Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой какъв браузър ползва и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кой какъв браузър ползва и защо?

Като стана въпрос за новият Windows 10 - някой пробва ли новият браузер на Microsoft - Project Spartan?

Коментар

Ако кажеш от къде да го сваля, ще го пробвам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Трябва да е част от новото превю на 10-ката...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Ако кажеш от къде да го сваля, ще го пробвам.
          Какво стана тества ли на новата машина 10ката?

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
            Какво стана тества ли на новата машина 10ката?
            За съжаление не успях - изненадаха ме със спешности и нямах време.

Инсталирах направо 7-ца, която на SSD се инсталира за няма и 5 минути. И си намери драйвъра за видеото сама.

ПП: И boot от показването на "Starting Windows" до готовност - около 15 секунди. Надписа "Welcome" се показва само за миг, и после веднага показва десктопа.
            Последно редактирано от sparkybg; 06-04-15, 17:05.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Компютъра ти е много як щом инстарираш win7 за 5 мин...
              А съм го онсталирал на какво ли не. Лаптопи, десктопи и за пп малко от 20 минути не е минавала инсталацията...

Коментар

SSD са голяма работа. Някои повече от други.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  SSD са голяма работа. Някои повече от други.

Samsung 850 EVO е конкретния.

Ама дъното е дърто като света, нищо че е i7. От първите е, с tripple channel (но пък на 1066Mhz), SATA2, и USB2. Инсталирано е от USB3 флашка на Adata, боцната в USB2 порт на монитора - дава трансфер на четене нещо като 35-38 мегабайта в секунда. Чак мен ме изненада, при тия параметри.

Вкъщи се инсталира за подобно време, нищо че е и дъното е X97, паметта на 3200, и процесора 4790К, и USB-то е 3-ка, и SATA-та пак 3-ка. Но пък домашното ми SSD е по-дърто, с трансфер горе-долу наполовината на 850-ката.

Язък че долара скочи, иначе да съм сменил и домашното SSD с 500 гигабайтова 850-ка.

ПП: Сега като погледнах, май точно SATA-та е това, дето ги изравнява. Диска вкъщи и без друго дава нещо като 300MB/s, а тоя в работата заради дъртата SATA, пак дава толкова.
                  Последно редактирано от sparkybg; 06-04-15, 20:04.

Коментар

Браузърът на Яндекс заслужава добри думи. Само той успя да тръгне на древен лаптоп с Уин ХР. Другите прекратиха поддръжка, само Файърфокса върви донякъде, но крашва често.

Коментар

Яндекс не е браузър, а рамка на IE

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                        Яндекс не е браузър, а рамка на IE
                        Няма начин да е на IE, защото вграденият в тази версия на Уин ХР е IE8 и нищо не тръгва на него.
                        Освен това ето какво пише в about на браузъра:

"Yandex Browser is based on Blink, Chromium, Opera Turbo and other software."

Коментар

Значи е станал рамка на Хром. Подобрение.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                            Браузърът на Яндекс заслужава добри думи. Само той успя да тръгне на древен лаптоп с Уин ХР. Другите прекратиха поддръжка, само Файърфокса върви донякъде, но крашва често.
                            Какво значи "Другите прекратиха поддръжка, само Файърфокса върви донякъде"???
                            Десктопът ми ( който се ползва за медиа център основно ) е с ХР и лисицата си върви без грижи.. е да.. стара версия е, но аз така или иначе не мога да дишам новите!
                            Основният ми браузер на тази машина ( както на лаптопите и телефоните ми ) е PileMoon, който е единствената апликация, която ъпдейтвам регулярно ( всъщност чета рилийз ноут-а и ако преценя, че има някоя полезна новост тогава цъкам ъпдейт ).

В офиса ми се налага да работя с най-новите лисици и с всеки нов мейджър ъпдейт нещата стават все по-зле и по-зле ( лично мнение! ).

Коментар

SeaMonkey Project това ползвам навсякъде изключително лек за машините само 30 мб инсталационно,Това е бащата на мозилата ,проста реликва но работеща.
                              Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Първоначално публикуван от dodo_x Преглед на мнение
                                SeaMonkey Project това ползвам навсякъде изключително лек за машините само 30 мб инсталационно,Това е бащата на мозилата ,проста реликва но работеща.
                                Ами тц. Това което масово се нарича мозила, всъщност е файрфокс. А мозила е това. И тя е бащата, майката и лелята и вуйчото на файрфокса.
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X