Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Добре де, след като си чел книги и си наясно с начинът на мислене на двата пола, отговори на въпроса зададен в клипа в началото на темата.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Тая от клипа си е просто една недое...а невротичка. Така де, поне играе ролята на такава. И си е направено за фън.
      дай сега по тоя повод да обобщим, че всички жени са недое..ни невротички ли?

Майтапа си е майтап, но ако си говорим сериозно, няма чак пък такава разлика между двата пола като начални заложби.
      В последствие, под влияние на средата и бита, разликите понякога стават по-съществени, само дето това не спада към половите белези и твърдения от сорта на "всички жени са..." или реципрочното "всички мъже сте..." са най-малкото глупави.

Когато някой реши, че е голямо геройство да изследва женската логика насериозно, това обикновено значи две неща: или жената, с която си ляга е надуваема, или мачизма и самовлюбеността са му е дошли в повече. Всъщност, едното не изключва другото.
      Изключение правят единствено маркетолозите, но там работата отива на дебело - гадините мръсни, не толкова изследват нечия психика и логика, колкото се опитват (за съжаление - доста успешно) да я моделират.

Лично аз предпочитам да обичам жените, вместо да ги изследвам и като цяло нямам проблеми с тях. Естествено, винаги има изключения, но те са по-скоро патология, отколкото нещо пряко свързано с пола.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

За клипа Не разбирам руски. Преведете ми клипчето, но с точните думи и ще се опитам да се изкажа по така. След това искам някоя жена да си каже мнението и тя за текста на клипа и да оцени моето мнение от нейна гледна точка.
        А за мъжете и жените
        Те са напълно различни и нямат нищо общо в мозаците си. Ако някой казва че са еднкви, то той греши или според книгите греши. На тях съм склонен да вярвам повече. В Израел са правени опити с хора. Взимат новородени и създават изкуствено общество, в което принципите и възгледите за мъжете и жените са коренно различни от тези на нормалното общество. Резултатите били категорични, мъжете са си мъже, а жните са си жени. Момчетата правят същете неща , които прават мъжете на вън и се държат по същия начин. Момичетата, и те се държат като жените от вън, въпреки, че не знаят нищо за външния живот.
        Да кажеш че мъжете и жените са напълно еднакви е все едно да сравниш струг с фреза. И двете машини са металообработвощи, но има голяма разлика в целта на оброботвонето на тях.
        Омръзна ми да пиша Първо проверете инфото и тогава с изказванията. Ще оборя всяка една неподготвена теза

А, и да се занимаваш с начина на мислене и поведението на хората без да си в сферата на маркетинга не означава, че си самовлюбен или че си лягаш с надуваема. Може и да значи че се интересуваш от хората и искаш да решиш проблемите си в общуването с другия пол. Такива има от когато е измислено противозачатъчното. То дава силата на жената да има толкова много изисквония към мъжа.
        Последно редактирано от graf_fon_kochev; 06-12-10, 15:24.
        ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Мързи ме да го превеждам дословно, но идеята е следната: Миличко, какво мислиш за новата ми рокля? И от там нататък, каквото и да каже пича, на момата и е все навъпреки. Изтъркано до безумие. "Роклята ти седи разкошно"-> "Не е вярно, качила съм 2 кила и ме прави дебела, ти си лъжец" или "Изглеждаш по-пълна с тая рокля"->"Ау, лъжец, мръсник, как можа да го кажеш" и така нататък.

За останалото: каквото мисля, съм си го казал. Не е нужно всички да са съгласни с мен. И, естествено, винаги можеш да обориш всяко изказване. Само че какъв е смисъла? И какво доказва това? И аз винаги мога да намеря една истерична 16 годишна (що пък не и 32, намират се) пикла, която хем я тресе хормона, та 2 не вижда, хем мозъкът и е толкова промит от възпитание и сералчета, че няма проблем да докажа, че черното е бяло и че жените са с извънземен произход.
          Нищо не пречи обаче, на същата пикла да и се обърне внимание, да бъде зачетена като човек, да поживее 2-3 години в обкръжение, където наистина да се почувства личност, и ако има поне малко потенциал - ще се учудиш, как от предишните теории няма да е останало нищо.

Нещата са много простички. И винаги са били. Просто понякога сами си правим живота труден, а не е нужно. Поздрави!
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

То това и аз го разбрах по принцип до там няма да се стига ако правиш по-често комплименти на жена си. Независимо дали са верни или ни, нищо не ти пречи да и кажеш, че е много красива, много секси и още какво ли не можеш да и кажеш. Когато жената е несигурна или се чувства необичана почва да те пита такива неща..... Има и друг пример, който се случва много често. Жената пита мъжа, кои обувки според него са за тоалета и. И ти като си кажеш мнението са почва "ама защо тези, на другите джинджифилките не се ли връзват по-хубаво с дънките.........." и още с какви ли не въпроси те мъчи. За да избегнеш тази ситуация и задаваш контра въпрос "ти кои си избра" и след това само и казваш, че избора и е великолепен. А да се върнем на клипа. Жената при всеки следващ отговор ще те блафира и ще те нариче лъжец, защото всеки път си сменяш мнението. Само трябва да казваш, че е великолепна и че за тебе е уникална без да отстъпваш от твърдението си. В крайна сметка тя ще повярва на уверения ти отговор и вече ще е сигурна, че е неотразима и блестяща Така и ти ще си щестлив след това
            А ако не те интересува и кажи, че е грозна и че искаш да спиш с приятелката и Повече може и да не ти се обади
            Това е общо взето, но поведението на човек не може да се чете по една единствена реакция. Доста е сложно, но не и невъзможно да не се научи
            Поздрави
            Последно редактирано от graf_fon_kochev; 07-12-10, 18:20.

