Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изследване на женската психика и логика!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Изследване на женската психика и логика!

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Брей, брей - толкова приказки за неща, които майките е трябвало да ви кажат на 10-12 годишна възраст или сами да научите до 14-16.
    За съжаление масово женски екземпляри от този вид не достигат мисловно съзряване по-високо от посочената от теб възраст. Останали на 16 те все още са принцесите на татко... о, той не бил тати?!
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Eмануилис, Дроба, Не визирах самото клипче? защото темата се измества в същноста си и не ми се струва смешно че всички жени се слагат под общ знаменател.
      Боса и бременна пред печката- това ли е виждането за жена? В повечето изказвания звучи " слугинята на краля "
      Дроба, всеки мъж обича и уважава майка си, но колко уважават жената,нима тя не е майка, неможе собствената майка да е на почит, а останалите да са друг вид индивиди от женски пол. Извинете ме, но жената ражда живота, когато някой от вас усети ритането на рожбата си в утробата си, и се превива от болка при раждането,не би говорил с подигравка за жените. Щастлива съм че имам две прекрасни дъщери, Съпругът ми често казва радвам се че утробата е в нашият дом, и ще се радвам да имаме внуче един ден.
      Даже някой цитира собствената си съпруга, дадох примера с мъжете и скъпите коли именно за това, и при жените и при мъжете има такива който цял живот не се отделят от мама и тати, такива хора трудно създават семейство,неможе да не уважаваш жената която си избрал,която ще е майка на децата ти,ще ги възпитава,и трябва да е пример за тях.
      Не умаловажавам ролята на мъжа,създателят не напразно е решил че трябва да има два пола. Но не ме карайте да се чувствам като безмозъчно същество създадено само да е подигравка в очите на момчетата който не се пораснали.( не казвам мъжете )
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Обичайте жените си те са вашиА да чекаш да те обича мамино детенце ;чекай

Не мога повече тази вечер жена ми ми направи салата пих и ядох и си лягам

Обичайте и ги уважавайте .Прав е Дедо Боже
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Коментар

Абе....я стига картинки! Изследвайте себе си, не нас! Най-лесното - изобщо не изследвайте, просто си намерете истинския човек и си живейте без подробни анализи, но с подробно и истинско, без театър докосване на сърца, души и тела. Тю, писна ми от изследвания, които почти никога не са верни! Хайде кажете ми, защо жените нямат фасетни очи, а? Нали според Дарвин би трябвало да сме взели най-доброто от видовете преди нас, защо тогава една пчела вижда триизмерно, а ние не...Боже, как щяхме да сме алогично- шизофренично щастливи всички тогава! Троен размер. /Всичко това, разбира се е шега и празнодумно мислене по неизмислима тематика...да ме прощавате./
            Последно редактирано от Dan7; 21-11-10, 18:36.

Коментар

Тц, тц, тц... Блажени са вярващите, защото тяхно е царството небесно!... Амин!

Коментар

Коментар

Още колко пъти да се самоцитирам???
                  Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                  Абе....я стига картинки! Изследвайте себе си, не нас! Най-лесното - изобщо не изследвайте, просто си намерете истинския човек и си живейте без подробни анализи, но с подробно и истинско, без театър докосване на сърца, души и тела. Тю, писна ми от изследвания, които почти никога не са верни! Хайде кажете ми, защо жените нямат фасетни очи, а? Нали според Дарвин би трябвало да сме взели най-доброто от видовете преди нас, защо тогава една пчела вижда триизмерно, а ние не...Боже, как щяхме да сме алогично- шизофренично щастливи всички тогава! Троен размер. /Всичко това, разбира се е шега и празнодумно мислене по неизмислима тематика...да ме прощавате./

