Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Време е да реанимирам тази винаги актуалната тема!

Коментар

Чем отличаются девочки хорошие от девочек плохих, а умные - от двух первых:

Хорошие девочки верят в рай, плохие – в ад, умные – в Дарвина;

Хорошие девочки ждут принца на белом коне, плохие – миллионера на черном "Мерседесе", умные считают обоих персонажей вымышленными;

Хорошие девочки спят в пижаме, плохие – голыми, умные – по ситуации;

Хорошие девочки ищут свои эрогенные зоны, плохие знают их, умные считают, что неэрогенных зон не существует;

Хорошие девочки верны мужу, плохие – любовнику, умные – обоим;

Хорошие девочки любят всех детей, плохие – только совершеннолетних, умные – своих;

Хорошие девочки не носят мини, плохие – носят, но без белья, умные – не носят мини на работу;

Хорошие девочки загорают в купальнике, плохие – топлесс, умные – в тени;

Хорошие девочки имеют работу, плохие – спонсора, умные – свой бизнес;

Хорошие девочки верят в чистую любовь, плохие – в частую, умные – в качественную;

Хорошие девочки одеваются аккуратно, плохие – вызывающе, умные – быстро;

Хорошие девочки становятся заботливыми женами, плохие – феерическими любовницами, умные – верными друзьями. (с)

Коментар

Хах, харесвам и трите, но лошите най-много ме привличат

Коментар

Преди години една рускиня се стараеше да ме научи на руски, не че оставаше много време..., но от нея съм запомнил, че:
          "девочки делятся на "еще не девочки" и "уже не девочки", а женщини делятся на "дам", "не дам" и "дам, да не вам"
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Лирично отклонение:
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Още малко за женската психика и спокойния семеен живот:

http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%...edium=facebook

Коментар

...няма такова нещо като "...женска психика и логика" при жените.Не бързайте да ме упреквате колеги и Вие дами,просто помислете и така...Те жените не се разбират,та ние ли...Аз лично приемам това-"или приемате жените такива,каквито са,или цял живот няма да ви стигне да ги разберете",не помня кой го беше казал,но цитирам

П.П....поста ми в никакъв случай не искам да бъде приет обидно от дамите,просто нещата са такива,каквито са!
                HUSGVARNA 630 SMR
                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Е-е-е-е-ей, ужасно е, когато искаш да кажеш нещо по дадена тема, а не знаеш какво искаш да кажеш.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:26490118926198029361464.jpg
Прегледи:2
Размер:49.6 КБ
ID:5300019

Безпогрешна тактика!

Коментар

• От: Изследване на женската психика и логика!

Ето какво привлича жените

Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Ей това по-долу отдавна го имам,но скоро го изрових от компютъра си,обаче е абсолютно валидно.Забавлявайте се:
                        Много пъти съм се налагал над жените, но тъй като сценарият винаги е бил
                        един и същ, ще ви дам само един пример, а вие може да повтаряте метода
                        до 30 пъти безплатно, понеже е shareware, оттам насетне ми дължите по $5
                        всеки път (така се става милионер).

И така, нека започнем:
                        – Трябва да е червена – казах аз.

Това беше в зората на демокрацията, в ония хубави времена, когато
                        будалите бяха много повече от нас, мошениците, и когато парите падаха
                        направо от небето. Бяхме решили да купим нова спортна кола. Тя трябваше
                        да е японска, за да не се белосваме с ремонтите, да е малка, че да харчи
                        малко бензин, защото тия времена нямаше да бъдат вечни, и да има лъвско
                        сърце, когато се наложи. Лесно я открихме, имаше само два избора и
                        едната беше по-нов модел, така че нямаше какво да умуваме, освен за цвета.

– Една спортна кола трябва да е червена – добавих, – за да прилича малко
                        на Ферари, защото зеленото и синьото успокояват, а такава хубавица се
                        взема, за да си вдигаш адреналина. Защото черното е траурно и – накрая,
                        бялото много лесно се цапа.

Не споменах за жълтото и такситата, понеже тогава всички таксита си
                        ходеха както си искат.

– Ще е бяла! – натърти жена ми.
                        – Как така ЩЕ Е? – попитах. – Няма ли поне да го обсъдим?
                        – Защо трябва да губим дни и нощи в приказки, когато много добре знаеш, че искам да е бяла?
                        – Че откъде да знам?
                        – Нали току-що ти казах!