Коментар

Благороднико пореден! Не ги знам тия книжки, чети и се образовай, дано са ти полезни. Един ден ще разбереш, че можеш да защитиш докторат по въпросите за женската логика, а не можеш да се оправиш със собствената си жена. Те, отношенията, за това са интересни. Току виж и гей си станал. Тогава ще трябва да изследваш мъжката логика и пак ще стигнеш до никъде. В името на спора, обаче, ще попитам всички колеги, които се опитват да те разколебаят, следното нещо:
              Винаги съм се чудил, що има отделни първенства по шахмат за жени и за мъже? Лека атлетика- добре. Футбол, волейбол, баскетбол, хокей...- разбираемо. Бих приел с някои резерви и разделянето в спортове като билярд, дартс, кърлинг, голф... и още дузина такива. Ама, шахмат? Иска се само мислене, логика, последователност... абе, само мозъчна дейност. Дали има някаква причина за това?
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Малка поправа Гей не се става, а се раждаш такъв. Докато се формира плода в майката, в точно определена седлица се формира мозъка и всички негови части. Нивото на хормоните в майката определят каква ще е полвата ориентация на детето.
                По принцип има мъжки и женски ориентиран мозък.
                Мъжкия е с голям дял за пространствена ориентация. Това обяснява защо почти всички успели инжинери, учени са мъже. Мъжа има способността да си представя нещата триизмерно.
                Женския мозък няма тея спосовности. На много малко жени им харесват тея работи. Жените имат силно развит дял в мозъка отговорящ за речта. За това не спират да говорят Направо те побъркват. По принцип жената изговаря и жестикулира с 15000 думи и естове на ден. А за мъжа са едва 7000 или нещо такова.
                Пола и мозъка се формират в различни седмици от бременноста. Комбинации има всякакви. Може да се роди момче с женски ориентиран мозък и хетеросексуялен(дяла в мозака му, който отговаря за половата ориентация е нормален за пола). Може пак да е момче с мъжки ориентиран мозък, но гей. Момиче с женски мозък нормално или лезбийка и обратното.

Преразказвам ви книгите.
                Има интересни факти, от които сами можете да си извадите изводи.
                Занимателно четиво и лесно се чете. Пълни са със смешки за двата пола и с какво ли още не.

Няма смисъл повече да пиша на разни скиптици. Книжките се четат лесно, така че искам да чуя мнението на хора запознати с тях. Впечатления и тн.
                Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
                  Гей не се става, а се раждаш такъв.
                  Хайде да четеш още книжки, преди да си толкова сигурен. Така звучиш малко като еднокнижник (да не кажем и по-тежка дума). Пък и ще научиш как се пишат някои думи в българския език.

-----
                  Лично аз, предпочитам да залагам на общото между мъжете и жените. По обективни причини, то е много повече от различното, а различното, от своя страна, често е резултат не от вродените разлики между половете, а от културни особености.

Коментар

Я земи кажи какви книжки да прочета, та да се науча.
                    Не ме интересува кой какво мисли и в какво вярва. Инфото в книгите е интересно и ако не ви харесва поради факта, че всичко това, в което сте вярвали се оказва лъжа се е ваш проблем

А гей озночава да харесваш мъже, поне в българския за това се използва тая дума. Няма как да почнат да ти харесват мъже ей така. Ако имаш предвид за анално податливите мъже, тук въпроса е друг. По принцип межете харесват аналната стимулация, G-точка или наличие на простата. Та някой ако започнат да го стимулират от зад и му харесва, не означава, че харесва мъже. Трябва някой с опит в областа да се изкаже, така че НЕКА ГОВОРЯТ. Да чуем гледната точка на хомосексуалистите. Нека ни кажат каква чувстват и как го чувстват. Па дано ги разберем.

Коментар

Я земи кажи какви книжки да прочета, та да се науча.
                      Училищния курс по българска и световна литература, като начало. Ще помогне и за двете цели, които споменах.

Коментар

Хайде и аз да кажа, пък ако ще и да се разчуе...
                        Само с книжки и медицински филмчета тая работа няма да стане. Има известна доза истина, но или обобщенията са прекалено свободни, или кадрите са прекалено специфични...
                        Всеки човек, дори бил той и жена, има своите строго индивидуални психични, физиологични, психиатрични, социални и прочее особености. Единствения начин да разберете една жена е да и отделите достатъчно време за да я наблюдавате в различни ситуации, да питате и да внимавате в това, което ви казва. Когато го правите с любов, малка е вероятността да сбъркате фатално....
                        Ако е само за спорта, хич не се хабете

Коментар

Ти пък. Понякога едно ухапване по ухото е достатъчно. Но тук говорим за Теорията.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Ти пък. Понякога едно ухапване по ухото е достатъчно. Но тук говорим за Теорията.
                            На теория, едно ухапване по ухото е достатъчно...ако ухапеш котка
                            На теория дори и най-простата жена, е сложна за разгадаване. Теорията обикновенно следва някаква логика. А жената е най-общо казано, нелогично Божие творение...

Коментар

Не знам на тебе колко са ти помогнали тея работи, ама те гледам с тиква.......

В поредицата са разгледани нещта доста общо. За всеки човек е различно, но все пак има нещо общо между мъжете и между жените. Има общо в поведението им.

Коментар

Трябва някой с опит в областа да се изкаже, така че НЕКА ГОВОРЯТ. Да чуем гледната точка на хомосексуалистите. Нека ни кажат каква чувстват и как го чувстват. Па дано ги разберем.
                                Личният ми опит показва, че изпитвам огромно удоволствие и разтоварване, когато ходя по голяма нужда. Би трябвало да е същото, ама на обратно.
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X