици години на зад (във всяка една област). Само където си мислим, че сме най-великите Самозалъгващи т....и сме
    Бг девиз: Не е важно на мен да ми е добр, а на комшията да му е зле!
    ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
      Земята не е плоска! Статическите данни са от други страни, а не от нашата. Ако се направи проучване тука, ще се разбере, че сме стотици години на зад (във всяка една област). Само където си мислим, че сме най-великите Самозалъгващи т....и сме
      Не разбрах само как реши, че говоря строго конкретно за България?

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
        А, бе стига бе Графе, нито сме толкова назад и всички знаем, че земята не е плоска! Не ме интересуват статистики и изследвания, нали съм жена, и съм в ЖИВИЯ живот. Няма начин, когато една жена иска, или казва еди какво си - мъжът да не схване текста, или подтекста. Хич не си мислим, че сме най-великите, ние просто сме си ние и няма начин винаги, всеки да разбере поведението на жената, защото тя просто е компилация от нежност, кучка , история, съобразителност, перверзност, тъга, купон, грижа, кухня, голота, кариера, оцеляване, бебе в ръцете, план за палатка и огън, 2 лв. прИмоция на магистралата, плетене на една кука, автомат на рамото- когато трябва, питка с късмети, свещ и музика, сълзи и гняв, текила на разсъмване и камбанка от скреж, която може да се разтопи от една дума, но може да стане и Стелт и да изхвърчи, още докато не си се усетил. Така, че..."мармалада" е много и цапа душата...не се и опитвайте да си го намажете просто на филийка и да го изядете.. Мъжете сте също така сложни и аз лично никак не искам да ви изследвам! Лично мнение, де! Думите все още са поносимо измерение! Поздрав за Графа! Надявам се , разбираш френски! Ако не - Тишо да го преведе, той знае как!

Последно редактирано от Dan7; 24-12-10, 12:24. Причина: запетайки

Коментар

Хубава песен Мерс
          Май се зразявам малко агресвно Извинявам се на всички, които са се засегнали

На жените им е трудно да разберат мъжете, което го пише в горния отговор. На мъжете им е трудно да разберат жените. Всеки човек поне веднж в живота си се е оплаквал от другия пол, за неща, които според него са нелогични. Във всичко има логика, дори и в действията на жените. Ние мъжете често пъти не можем да я схванем. Проблеми имаме, защото не познаваме другия пол, а двата пола са коренно различни и целите са ни различни. Колкото по-скоро приемем този факт, толково по-бърза ще стане заживеем много по-щастлив живот от този.
          Природата е измислила всичко и е предвидила за всичко. Основната цел е размножаването на вида и то с възможно най-добрите гени.

Dan7 поздравче........

Последно редактирано от graf_fon_kochev; 25-12-10, 02:17.
          ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Хахахха, яка музичка! Харесвам я отдавна, но не бях гледала клип. И както каза - дай да не се изучаваме, а да се размножаваме!
            ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

ОБАЧЕ точно сега искам да съм в 3-ти клас! И да си намеря подаръците под елхата.

Коментар

Полезните съвети за нас, за мъжете, живеещи с жени!

Коментар

Продължавам с изследване на тн женската психика и логика. На вашето внимание се представя този материал:

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                  Продължавам с изследване на тн женската психика и логика. На вашето внимание се представя този материал:
                  Такива жени няма. Това клипче е манипулация...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ти бабичките ли долу имаш предвид?

Коментар

Е, съгласете се че в случая логиката е желязна.
                      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                        Ти бабичките ли долу имаш предвид?
                        Не, имах предвид възпитаната дама която видяхме в момент на разчистване на жилището от насъбрали се стари и ненужни вещи...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Горкичкият Вергов, дръж се! Не се давай лесно!

Коментар

Хм...

Коментар

Моята майка имаше само едно око. Мразех я, беше истински товар за мен.
                              Тя имаше малък магазин на пазара.Събираше семена и продаваше какво ли не,за да събере парите от които се нуждаехме.Това ме караше да се чувствам ужасно.
                              Веднъж в училище имахме ден на родителя. Майка ми дойде и аз бях много притеснен.Как можа да ми причини това? Хвърлих и поглед,изпълнен с омраза и избягах.
                              На следващия ден в училище всички ми повтаряха: "О, твоята майка е едноока?!? " Подиграваха ми се.Мечтаех си майка ми да изчезне от този свят. Един ден и казах:
                              - Мамо, защо имаш само едно око? Ако заради теб всички ще ми се смеят,защо просто не умреш!?!
                              Тя не ми отговори. Почувствах се зле,но едновременно с това облекчен,защото бях излял чувствата си...Тя ме наказа и може би за това не разбрах, че съм я наранил...
                              Същата нощ се събудих и отидох в кухнята да си налея вода.Там седеше майка ми и тихичко плачеше,сякаш за да не ме събуди.
                              Погледнах я и се върнах обратно в леглото.В ъгълчето на сърцето ми нещо ме бодеше заради думите,които и бях казал.Но въпреки това ми беше противно да гледам как сълзите и се стичат от единственото и око.
                              През онази нощ си казах,че когато порасна,ще стана богат: толкова мразех еднооката си майка и отчайващата ни бедност.
                              Изоставих я,когато получих възможност да уча в чужбина. Положих много усилия и завърших университета с отличие.После се ожених,купих си къща. Родиха ми се деца...Живеех щастливо и бях преуспял.
                              Харесваше ми,че нищо в моя живот не ми напомняше за еднооката ми майка.Задоволството ми растеше непрестанно.
                              Един ден майка ми дойде да ме види,едноока както винаги.Сякаш небето се срути върху ми.Дъщеричката ми избяга,уплашена от еднооката си баба.
                              - Коя си ти? - изкрещях. - Не те познавам! Как си позволяваш да идваш в къщата ми и да плашиш дъщеря ми! МАХАЙ СЕ!ВЕДНАГА!
                              - О,съжалявам,сигурно съм сбъркала адреса - тихичко отговори майка ми и изчезна.
                              Слава Богу,не ме разпозна.Отдъхнах си.Казах си,че ще изтрия тази случка от паметта си...завинаги. Заля ме вълна на облекчение.
                              Един ден вкъщи пристигна покана за юбилейна среща на класа ни.Излъгах жена си,че отивам в командировка и заминах за родния си град.
                              Преди срещата минах покрай старата барака,която наричах свой дом...от чисто любопитство.
                              Съседите ми казаха,че майка ми е умряла.Не пророних и сълза.Дадоха ми писмо,което тя била оставила за мен.
                              " Любими синко,в дългия си живот не посмях повече да дойда в дома ти и да плаша децата ти.Но дали ще е прекалено нахално да те помоля ти да дойдеш веднъж да ме видиш?
                              Много ми липсваш и се зарадвах,когато разбрах че идваш за срещата на класа.Реших обаче да не ходя там,за да не те притеснявам...Много съжалявам,че съм едноока и че те карам да се срамуваш от мен.
                              Когато беше малък,ти загуби едното си око при инцидент.Като майка не можех да понеса мисълта,че ще израснеш пред очите ми с този недъг...затова ти дадох моето око...
                              Бях толкова горда с теб,ти разкриваше пред мен един съвсем нов свят.Никога не ме ядосваше,каквото и да направиш.Няколко пъти,когато ми беше сърдит,си казвах: " Прави го,защото ме обича..."
                              Моето момче...момчето ми...Не искам да плачеш за мен,когато умра.Обичам те,момчето ми,толкова много те обичам..."

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X