Коментар

.....Боже, как щяхме да сме алогично- шизофренично щастливи всички тогава! Троен размер. /Всичко това, разбира се е шега и празнодумно мислене по неизмислима тематика...да ме прощавате./
                    Шега, шега ама пак до него опряхте, до размера, нали?... И после приказвайте пак, че нямал значение, аха... Вече и триизмерно зрение искате, после и то ще ви се стори малко, и сигурно и прилепски ултразвук ще пожелаете, ей тъй, само за собствено удоволствие. Как човек да бъде истински с вас когато по-голямата ви част(да не казвам колко) иска от мъжа само пари и размер. В различна последователност, но винаги на принципа на Мечо Пух*. А бе, мани...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Шега, шега ама пак до него опряхте, до размера, нали?... И после приказвайте пак, че нямал значение, аха... Вече и триизмерно зрение искате, после и то ще ви се стори малко, и сигурно и прилепски ултразвук ще пожелаете, ей тъй, само за собствено удоволствие. Как човек да бъде истински с вас когато по-голямата ви част(да не казвам колко) иска от мъжа само пари и размер. В различна последователност, но винаги на принципа на Мечо Пух*. А бе, мани...
                      Хаха, стига бе! Не бе ли ясно, че това е шега...ако за някои жени истината е само пари и размер...то кахър и язък за мъжете до тях! Язък и за тези жени де...щото, ако е така - то те не са достойни човеци. /Извинявям се за диалектичните чуждоезичия/ И лека нощ мили момчета! Уморена съм - утре ще разберете защо в една друга тема за Идилево.
                      Последно редактирано от Dan7; 21-11-10, 19:48.

Коментар

Да бе, ще изследваме себе си. Пройдоха, женкар и пияница всеки знае какво е, темата е научно изчерпана преди има-няма 2000г..

Коментар

...Хайде кажете ми, защо жените нямат фасетни очи, а? Нали според Дарвин би трябвало да сме взели най-доброто от видовете преди нас, защо тогава една пчела вижда триизмерно, а ние не...
                          Ами ние (мъжете) виждаме триизмерно. Не съм поглеждал през женски очи, но доколкото знам, и те виждат триизмерно. Май било серийно за модела "Homo sapiens". С какво се почувстваха ощетени дамите на тема зрение?
                          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Мъжете си представят нещата триизмерно, а жените я нямат тая способност. Мъжете и жените са коренно различни, имат коренно различно мислене и коренно различни желания(цели).
                            В една друга тема споменах за поредица от книги на Алан и Барбара Пиис. В тези книги са разгледани доста въпроси, които вълнуват съвременния човек и отговорите са въз основа на обширни проучвания. Според мен ако някой прочете книгите и се опита да възприеме информоцията ще разбере как да хване рибата и да стане шофиора на калата. И в другата тема имаше дървени философи, които нямат доверие на книгита, ама нека ги прочетат и тогава да говорят.

В действеята на всеки има строго определена логика и на мьжете и на жените. Просто начините на мислене са различни, а ние не знаем този на отсрешния пол и затова ни е трудно да си представим логиката в действията им......
                            Жените искат ресурси, а мъжете услуги. Жените винаги описват мъжа с ресувсите му или качества, които ще донесат ресурси, а мъжете с услугите, които правят жените.

Ето и едната книга
                            http://dox.bg/files/dw?a=ad7b2e09c3

Има още 3-4 книги и са доста полезни. Приятно четене и практикуване на новите знания. Голям смях е като ги приложиш за първи път и гледаш как реагира жената(мъжа), защото всички странни неща написани вътре сe оказват правиелни
                            Последно редактирано от graf_fon_kochev; 04-12-10, 12:40.
                            ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
                              Мъжете си представят нещата триизмерно, а жените я нямат тая способност. Мъжете и жените са коренно различни, имат коренно различно мислене и коренно различни желания(цели)....
                              Добър съвет, не вярвай на всичко, дето го пише по книгите
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не вярвай на книгите, а на какво да вярвам? Има много логика в написаното в тая книга и има доста споменати учени и проучвания, които са правили.
                                Вярвам им, защото си правя експерименти и проверявам информацията, а и това е практика на знанията от друга и ги запомням още по-добре. Ако има някой, който да каже друга литература писана от професор в сферата ще се радвам да я имам и да черпя знания от там. Доста от примерите описани от участниците в темата ги има като пример в книгите от поредицата
                                Е нищо не ви коства да прочетете поне тая сканираната и сами да си създадете мнение по въпроса.
                                Поздрави и очаквам реакций от книгата и мнения
                                ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X