Е, спорихме още някой-друг ден, накрая отидохме и занесохме капарото за бяла.

Когато след две седмици ни предложиха избора да ни я докара
                        професионален шофьор или ние да си я вземем от София, избрахме
                        единодушно второто. Докато зяпаше парламента през прозореца на хотела в
                        деня преди великото събитие, ТЯ внезапно избухна:

– Защо не поръчахме червена?

Ако мислите, че трябваше да си събирам мислите, жестоко бъркате. Никаква
                        мисъл нямах, ако някой не седне да брои за такова нещо опулване,
                        достойно за състезание между алигатор и крастава жаба. Не само че нямах
                        думи, ами и въздухът не ми стигаше. Изтърчах до банята, полях си главата
                        със студена вода, налях си три-четири чаши и ги обърнах на бърза ръка,
                        за да си спася живота.

– Нали ТИ искаше бяла? – се мъчих да стъпя на краката си аз.
                        – Всъщност исках червена.
                        – Но тогава защо каза, че искаш бяла?
                        – Защото ТИ искаше да се наложиш с твоя избор.

Краката ми омекнаха, та се наложи да седна направо на пода по средата на
                        стаята.

– Е, какво ще правим сега? – попитах с възможно най-благия тон, докато
                        си подкрепях главата с две ръце и се полюшвах като ученолюбиво
                        талибанче, решило да изучи Корана от кора до кора.

Тя ме изгледа продължително с оня поглед, с който потопява
                        самолетоносач, ако капитанът е сгафил нещо, и обясни:

– Вече не ме интересува, важното е, че отново не стана така, както аз исках.

На другия ден във фирмата ни разясниха, че е станала ужасна грешка.
                        Местният дилър не е имал правото да ни вземе капарото за бяла, понеже
                        MX3 се произвежда във всички други цветове, но не и в бяло. Ако желаем,
                        можем да избираме между трите налични автомобила – черен, зелен металик
                        и червен, иначе ще ни върнат парите.

Докато пътувахме щастливи с червената Мазда към морето, тя мълча почти
                        до Търново, когато каза съвсем меко и тихо:

*– Видя ли, пак стана на твоето!*
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Една жена може да бъде:
                          -дама в обществото
                          -к@рва в леглото
                          -домакиня в кухнята
                          Но ако е срещнала неподходящия мъж обикновено се превръща в :
                          -к@рва в обществото
                          -дама в кухнята
                          -домакиня в леглото
                          Извод: Ако жената не готви,просто мъжа и не става ........
                          Николай Миланов

"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."

Коментар

Манифест Мужчины!

(раз и навсегда!)

В надежде, что женщины этого мира нас поймут,хотя надежды этой так мало....

Женщина,
                            Девушка,
                            Невеста,
                            Жена,
                            Любовница

и все остальные женщины!

1
                            Если ты думаешь, что ты толстая, то, скорее всего, так и есть!
                            Не спрашивай меня почему,я отказываюсь отвечать на вопрос.

2
                            Если чего-то хочешь,достаточно об этом попросить.
                            Чтобы не было неясности:
                            мы,мужчины,очень просты.
                            Мы не понимаем и не любим тонких закамуфлированных вопросов.
                            Закамуфлированных вопросов не существует,закамуфлированных вопросов,задаваемых обходными путями,так же не существует.
                            Скажи просто, в чем дело.

3
                            Если ты задаешь вопрос, на который не ожидаешь ответа,то,не удивляйся,если услышишь ответ,которого не хотела бы услышать вообще.

4
                            МЫ ПРОСТЫ.
                            Если я прошу,чтобы ты мне подала хлеб, то не имею ни чего другого.
                            Это не обвинение в том, что на столе нет хлеба.
                            Не существует ни двойных значений, ни скрытых обвинений.
                            Мы действительно просты.

5
                            Мы ПРОСТЫ.
                            Нет ни какого смысла спрашивать, о чем я думаю!
                            96,5% всего времени мужчины думают о сексе.
                            Нет,мы не извращенцы,это просто то, что мы любим больше всего.

6
                            Мы ПРОСТЫ.
                            Иногда я не думаю о ТЕБЕ.
                            В этом нет ни чего плохого.
                            Привыкни к этому пожайлуста.
                            Не спрашивай меня,о чем я размышляю,разве что ты готова поговорить о политике,экономике, философии,о футболе,водке,рыбалке,сиськах,жопах или о машинах.

7
                            Пятница-Суббота-Воскресенье=нажраться до отвала=друзья=футбол по телевизору
                            =пиво=плохое поведение.
                            Это как полнолуние или прилив и отлив.
                            Этого нельзя избежать!

8
                            Хождение по магазинам-не развлечение и никогда,никогда,никогда им не будет!!!

9
                            Куда бы мы не шли,одежда,которая на тебе в данный момент,очень тебе идет.
                            Клянусь!

10
                            У тебя достаточное количество одежды и обуви.
                            Плачь в этом случае-просто шантаж.
                            Доведение себя до банкротства не является доказательством моей любви к Тебе.

11
                            У большей части мужчин-только 3 пары обуви.
                            Повторяю: мы ПРОСТЫ.
                            Как тебе приходит в голову мысль что я могу знать,какая из твоих 30 пар обуви как раз подходит к этому костюму.

12
                            Простые ответы ДА или НЕТ абсолютно достаточны,независимо от того,какой вопрос был задан.

13
                            Если у тебя есть проблема, попроси меня только о том чтобы тебе помочь,а не о том чтобы тебе посочувствовать,как это делают твои подруги.

14
                            Головная боль,которая длиться 8 недель,это не головная боль!
                            Выберись,в конце концов,черт возьми, к врачу!

15
                            Если я скажу что-то, что можно интерпретировать двояко, и одна из этих интерпретаций может тебя
                            обеспокоить или опечалить, то выбери вторую интерпретацию!

16
                            ВСЕ мужчины видят только 16 цветов .
                            Персик это фрукт, а не цвет!
                            И что это вообще за цвет такой "пергамон" ?
                            И как это,черт возьми,пишется ?

17
                            Пиво мы любим также, как вы любите сумочки.
                            Вы этого не понимаете,мы тоже.

18
                            Если я тебя спрашиваю, что случилось,а ты отвечаешь "нет,ничего"-то я тебе верю и веду себя так,
                            как будто все в таком же порядке, как было до этого!

19
                            Не спрашивай меня: "Тебе хорошо со мной ?"
                            Будь уверена, что если бы было иначе, меня с тобой давно бы не было!

20
                            Главное правило:
                            в случае наименьшего сомнения, о чем бы не шла речь : выбирай самое простое объяснение.

МЫ ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ПРОСТЫЕ!!!

Коментар

"У меня жена лежит в больнице.
                              Так вот:
                              После работы заехал в магазин. Купил еды. Приехал домой. Убрал за котом. Встретил дитей со школы. Помог сделать уроки. Приготовил пожрать. Накормил всех. Пробежался с пылесосом. Помыл посуду. Уложил мелочь спать. Накормил кота. Зарядил стирку. Везде прибрался. Ни телек ни комп даже не включал. (Если и дальше так пойдёт, то начну смотреть *банутые жалостливые сериалы и плакать ). Прилёг.

Час ночи. Ни рук ни ног спина болит.
                              Завтра рано вставать и вести детей на тренировку.
                              Представил ситуацию:
                              В дверь вваливается пьяная жена из бара с парой пива под мышкой. Врубает телек, гримит кастрюлями в поисках пожрать.
                              Пьет пиво, курит на кухне, громко ржот. Потом идёт в спальню и пытается, воняя перегаром и табачищем, ко мне приставать.
                              УБИЛ БЫ НА*УЙ!!!"

Коментар

Много хубава тема!
                                Някои с такава литература станаха наистина много богати!
                                Важното е да преживееш любовта... но да е взаимна!

Казвам ви го защото имам четири брака и три деца! Сега съм щастлив!
                                Много е важно на колко години е партньора до теб и дали имате общи интереси и най вече като я видите да ви блестят очите и да не искате да се отлепите от нея за винаги!
                                Може би ще си помислете, че съм си взел нещо младо ще ви разочаровам една година е по голяма от мен но има тяло като струна. Когато ходим на плажа хванати за ръце се радвам, че другите мъже я заглеждат, а тя е избрала мен... момчето от България! Обичам я и тя мен обича и си го казваме всеки ден! Родиха ни се две деца, но тя гледа и трите като свои! Но за съжаление не иска да дойде да живее в България!
                                Но това не е повод да се разделя с нея!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X